Glavni » alibaba-info » Okrasite svoj dom s poceni zavesami in zavesami v AliExpressu

Okrasite svoj dom s poceni zavesami in zavesami v AliExpressu

AliExpress WW

Pri dekoriranju so zavese bistvenega pomena: zagotavljajo zasebnost, ščitijo pred soncem in dajejo prostoru poseben pečat. Z njimi hiša postane dom. Zavese pa so precej drage in včasih je težko najti enega od našega sloga. Obstaja tudi malo poceni raznolikosti, tako da če boste iskali nekaj drugačnega, jih boste najverjetneje morali narediti po meri. Danes vam bomo pokazali, kako najti poceni, drugačne in originalne zavese v AliExpressu.

Najboljše zavese za vaš dom so v AliExpressu

Ena izmed stvari, ki mi je pri zavesah AliExpress najbolj všeč, je, da lahko najdete veliko različnih stilov, nekatere z zelo specifičnimi lastnostmi, po zelo nizki ceni, ki je v drugih trgovinah nemogoče najti. Pokazali vam bomo, kako jih najti po slogu, čeprav je druga možnost dostop do te povezave, s katero boste neposredno dostopali do vseh razpoložljivih zaves, in filtriranje iskanja, dokler ne najdete tistega, ki najbolj ustreza: glede na barvo, material , dolžina

...

Lanene zavese: sveže in lahke

Lanene zavese so ene najbolj priljubljenih. Njena tkanina je naravna in zelo lahka, zato so zdaj zelo modni, zahvaljujoč trenutnim trendom dekoracije. Sobi dajejo svež in eleganten pridih. Običajno so svetle barve (bež, bela, siva

...

), kot lahko vidite tukaj, saj izgledajo dobro v vsaki sobi. Lahko pa jih najdemo v drugih barvah in vzorcih. Najdete lahko tudi goste platnene zavese, idealne za sobe brez senčil, ki si želijo popolne teme ponoči.

Tudi platnene žaluzije so dobra alternativa prejšnjim, saj daje tkanina bolj naraven pridih klasičnemu senčniku. Kot nalašč so za srednje velika okna in v katerih zavesa ne sme segati do tal. Najdete jih na tej povezavi.

Žametne zavese: mehak dotik

Žamet je že od nekdaj veljal za razkošno blago, ki ga v gledališčih in kinodvoranah uporabljajo zaradi velike gostote. Ta mehka tkanina daje edinstven občutek in ima zaradi velike teže številne prednosti: je zelo neprozorna tkanina, ki daje zasebnost in temo vsakemu prostoru, poleg tega pa ima višji koeficient zvočne absorpcije kot druge tkanine, zaradi česar je kot nalašč za spalnice z odmevom. S pritiskom tukaj jih najdete v različnih barvah in velikostih.

Zatemnitvene zavese: absolutna tema

Številni domovi nimajo žaluzije, zato v tem primeru potrebujemo zavese, ki nam lahko ponudijo popolno temo. Zatemnitvene zavese izolirajo od zunanje sončne svetlobe, lahko pa tudi izboljšajo toplotno izolacijo, saj lahko vsebujejo izolacijske sloje, ki preprečujejo vstop toplote v prostor. Zaradi svoje gostote so tudi boljši zvočni izolatorji. Čeprav v trgovinah z dekoracijami niso zelo pogosti, je v AliExpressu na voljo velika raznolikost, kot lahko vidite na tej povezavi.

Idealno je, da kupite dokaj široko zaveso, tako da dobro pokrije celotno površino okna, če pa imate majhno okno, lahko stavite tudi na zasenčeno žaluzijo. V tem primeru gre običajno za rolete iz blaga z veliko gostoto, ki preprečuje vstop svetlobe. Najdete jih s klikom tukaj.

Otroške zavese: zabavne sobe

Tudi otroške sobe potrebujejo nekaj zasebnosti. Lahko uporabite lanene ali bombažne zavese ali pa zabavne otroške zavese, kot so te. Uporabljajo odtise živali, avtomobilov, planetov, zvezd ali dreves, ki so kot nalašč za ustvarjanje dobrega vzdušja v sobi najmlajših.

Zavese z vzorcem: izviren pridih

Če želite, da je vaš dom izviren in drugačen, ga lahko dobite z zavesami z vzorci: karirasto, črtasto, z geometrijskimi vzorci, cvetnimi in tropskimi potiski

...

So dobra izbira za okrasitev in tudi v AliExpressu so precej poceni, kot lahko vidite tukaj. Večina je narejena iz poliestra ali bombaža in jih najdemo v najrazličnejših velikostih..

Izolacijske žaluzije: vzdržujte temperaturo

Čeprav lahko izolacijske zavese najdete po spletu, jih je malo, ki dejansko delujejo. Večina uporablja gostoto in za to je najbolje, da se odločijo za zasenčene ali žametne zavese. Če pa obstajajo žaluzije, katerih struktura nam pomaga izolirati zunanjo temperaturo. Te celične žaluzije imenujemo tudi "satjaste odtenke". To so zložljive zavese, pri katerih v notranjosti ostane zrak, ki omogoča uravnavanje temperaturne razlike med zunanjostjo in notranjostjo ter deluje kot ovira..

Priporočene trgovine za zavese v AliExpressu

Kot lahko vidite, je iskanje zaves v AliExpressu zelo enostavno in raznoliko. Najbolje je, da se odločimo, kakšno zaveso želimo, in iskanje zožimo s povezavami, ki so nam ostale zgoraj. Vendar pa vas mnogi prosijo za prodajalce, ki jim zaupajo. Zato vam bomo pustili naš izbor trgovin z zavesami, ki izstopajo po svoji kakovosti ali raznolikosti.

 • JCyh Rainbow Decor Store - trgovina, specializirana za zavese, najbolj prodajani so tiskani til.
 • Uradna trgovina NaPearl - Njihove zavese iz tila so čudovite, imajo pa tudi drugi tekstil za dom.
 • Trgovina CITIINCITY - Ta trgovina ponuja zavese v nevtralnih tonih, iz nevtralnih materialov in poceni. Idealno za domove z dekoracijo v nordijskem slogu.
 • CASAYA - Ena najboljših trgovin za nakup senčil, saj ponuja veliko raznolikosti: zatemnitev, vtisnjena, motorizirana

  ...

 • Top Finel Store - Idealna trgovina za iskanje elegantnih zaves z geometrijskim vzorcem.
 • Trgovina XTMYI - čeprav ima vse vrste zaves, so nam najbolj všeč vzorčaste, zlasti otroške.
 • Trgovina BDX - trgovina, specializirana za poceni zavese in dodatke: tirnice, motorji, kljuke

  ...

  Ne pozabite, da je izbira prodajalca, ki mu zaupate, bistvenega pomena, saj je naša pozitivna nakupovalna izkušnja odvisna od njih. Če želite vedeti, kako ugotoviti, ali je prodajalec, ki ga boste kupili, vreden zaupanja, priporočamo, da naš vodnik ve, ali je prodajalec vreden zaupanja, kar je del našega razdelka z navodili, kjer boste našli veliko več nasvetov in trikov za nakup na AliExpressu.

  In ti? Kaj menite o teh zavesah iz AliExpressa? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

  AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar