Glavni » alibaba-info » Kje kupiti poceni kavbojke? POSODOBLENO,

Kje kupiti poceni kavbojke? POSODOBLENO,

AliExpress WW

Pred dnevi sem iskal poceni kavbojke in najprej sem vstopil v AliExpress, da sem videl, kaj se kuha v kategoriji kavbojk. Po poskusu podelitve kavbojk blagovnih znamk Levis, Lee, Diesel, dSquared, Armani, Dockers, Pepe Jeans, Abercrombie

...

Vse skupaj, najbolj znane blagovne znamke, sem prišel do zaključka: na AliExpressu je zelo malo originalnih kavbojk z blagovno znamko.

Pozitivna stran je, da za tretjino originalnih kavbojk lahko kupite kitajske kavbojke, ki skoraj nikoli ne presežejo 20 EUR. In če je tisto, kar želite, izvirno, je morda najbolje, da si ogledate Amazon.

Pa pojdimo najprej na AliExpress

...

Katere originalne znamke kavbojk so na AliExpressu?

Vemo, da je veliko blagovnih znamk začelo prodajati originalne izdelke, obstaja pa še veliko drugih, ki še niso naredile skoka na AliExpress. Na žalost se večina znanih blagovnih znamk ne prodaja na AliExpressu, vendar za vsak primer priporočam, da to preverite sami, tako da odprete špansko različico in vtipkate blagovno znamko, ki jo iščemo.

Preverjanje, ali obstaja blagovna znamka

Zgodi se lahko dve stvari:

1 - Da z imenom Levis, Pepe Jeans ali podobno NE najdete ničesar

levis

Razlog za to je, da AliExpress deluje proti piratstvu in ponaredkom, zato blokira poizvedbe blagovnih znamk, za katere zagotovo ve, da se zakonito ne prodajajo..

2 - Da naletite na replike kavbojk z blagovno znamko

Kopije originalnih oblačil je zelo enostavno prepoznati. Prodajalci sami vam dajo namig. Če ne vključujejo tega žiga zajamčene avtentičnosti, je izdelek zagotovo imitacija.

AG

Končni trik pri prepoznavanju originalnih hlač

Primerjajte cene in v to vstavite nekaj zdrave pameti. Izvirni kavbojke Levis 505 nikakor ne stanejo 20 evrov. V tem primeru se boste soočili z imitacijo.

Da bi se izognili ponovljenim izdelkom, bi bil previden pri kavbojkah, ki stanejo manj kot 40–50 EUR. Ne skrbite, saj je na Amazonu enostavno najti cene, ki so nekoliko cenejše kot v fizičnih trgovinah. Ne gre za pomemben popust, vendar že veste, da lahko stanejo približno 15–20 EUR manj.envio

Če imate brezplačno dostavo v Španijo, tako kot v AliExpressu, boste na izdelek morali počakati le dva ali tri tedne..

Alternativa: poceni kitajske blagovne znamke denim

Če pustimo ob strani vse bolj redke imitacije, lahko na AliExpressu najdete tudi veliko kitajskih znamk kavbojk, ki ne presegajo 20 € in imajo veliko prodaje in dobrih ocen. Tu so trije najbolj prodajani:

 • Jussara lee
 • Heegrand
 • Souyute

Kaj pa kitajske rezbarije?

Druga stvar je, da ne pozabite. Kakšno velikost hlač moram kupiti, če izberem kavbojke v AliExpressu?

Iskanje vaše velikosti je lahko frustrirajuće in zapleteno, če ne veste, kakšne korake bi sprejeli. Pomembno je vedeti, da se lahko velikosti glede na prodajalca nekoliko razlikujejo. Zato vedno priporočamo, da si ne zaupate in upoštevate te tri nasvete:

 • Oglejte si prodajno tabelo enakovrednosti; Najdete ga tako, da se pomaknete na sredino strani izdelka. Tu boste videli velikosti v centimetrih in njihove pretvorbe
 • Preverite ugled prodajalca in ocene potrošnikov. Če so pozitivni, je dober znak, da oblačila, ki jih prodajate, ustrezajo običajnim velikostim.
 • Preberite mnenja potrošnikov, če obstajajo težave z velikostjo oblačil, potrošniki običajno priporočajo nakup ene velikosti gor ali dol

Amazon: originalne blagovne znamke in brezplačna dostava v 24 urah

Na teh dveh platformah boste lahko uživali v tej prednosti. Tako bo vaše naročilo cenejše.

amazon

V Amazonu morate samo preveriti, ali poceni kavbojke, ki jih brskate, v opis članka vključujejo 'BREZPLAČNO odpremo '..

 • Pojdite v katalog kavbojk na Amazon [Levis, Lee, Diesel, dSquared, Armani, Dockers, Pepe Jeans, Abercrombie

  ...

  ]

Izdelek imamo tudi v 24 urah. če se prijavite za storitev 'Amazon Premium '. Priporočam, če ste kompulziven kupec Amazonke. Letno znašajo 20 EUR in vsak nakup, ki ga opravimo, bomo prejeli v enem dnevu. Ali kar lahko storite, se prijavite za preprost nakup, nato pa morate naročnino preklicati.

In če vam je najbolj všeč Amazon in njegova storitev Premium, se prijavite tukaj.

Še več dvomov?

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar