Glavni » google » Prenesite 13 razlogov, zakaj PDF v španščini

Prenesite 13 razlogov, zakaj PDF v španščini

AliExpress WW

Če upoštevamo, kakšne so bile letošnje zvezdniške serije Netflixa, praktično ni dvoma, da je 13 razlogov zakaj eden izmed priljubljenih večine gledalcev. Resnica je, da je dovolj, da se pogovorimo z našimi znanci ali prijatelji, da preverimo, ali je bil dober del javnosti navdušen nad prvo sezono 13 razlogov, zakaj; in v resnici, Kanal je že potrdil svojo drugo sezono za februar 2018, kar pomeni, da se bo zgodba nadaljevala v prihodnjih mesecih..

Ravno iz razlogov, ki smo jih omenili prej, je to, da so glavne knjigarne v mnogih najpomembnejših mestih na svetu začele tržiti knjigo 13 razlogov, zakaj je hitro postala hit med bralci. Resnica je, da če želite uživati ​​v 13 razlogih, zakaj rezervirati, vendar je ne želite kupiti, da ne bi zapravili denarja, Obstaja možnost prenosa 13 razlogov, zakaj PDF španščina, česar vas bomo poskušali naučiti v nadaljevanju.

Če želite vedeti predpogoje, da boste lahko prebrali knjigo 13 razlogov, zakaj, morate v tem smislu upoštevati, da je v njej povsem enostavno uživati, saj Nameščen mora biti le bralnik PDF, med katerim posebej priporočamo Adobe Acrobat Reader.

Kazalo ()

  13 razlogov, zakaj španska knjiga

  No, poleg vsega vam bomo pokazali dobršen del vsebine zgodbe, ki je lahko tako razvajen če se želite izogniti poznavanju zgodbe, pustite članek tukaj. Prva stvar je, da se roman začne s pripovedovalcem Clayem Jensenom, ki dela na pošti, in nekega očitno običajnega dne od Jenny prejme paket. Kmalu smo odkrili, da paket vsebuje avdio posneto samomorilsko noto Hannah Baker, deklice, ki je bila zaljubljena v Claya. In tam se začne celotna zgodba.

  Ko je paket odprt, protagonist odkrije skupno sedem kasetnih trakov in trinajst zgodb. V prvem Hannah vsem poslušalcem pove, da so vsi odgovorni za njeno smrt in da bo v naslednjih kasetah razložila razloge, zakaj je tako mislila.. Po poslušanju lastnega kasete mora vsak dati kaseto naslednji osebi na seznamu, da gre naprej.. Poleg tega obstaja zemljevid, po katerem lahko poslušalci izvejo dejstva iz zgodbe in njenih fizičnih krajev..

  Ni manjša podrobnost serije, da se pripoved premika naprej in nazaj med mislimi in dejanji Hannah in Claya, zato se zgodba nekoliko podaljša. Če želite vedeti podrobnosti vsakega posebej, morate vedeti, da so naslednje:

  (1) Justin Foley, Hannahin prvi poljub, je začel govorice, da sta se več kot le poljubila.

  Kot vidite, komentiramo samo prvo zgodbo in je ne moremo popolnoma pokvariti, čeprav vam lahko povemo kjer lahko dobite 13 razlogov, zakaj rezervirati v obliki PDF, da jih lahko kadar koli preberete v mobilni napravi.

  Ste že prebrali 13 razlogov, zakaj rezervirati? Kaj misliš?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar