Glavni » android » Kje so shranjeni posnetki zaslona Android in kje jih lahko vidim?

Kje so shranjeni posnetki zaslona Android in kje jih lahko vidim?

AliExpress WW

Snemanje posnetkov zaslona v mobilni napravi je vedno nekaj zelo koristnega, bodisi da shranite kakšno publikacijo ali izdelek, ki ste ga morda videli v družabnem omrežju, ali preprosto posnamete posnetek zaslona pogovora in ga pošljete prijatelju, kar smo že storili vse ob kakšni priložnosti.

Posnetki zaslona Android, kje so shranjeni?
Oglejte si ta video na YouTubu

Na srečo je v večini mobilnih naprav Android posnetek zaslona preveč preprost in za to vam ne bo treba več kot nekaj sekund. Težava se pojavi, ko morate istega najti, da ga pošljete. Kje je shranjen zajem? V tem članku vam želim samo povedati o tej temi, tako da lahko po zajemu zaslona hitro poiščete fotografijo, da jo lahko pošljete nanjo. prijatelj, ki te čaka.

Kazalo ()

  Kje so shranjeni posnetki zaslona Android

  Posnetki se običajno shranjujejo v vseh napravah Android na istem mestu. Vse, kar morate storiti, je, da poiščete seznam aplikacij in poiščete "Fotografije " ali "Galerija ", ko ste že tukaj, boste morali poiskati samo mapo z imenom "Posnetek zaslona " ali "Posnetki zaslona " Tam bo mogoče najti posnetek zaslona, ​​ki ste ga posneli prej. Vsi posnetki zaslona, ​​ki jih naredite, bodo shranjeni v tej mapi, ne v nobeni drugi, zato jih ne bo težko najti.

  V primeru, da ga želite poslati prek aplikacije za sporočanje, je zelo verjetno, da se zajem prikaže v "Nedavni ", vendar ga je treba poiskati v mapi, ki sem jo že omenil, kar sploh ni zapleteno lahko pošljete s WhatsApp ali ga naložite v družabno omrežje.

  Poiščite posnetke zaslona v Androidu

  Vse fotografije, ki jih posnamete, se shranijo samodejno, ni vam treba storiti nič drugega kot uporabiti kombinacijo tipk, ki jo navadno prinaša večina mobilnih naprav, čeprav se kombinacija tipk seveda lahko razlikuje, odvisno od modela in znamke. Če ne veste, kako narediti posnetek zaslona, ​​uporabite zgornji iskalnik za iskanje kombinacije za svojo mobilno napravo.

  In kot boste videli, to sploh ni zapleteno, toda kot vedno, če imate kakršna koli vprašanja o tem, kje so posnetki zaslona shranjeni v Androidu, mi lahko pustite komentar malo spodaj v polju za komentar in komaj grem na odgovoriti na kakršno koli zaskrbljenost kaj te muči.


  Oglejte si ta video na YouTubu

  Prav zares, posnetki zaslona v Androidu So odličen način za shranjevanje vsebine, ki se nam zdi pomembna, ali za pošiljanje fotografije ali česar koli drugega tretji osebi. Težava mnogih uporabnikov je v tem, da po tem, ko se naučijo posneti posnetke zaslona v Androidu, ne vedo, kje jih najti med vsebino svojih naprav.

  Kjer so posnetki zaslona shranjeni v Androidu

  Prvo, kar morate vedeti v zvezi s tem, je, da čeprav ima vsak proizvajalec mobilnih naprav Android drugačne težave od drugih, obstajajo tudi drugi elementi, za katere bi lahko rekli, da so pogosti. Na mobilnih napravah Nexus ali Pixel, tistih s čistim Androidom, lahko vidimo, da posnetki zaslona pojdite na Fotografije, Googlova aplikacija.

  Torej imate kateri koli pametni telefon Android, ki ga imate, naše priporočilo je povezano z dejstvom, da najprej zavrnete, kar ni v tem razdelku, saj je običajno najpogostejše. Poleg tega bi morali vedeti na enak način, da morate vstopiti samo v aplikacijo Google Foto in poglejte, če ste tam. Če ne, bomo poiskali druge možnosti.

  Recimo, da trenutno niste mogli najti svojih posnetkov zaslona. No, potem vam priporočamo, da če je vaša vsebina sinhronizirana z oblakom in ohraniš wifi vklopljen. Predpostavlja se, da vstopate v zadevno galerijo in da boste lahko videli svoje slike. Če še vedno nimate rešitve, potem obstajajo druge možnosti, seveda.

  Druga dobra alternativa je odpiranje aplikacije za takojšnje sporočanje, kot je WhatsApp, saj boste tako lahko videli, katera najnovejša vsebina je na voljo za pošiljanje drugim uporabnikom. Na ta način boste lahko videli, v kateri od vaših map je to gosti te vsebine, v tem primeru posnetki zaslona ali posnetki zaslona.

  Seveda v mnogih primerih vemo, da aplikacija Photos ni na voljo, in ravno v teh primerih se morate posebej odločiti za alternativo Gallery. Poleg tega ni preveč težko najti posnetkov zaslona, ​​zato upamo, da s tem niste imeli preveč težav, ampak vedno nas lahko vprašate, seveda.

  Kakšna vprašanja imate še o posnetkih zaslona v Androidu?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar