Glavni » alibaba-info » ? Kuponi dobrodošlice: prihranite pri prvem nakupu na AliExpressu (4 USD in 100 USD)

? Kuponi dobrodošlice: prihranite pri prvem nakupu na AliExpressu (4 USD in 100 USD)

AliExpress WW

Nadgradnja: AliExpress je izdal koda dobrodošlice to vam daje 3 € popusta za minimalno porabo 4 €. Ali je to:

  • PR1C91H3

* Če že imate račun na AliExpressu, si oglejte najnovejše kuponi prodajalcev s klikom na to povezavo.

Vstaviti ga morate v zadnji korak nakupa:

Če vam ne uspe, poskusite klikniti to povezavo, klikniti zavihek Kupon in nato še »Pridobi« v tem drugem kuponu, ki je malo manjši od tistega, ki smo ga dali prej:

Izvirni članek:

Ste prvič nakupovali na AliExpressu? No, imate srečo, ker naša priljubljena kitajska spletna trgovina novim uporabnikom podarja kupone dobrodošlice.

Samo vstopite na to stran in pritisnite «Steber».

Če vam ta povezava ne deluje, poskusite vstopiti sem in preveriti, ali se bo pojavilo okno s takšnim opozorilom.

Količina kuponov dobrodošlice se razlikuje glede na sezono. Videli smo kupone v višini 2, 4 in 100 ameriških dolarjev, zato je pomembno, da jih upoštevate, ker se morda, ko to preberete, kupon dobrodošlice vrne na drug večji ali manjši znesek..

V naslednjem članku bomo razložili, kako delujejo ti kuponi za nove uporabnike, in druge trike, da ne boste zgrešili kot novinec in prihranili čim več na AliExpressu.

Kaj so dobrodošli kuponi in kako jih uporabiti

Kuponi dobrodošlice so bodisi 2 ali 4 USD bodisi paket 5 kuponov, ki skupaj dosežejo vrednost 100 USD in so namenjeni samo novi računi AliExpress. Če jih želite dobiti, preprosto pojdite na stran AliExpress, ki smo jo omenili, ali na to in počakajte, da AliExpress v vašem brskalniku zazna, da še niste odprli računa. V tem primeru se prikaže pojavno okno, ki vam ponuja te kupone dobrodošlice.

Kliknite okno in pripeljalo nas bo na naslednjo stran, kjer boste morda morali izpolniti captcha, se registrirati s te strani in to je to. Pojavila se bo nova stran s kuponi, na primer, če ste se prijavili, ko je bila promocija »100 USD«, boste na tej strani videli 5 kuponov različnih vrednosti, ki nam jih AliExpress ponuja za nakup na svoji strani:

  • Kupon v višini 2 USD za nakupe 5 USD ali več.
  • Kupon v višini 8 USD za nakupe 120 USD ali več.
  • Kupon v višini 10 USD za nakupe 150 USD ali več.
  • Kupon v višini 30 USD za nakupe v vrednosti 450 USD ali več.
  • Kupon v višini 50 dolarjev za nakupe 750 dolarjev ali več.

(Dejansko obstaja trik in to je, da obstaja več kuponov za različne nakupe in z minimalno porabo).

Pozitivna stran je, da ti kuponi niso iz določene trgovine, temveč kuponi "AliExpress", zato jih je mogoče uporabiti v katero koli trgovino in kateri koli izdelek strani, morate v košarico dodati izdelke, ki jih boste kupili, in ko odprete stran za plačilo, se bo samodejno uporabil, če dosežete najnižji znesek nakupa.

Na nakup lahko uporabite samo en kupon, tako da če kupite nekaj v višini 130 USD in nekaj v višini 10 USD, je bolje, da plačate ločeno, zato bo pri nakupu v višini 130 USD uporabljen kupon v višini 8 USD in v enem od 10 USD bo uporabljen kupon za 2 USD. Poleg tega imajo rok veljavnosti približno 10 dni od trenutka, ko se registriramo..

Kako združiti več popustov in prihraniti več denarja

Ti kuponi niso edini, ki jih ponuja AliExpress. Dejansko obstaja več načinov, kako prihraniti na AliExpressu, najboljši pa je kombiniranje več kuponov od tistih, ki jih ponuja AliExpress. Kot smo že omenili, "kuponov AliExpress" ni mogoče kombinirati z drugimi "kuponi AliExpress", lahko pa jih kombinirate z drugimi kuponi. Zato bomo povzeli tri različne razrede kuponov, ki obstajajo in s katerimi lahko kombinirate kupone dobrodošlice:

  • Kuponi AliExpress: Tako kot na primer kuponi dobrodošlice. To so kuponi, ki se uporabljajo za katero koli trgovino in kateri koli izdelek AliExpress, izpolniti morate le, da vaša košarica doseže najnižji znesek nakupa, označen na samem kuponu.
  • Kuponi prodajalca: Prodajalci sami lahko ponudijo majhne popuste, če v njihovi trgovini porabite najmanj.
  • Izbirni kuponi: To so splošni kuponi (če imamo izbirni kupon, ga lahko uporabimo v različnih trgovinah), če pa ga želite uporabiti, boste morali doseči minimalni znesek v trgovini, ki jih sprejme. Imamo članek, namenjen izključno izbirnim kuponom AliExpress, kjer podrobno razlagamo, kako delujejo.

Kje lahko vidim vse svoje kupone?

Če si želite ogledati kupone, ki jih trenutno imate, preprosto pojdite na svoj račun in poiščite razdelek »moji kuponi«.

Nadgradnja: s klikom tukaj bi lahko imeli neposreden dostop.

Imate 3 zavihke za 3 vrste kuponov, o katerih smo govorili. Če je kupon prikazan v rdeči barvi, to pomeni, da je še vedno aktiven in ga je mogoče uporabiti, če je v sivi barvi, je kupon že potekel.

Kako vidim prodajalca in izbirne kupone?

The Kuponi AliExpress Uporabljajo se za celotno košarico in vse izdelke AliExpress, doseči morate le minimalno količino. Ampak to je druga tema, ki smo jo že razložili v našem glavnem članku o kuponih v AliExpressu (članek, ki smo ga mimogrede tudi pravkar posodobili, zato ga priporočam).

Drugi načini za pridobitev kuponov in popustov

Na AliExpressu je zelo enostavno dobiti kupone in popuste, da prihranite pri nakupih. Za razliko od drugih prodajnih strani je vredno, da AliExpress pred nakupom poiščete kupone za popust.

Povabite svoje prijatelje na AliExpress in si zagotovite popust

Če že uporabljate AliExpress, a še vedno imate prijatelje, ki ne kupujejo na tej platformi in jih želite povabiti, je zdaj čas, da oba osvojite kupon za popust. To je preprost in varen način za pridobitev kuponov s popustom, s tem sistemom lahko zaslužite do 10 kuponov na mesec. Preberite več v našem vodniku o napotnicah na AliExpress: povabite svoje prijatelje in osvojite kupone.

Brezplačni izdelki in kovanci: preprost način za popuste

Preko mobilne aplikacije AliExpress lahko v zameno za pregled v razdelku Brezplačni izdelki dobite brezplačne izdelke. Na voljo imate tudi nekaj preprostih iger, ki vas bodo nagradile s kovanci, ki jih lahko zamenjate za kupone za popust. To je dober način, da prihranite denar z minimalno dnevno naložbo. Več pojasnjujemo v naši vadnici za brezplačne izdelke in kovance na AliExpressu.

Partnerski program AliExpress: vaši nakupi so nagrajeni

Ste vedeli, da vsak nakup, ki ga opravite na AliExpressu, doseže točke? Zahvaljujoč partnerskemu programu AliExpress te točke zbirajo in razvrščajo v različne kategorije kupcev. Program vam ponuja prednosti, kot so kuponi za popust za rojstni dan, hitrejša vračila kupnine, dodatni popusti na ekskluzivne dogodke

...

Poleg tega lahko novi VIP partnerski program pospeši vaše nakupe in vam ponudi mesečne kupone za popust.

Več nasvetov in trikov na našem blogu

Ta članek je del našega razdelka z vadnicami, kjer boste našli veliko več nasvetov in trikov, da boste lahko varno nakupovali na AliExpressu in prihranili denar. Če začnete kupovati na AliExpressu, vam priporočam, da obiščete naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer vam razložimo, kaj je to in kako ga kupiti. In ne pozabite, da boste v našem blogu našli tudi najboljše ocene poceni izdelkov, ki jih je vredno kupiti v AliExpressu.

In ti? Ste lahko uporabili te kupone dobrodošlice AliExpress? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojimi izkušnjami.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar