Glavni » alibaba-info » Tako preprosto je mogoče dešifrirati ključe WiFi TP-Link

Tako preprosto je mogoče dešifrirati ključe WiFi TP-Link

AliExpress WW

Ena najbolj dostopnih blagovnih znamk usmerjevalnikov in modemov po vsem svetu, zato so najbolj razširjene Tp povezava. Gotovo ste ob neki priložnosti že uporabljali ali trenutno uporabljate, tudi če ste že slišali za zadevno znamko.

Kako dešifrirati TP Link WiFi ključe
Oglejte si ta video na YouTubu

Stvar je v tem, da delajo zelo dobro za splošno javnost, poleg tega pa sem že rekel, da so izjemno dostopni več modelov na izbiro po ceni in situaciji, ki vam najbolj ustreza za boljšo povezavo v vašem domu.

1

Kazalo ()

  Dešifriraj tipke TP-Link

  Ne glede na to, ali ste nekje, kjer nimate podatkovne povezave in vidite, da je v kraju povezava WiFi ali morda zato, ker ste pozabili svoje geslo Wifi, potem vas bomo naučili v nekaj besedah kako dešifrirati to blagoslovljeno geslo, ki vam preprečuje povezavo s tem WiFi da lahko na koncu prihranite ta trenutek.

  Vaš TP-Link

  V primeru, da ste pozabili geslo, obrazec lahko poiščite podatke o dostopu Ni preveč zapleteno, saj če pogledate na dno izdelka, torej pod usmerjevalnikom, boste našli nekaj zelo zanimivih podatkov, kjer piše na primer "Brezžično geslo / PIN " tam je privzeto geslo, dodeljeno temu usmerjevalniku. Upoštevajte, da če ste spremenili to geslo, te informacije očitno sploh ne bodo koristne..

  Hack Wifi geslo TP-Link

  2

  V primeru, da se vam zgodi zgoraj omenjeno, morate iskati med gumbi usmerjevalnika tisti, na katerem piše WPS, kar pomeni Wi-Fi Protected Setup. Idealno za povezavo brez potrebe po geslu ali kot v našem primeru, ker ga pozabimo.

  Imamo tudi še eno možnost, ki je: najprej pojdite na start, nato vnesite CMD, pritisnite Enter in nato napišite ipconfig. Tu srečamo tistega, ki pravi "Privzeti prehod" na splošno je ali , ta URL morate napisati v brskalnik. Na primer v Chromu.

  Zdaj so podatki, ki jih bo zahteval, uporabniško ime in geslo. Na splošno sta oba skrbnika, če prej niste ničesar spremenili (vse z malimi črkami)

  Nato moramo iti tja, kjer piše Brezžično in nato v Brezžična varnost.

  Na ta povsem preprost način lahko dobimo geslo našega usmerjevalnika, da ga lahko vnesemo, ne da bi preveč zakomplicirali svoj obstoj dešifriranje tipk niti uporabe aplikacij ali APK-jev, ki se teoretično uporabljajo za vdor v ta gesla, vendar lahko trajajo dnevi in ​​ne prinesejo rezultatov.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar