Glavni » alibaba-info » Odklenite mobilni telefon s sistemom IMEI / MORA 2021

Odklenite mobilni telefon s sistemom IMEI / MORA 2021

AliExpress WW

Obstajajo metode za odklepanje mobilnega telefona IMEI ali za kakršen koli dolg, ki ga ima (ROVNICA) so nedvomno raznoliki, vendar morate dobro vedeti, kdaj uporabiti enega in kdaj drugega. Upoštevati moramo tudi, da tako kot skoraj vse na internetu obstajajo ljudje, ki skušajo izkoristiti druge prav s tem, da s tovrstnimi stvarmi poskušajo uvesti zlonamerno programsko opremo ali vas prisilijo, da postavite telefonsko številko in poskušate vzeti denar od vas morate biti previdni, katere metode uporabljamo, in razumeti morate, da v tem življenju ni nič čarobnega.

V tem članku vam želimo pokazati kako odkleniti mobilni telefon s pomočjo IMEI in MORA v tem letu 2021 na zelo hiter in učinkovit način.

Kako odkleniti mobilni telefon s pomočjo IMEI
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako odkleniti telefon zaradi neplačila

  Najboljše spletno mesto, za katero vam lahko zagotovim, da deluje čudovito, je brez dvoma expressunlock.com, to smo že priporočili v drugem članku, kjer smo govorili natančno odklenite telefon s pomočjo IMEI. V tem primeru služi tudi odkleni MORA tako lahko z zelo malo denarja vaš mobilni telefon znova deluje za katero koli podjetje, saj bi bil po izvedbi tega postopka popolnoma brezplačen.

  S tem načinom je mobilne naprave enostavno sprostiti in čez nekaj dni ga boste popolnoma sprostili, verjetno boste zapravili le 30 evrov in nič več od tega..

  Kako odkleniti telefon s pomočjo IMEI

  Odpravili se bomo na glavno spletno mesto www.expressunlock.com, nato pa v odsek za odklepanje in izbiro znamke našega mobilnega telefona..

  Ko bomo izbrani, bomo izbrali, kateremu podjetju pripada mobilni telefon..

  Kaj moraš storiti zdaj vas prosim za številko IMEI, Če želite dostopati do teh informacij, morate v telefonu poklicati naslednjo kodo * # 06 # in vsa številka, ki jo vidimo na zaslonu, je tista, ki jo bomo poslali.

  Kako odkleniti mobilni telefon

  Preprosto je odkleniti zadevni telefon, le malo potrpljenja morate počakati na izdajo IMEI in to je to, po tem je stvar plačila le približno 30 evrov in bili bi pripravljeni, da telefon odklenemo za uporabo v katerem koli podjetju, ne glede na to, ali ga je blokiral IMEI ali preprosto MORA, ne glede na to, da ga lahko uporabimo za podjetje, ki ga želimo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar