Glavni » alibaba-info » Začasno deaktiviraj WhatsApp

Začasno deaktiviraj WhatsApp

AliExpress WW

WhatsApp je najbolj priljubljena aplikacija za neposredno sporočanje na svetu. Ima veliko konkurence, vendar je še vedno najljubša med uporabniki. Vendar obstajajo ljudje, ki ta sistem zlorabljajo in v nekaterih primerih je dobro narediti majhen odklop, zato bomo danes razložili, kako začasno onemogoči WhatsApp.

Kako začasno onemogočiti ali deaktivirati račun WhatsApp
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Onemogočite in ne brišite

  Res je, da če želite za nekaj časa pobegniti od WhatsAppa, lahko izberite neposredno brisanje te aplikacije, Upoštevati pa morate, da je aplikacija v določenih situacijah lahko zelo koristna, zato je bolje, da je ne izbrišete, temveč jo deaktivirate.

  Začasno onemogočite WhatsApp

  Začasno onemogočiti WhatsApp je zelo enostavno in to lahko storite v nekaj sekundah. Pojdi v Nastavitve> Aplikacije> Vse> WhatsApp in ko vnesete, kliknite Prisilna ustavitev.

  Od tega trenutka naprej ne boste prejeli nobenega obvestila in si lahko zbistrite misli, ne da bi morali izbrisati aplikacijo ali prekiniti povezavo z internetom.

  Sporočila bodo seveda še naprej prihajala in jih boste lahko videli, če boste znova aktivirali aplikacijo.

  Blokiraj stike

  Včasih tisto, kar iščemo, ni toliko, da deaktiviramo WhatsApp kot prenehajte komunicirati z določenimi ljudmi. V tem primeru lahko blokiramo tiste stike, s katerimi ne želimo imeti odnosov.

  Blokiranje se izvede na naslednji način. Odpremo WhatsApp, gremo do gumba Meni> Nastavitve> Račun> Zasebnost> Blokirano. Tu bomo videli vse ljudi, ki smo jih blokirali. Če želimo dodati še nekaj, bomo v zgornjem desnem delu zaslona videli ikono z napisom "Dodaj ", kliknite nanjo in poiščite stik, ki ga želimo blokirati.

  V primeru, da je tisti, ki vas moti, a številke, ki je niste shranili v mobilni telefon, blokiranje je še lažje. Odprite klepet s to številko in kliknite neposredno na "Blokiraj ". Ja, res je prvič, ko vam uporabnik pošlje sporočilo, lahko daš "Prijavi nezaželeno pošto ", tako da uporabnik samodejno preide na vaš seznam blokiranih.

  Da bi odkleniti vstopi stik Meni> Nastavitve> Račun> Zasebnost> Blokirano. Dotaknite se imena stika in ga pridržite v pojavnem meniju izberite Odkleni.

  Druga možnost je, da pošljete sporočilo stiku, ki ste ga blokirali, v tem primeru vas sistem vpraša, ali ga želite odblokirati.

  Kakšni so učinki blokiranja?

  Kaj se zgodi, ko nekoga blokiramo v WhatsAppu, je to sporočila te osebe ne dosežejo več naše naprave. Poleg tega blokirani stiki ne morejo videti zadnjega časa povezave, niti ne vedo, ali ste v spletu, niti ne morejo videti posodobitev stanja ali sprememb na fotografiji profila.

  Seveda Blokirani stiki se bodo še naprej prikazovali na vašem seznamu stikov WhatsApp. Če jih želite odstraniti tudi od tu, najprej izbrišite njihovo številko iz mobilnega telefona.

  Upoštevajte, da če odblokirate stik, ne boste mogli videti besedilnih sporočil ali klicev, ki so vam jih klicali, ko ste jih blokirali..

  Če iščete več možnosti za mirnejšo uporabo WhatsApp, si oglejte naš članek o tem, kako biti neviden na WhatsApp.

  Kako začasno onemogočiti obvestila WhatsApp

  Na ta način lahko onemogočite vsa obvestila o aplikacijah, ne da bi kdo vedel. Tako nihče ne bo vedel, da niste seznanjeni z njihovimi sporočili. Nekaj ​​pozitivnega, da ljudi, s katerimi komuniciramo, ne spravimo v slabo voljo.

  Prav tako se ne bomo odločili za možnost, da mobilni telefon ostane brez interneta, saj to ni ravno dobra rešitev za to težavo. Tako naprave ne morete nadaljevati z drugimi aplikacijami, zato je v tem članku ne bomo videli..

  Za onemogoči obvestila WhatsApp vam ni treba uporabljati aplikacij drugih proizvajalcev. Preprosto morate uporabiti enake možnosti, kot vam jih ponuja operacijski sistem telefona.

  Kako začasno prekiniti povezavo WhatsApp v Androidu

  • Za to bomo začeli z vnosom "Nastavitve"V našem terminalu.
  • Zdaj moramo poiskati razdelek "Aplikacije".
  • Med vsemi aplikacijami, ki smo jih namestili, bomo pritisnili na "WhatsApp".
  • Tu lahko gremo neposredno na območje "Obvestila"In jih onemogočite. Ko želite znova videti obvestila, preprosto znova izvedite postopek in jih znova aktivirajte.
  • Če se ta možnost ne prikaže, ker je vaša različica Android starejša. Ti lahko "Prisilna ustavitev ”In na ta način ne boste videli obvestil o novih sporočilih, dokler aplikacije znova ne odprete.

  Kako začasno onemogočiti WhatsApp na iPhonu

  • Pri iPhoneu je podobno. Gremo "Nastavitve".
  • Potem moramo iti na "Obvestila".
  • Zdaj poiščite aplikacijo "WhatsApp".
  • V enem od razdelkov, ki se prikaže tukaj, boste videli tistega, ki pravi "Omogoči obvestila ”Morate ga samo onemogočiti.
  • Na ta način nobeno sporočilo, ki vam ga pošlje WhatsApp, ne bo prikazano kot obvestilo. Če jih želite znova aktivirati, lahko postopek ponovite.

  Kako skriti obvestila na WhatsApp

  Druga možnost, ki jo imamo, je, da nemi pogovori z različnimi ljudmi. Mogoče ta možnost ni tako "hitra " kot zgoraj omenjena, saj lahko v tem primeru iz iste aplikacije deaktivirate obvestila o vsakem klepetu, vendar kot že omenjeno, morate to storiti iz vsakega pogovora.

  • To preprosto storite tako, da odprete aplikacijo.
  • V pogovor morate vstopiti, ki ga želite utišati.
  • V tem pogovoru kliknite tri točke, ki so prikazane zgoraj desno, da odprete spustni meni.
  • Tu boste med vsemi možnostmi videli tistega, ki pravi "Prezri obvestila"Kliknite nanjo.
  • Nato se prikaže pojavno okno z nekaj možnostmi:
  • Izključi obvestila med

   ...

   8 ur, 1 teden ali 1 leto.

  • Izberite čas, ko ne želite, da se obvestila o omenjenem pogovoru prikazujejo, in počistite polje, ki ga vidite malo spodaj, kjer piše "Pokaži obvestila"In za dokončanje kliknite na "v redu".

  "Težava " pri tej metodi je omenjena zgoraj. Stvar je Te korake morate izvesti za vsak pogovor, ki ga želite utišati. Vseh hkrati ne morete utišati. Zato so metode, ki sem jih omenil malo zgoraj, idealne za izogibanje obvestilom WhatsApp.

  Pozitivno je, da lahko izključite in aktivirajte, kolikor želite brez kakršnih koli težav.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar