Glavni » alibaba-info » Števec kilometrov Sigma in Garmin: računalnik za vaše kolo po najnižji ceni

Števec kilometrov Sigma in Garmin: računalnik za vaše kolo po najnižji ceni

AliExpress WW

Iščete poceni kolesarske računalnike? V AliExpressu imate na voljo široko paleto števcev kilometrov za vaše kolo po najugodnejši ceni, tako Sigma kot Garmin, dve referenčni znamki, ki sta ta izdelek toliko razvili do te mere, da sta te brezžične ure števca kilometrov spremenili v prave računalnike na dveh kolesa. S pritiskom tukaj jih najdete za štiri dolarje.Kako najti števce kilometrov Sigma in Garmin v AliExpressu

Na tej kitajski platformi prodajalci ponujajo veliko modelov in znamk poceni cikloračunalnikov, tako zasebnih blagovnih znamk, kot sta števci kilometrov Sigma in Garmin, na katere se bomo osredotočili v tem članku. Vendar pri podjetju Polar nismo našli nobenega (skoraj smo prepričani, da jih ni, morda pa smo jih pogrešali, zato, če jih vidite in nam želite sporočiti, omogočimo komentarje zanj).

Če želite priti do referenc števcev kilometrov, morate v iskalnik AliExpress vnesti ključno besedo Cyclocomputer ali Outdoor Navigator GPS in videli boste neskončno število izdelkov in dodatkov, ki jih lahko prilagodite svojim željam. Za lažje iskanje v AlixBlogu izbiramo korake, dokler ne pridemo do blagovnih znamk Sigma in Garmin, referenc na tem svetu, saj smo ugotovili, da jih je težko iskati z besedo odometer.

  • Sigma Odometer
  • Garmin Odometer
  • Merilnik prevoženih kilometrov (alternativa med Garminom in Sigmo)

Svet AlixBlog: Cene istega izdelka se lahko zelo razlikujejo glede na prodajalca, zato je zelo pomembno, da ne kupite prvega števca kilometrov, ki ga vidite, raziščete in primerjate cene pred before

Zakaj brezžični števci kilometrov Sigma ali Garmin? Zakaj na AliExpressu?

Ker sta Sigma (nemška multinacionalka) in Garmin (iz ZDA) vodilni podjetji v tem sektorju, oba pa ponujata obsežno zbirko števcev kilometrov, visoko natančne dodatke, ki vam bodo pomagali do popolnega nadzora nad glavnimi podatki vašega kolesarjenja (navdušeni ste nad cesto ali MTB). Oglejte si naš članek o poceni kolesih na AliExpressu;). Toliko, da so svojo ponudbo razširili in v prodajo ponudili več novih modelov za vse vrste uporabnikov, ne glede na to, ali ste ljubitelj ali profesionalni dvokolesnik..

Glede drugega vprašanja menimo, da je pri nakupu poceni števca kilometrov idealna platforma AliExpress, saj boste na tej kitajski platformi našli najboljše cene na trgu. Prebrskali smo internet in druge trgovine skoraj ne morejo ponuditi tega izdelka za manj.

POMEMBNO: dobro prodajajte prodajalce, saj se cene gibljejo med 20 in 300 evri, odvisno od značilnosti vsakega kolesarskega računalnika. Zato vam svetujemo, da iščete glede na uporabo, ki jo nameravate uporabiti ?

Najbolje prodajani kolesarski računalniki v AliExpressu

Zaradi široke palete obstoječih prodajalcev na AliExpressu smo izbrali 3 najboljše trgovine, ki ponujajo poceni števce kilometrov.

  • LikeTeck (3 krone)
  • Jare Bike yiwu (2 diamanta)
  • Simfine Cycling (1 diamant)

V teh treh kitajskih trgovinah se prepričate, da je nakup zanesljiv in varen, saj imajo vse pozitivne ocene tako v komentarjih člankov kot tudi v hitrosti pošiljanja. Prav tako se lahko obrnete neposredno nanje, da razrešite morebitne dvome. Ah! Zelo pomembno: ker gre za majhen predmet, ne mislimo, da boste imeli težave s carino, zato ena težava manj.

Za odrasle pa vam pustimo še eno darilo. Navodila za nakup dodatne opreme in drugih izdelkov za kolo AliExpress. Obstaja več raznolikosti kot števci kilometrov, vendar je vsekakor dobro za prihodnje transakcije.

Drugi nasveti za iskanje poceni števcev kilometrov

Kot smo že omenili, je prodajalcev kar nekaj. Zato vam svetujemo, da upoštevate te tri premise, ki smo jih razložili spodaj, in nato natančneje določimo iskanje glede na vaše želje in denar, ki ga želite porabiti, saj ne pozabite, da obstajajo razlike med običajnimi števci kilometrov in najsodobnejšimi..

  1. Ugled prodajalca: ni enako najti trgovine z medaljo kot to storiti z diamanti ali kronami. Sledite trgu in preverite, ali prodajalca različni kupci dobro cenijo. To je lahko dober pokazatelj za vaš nakup, čeprav ne pozabite, da obstajajo tudi prodajalci novincev, ki še vedno nimajo ocene, ker še toliko časa niso dobili ocen.
  2. Število prodaj: če želite vedeti, ali prodajalcu zaupate, preverite pretekle prodaje. Več transakcij boste imeli, več varnosti nam bo posredovala.
  3. Mnenja in pregledi nekdanjih kupcev ali uporabnikov AliExpressa: še en način za zagotovitev zanesljivosti izdelka, ki ste si ga ogledali, boste našli v mnenjih in ocenah prejšnjih kupcev. Iz komentarjev pripravite lastne zaključke in / ali pišite prodajalcu. Večina vam odgovori zelo hitro!

Če imate kakšne predloge, omogočimo komentarje, da nam pišete in nam poveste o svojih izkušnjah.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar