Glavni » alibaba-info » Poskrbite za svoj nasmeh z električnimi zobnimi ščetkami Soocas na AliExpressu

Poskrbite za svoj nasmeh z električnimi zobnimi ščetkami Soocas na AliExpressu

AliExpress WW

Uporaba električne zobne ščetke ne samo olajša našo nego ustne votline, temveč bomo dosegli tudi globlje čiščenje, saj imajo te ščetke dostop do nekaterih kotov, do katerih ni mogoče dostopati s tradicionalno ščetko, njihovo vrtenje pa olajša čiščenje. V našem blogu že imamo Analizo najboljših električnih zobnih ščetk na AliExpressu, kjer govorimo o najboljših kitajskih in mednarodnih blagovnih znamkah.

Toda med kupci te slavne spletne platforme uspeva nova blagovna znamka. Imenuje se Soocas in je pravzaprav ena od blagovnih znamk skupine Xiaomi, zato je zagotovljeno dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Analizirali bomo njihove najboljše modele in kako jih najti cenejše na AliExpressu.

Analiziramo električne zobne ščetke Soocas

Kot vse naprave Xiaomi tudi te zobne ščetke ne izpolnjujejo le svoje funkcije, temveč grejo vedno dlje in vključujejo najnovejši tehnološki napredek ter jih je mogoče nadzorovati ali konfigurirati prek mobilne aplikacije. Intenzivnost ali način čiščenja lahko izberete tudi v najbolj varčnih modelih.

Soocas So White EX3 - majhna in pametna

Je eden najcenejših modelov in je kot nalašč za pare, saj lahko kupimo eno enoto ali dve električni ščetki. Lahko doseže frekvenco 31.000 vrtljajev na minuto, lahko pa izberemo tudi nežnejše čiščenje z 27.000 vrt / min ali način masaže dlesni. Samodejno se izklopi v 2 minutah in vas z vibracijami opomni, da vsakih 30 sekund spremenite območje.

Z baterijo 7000 mAh lahko brez premora deluje do 16 ur. Ščetine so zmerne trdote in obokane za nežno in učinkovito ščetkanje. Zahvaljujoč zaščiti IPX7 ga je mogoče očistiti neposredno pod pipo. Kot lahko vidite tukaj, je zaradi svoje cene eden najcenejših blagovnih znamk.

Soocas X5 - električna zobna ščetka z NFC čipom

To je ena najnovejših zobnih ščetk znamke, ki je v prijetnem darilnem paketu, ki vključuje 2 dodatni glavi, kozarec za izpiranje in etui, ki ga vedno nosite s seboj. Idealno je za pobeli zobe zaradi visoke frekvence vibracij 37.2000 vrt / min in kota ščetin 18,5 stopinj za globlje čiščenje.

Ima 3 stopnje moči in 4 načine delovanja: čiščenje, občutljiv način, način za začetnike in beljenje. Njegov pametni senzor tlaka nas bo z vibracijami in lučjo na dnu krtače opozoril, da silimo krtačo. Tudi po zaslugi čipa NFC bomo prejeli obvestilo, ko moramo zamenjati glavo, približno vsake 3 mesece.

Soocas X3 - eden najbolj prodajanih

A brez dvoma je najbolje prodajana električna zobna ščetka Soocas X3, vodilna v prodaji zaradi svojih odličnih lastnosti po neverjetni ceni. Preko mobilne aplikacije lahko vidimo vašo statistiko uporabe in jo konfiguriramo. To je ultrazvočna krtača z močjo 37.200 vrt / min. Njegova ščetka je zasnovana tako, da skrbi za vaša usta, z ukrivljenim 3D-dizajnom, da ne poškoduje ust, a doseže vse vogale.

Imajo 4 načini delovanja: čiščenje, občutljiv način, način za začetnike in beljenje. Ima zmogljivo akumulator s 1.000 mAh, ki omogoča delovanje do 25 dni. Njeni zaključki so visokokakovostni: induktivna obremenitev, aluminijasti gumbi, nepremočljivi in ​​osvetljeni indikatorji. Poiščite ga po najboljši ceni s klikom tukaj.

Soocas C1 - otroška električna zobna ščetka

Najmlajši lahko uživajo tudi v prednostih električnih zobnih ščetk. Soocas C1 je zobna ščetka, zasnovana tako, da imajo otroci navado čiščenja zob na zabaven način. Ta čopič je okrašen s smešnimi risankami, v mobilni aplikaciji pa si lahko ogledamo nekaj poučnih video posnetkov, da se lahko zabavajo med krtačenjem.

Uči jih tudi, da se učinkovito očistijo: svoje nadtlačni sistem aktivira svetlobo in zmanjša vibracije, če preveč zategujete. Ima dva načina čiščenja, enega za otroke, starejše od štirih let, in nežnejšega za otroke, ki niso uporabljali električne zobne ščetke. Njegova krtača ima mehke in zaobljene cedre iz silikagela in nedrseč ročaj. Je vodoodporen in zahvaljujoč 2.800 mAh bateriji z avtonomijo do 20 dni.

Soocas X1 - kakovost po dostopni ceni

Nazadnje je Soocas X1 predhodnik uspešnice modela Soocas X3, zdaj pa je padel v ceni in ima še vedno zelo kul lastnosti. Zaradi bele barve in zamenljivih obročev za prepoznavanje ščetk je bolj podobna znameniti zobni ščetki Oral B. Njihov 37.200 vrt / min zagotavlja globinsko čiščenje in ima 3 načine delovanja: čiščenje, način za začetnike in beljenje.

Ima tudi vse ustrezne funkcije, ki smo jih videli doslej: krtača z zaobljenimi cedrami, samodejni izklop v 2 minutah, vodoodporen zaključek, odlična avtonomija

...

Skratka, zobna ščetka z dobrimi lastnostmi in po zelo ugodni ceni, kot jo lahko vidite tukaj.

Kje kupiti najcenejše električne zobne ščetke Soocas v AliExpressu

Najboljši način, da te čopiče dobite po najboljši ceni, je nakup na AliExpressu. Soocas je kitajska blagovna znamka, zato se bomo z nakupom na tej platformi izognili posrednikom, ki napihnejo cene, pri nakupih pa bomo prihranili več denarja. Obstaja veliko trgovin, ki ponujajo te ščetke, vendar ima uradna trgovina SOOCAS v AliExpressu, do katere lahko dostopate s te povezave, vedno veliko popustov in ponudb ter garancijo za nakup v zaupanja vredni trgovini..

Poleg tega, če nas preberete iz Španije, lahko svojo zobno ščetko Soocas z nacionalnimi pošiljkami kupite brez carinskih težav in jo prejmete v manj kot 5 delovnih dneh z nakupom v trgovinah AliExpress Plaza. Kliknite tukaj, da si ogledate vse prodajalce Plaza z izdelki te blagovne znamke.

Če imate na tej strani vprašanja o nakupu, imamo v našem blogu poleg analize najboljših izdelkov in blagovnih znamk zanimiv odsek z vadnicami, kjer boste našli odgovore na najpogostejša vprašanja, ki jih lahko najdete pri nakupu. Če ne veste, kje začeti, naš dokončni vodnik po AliExpressu razlaga vse, kar morate vedeti za varno nakupovanje.

In ti? Kaj menite o električnih zobnih ščetkah Soocas? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam na tej spletni strani pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar