Glavni » alibaba-info » Ko me pokličejo, se prikaže glasovna pošta, kaj naj naredim?

Ko me pokličejo, se prikaže glasovna pošta, kaj naj naredim?

AliExpress WW

Čeprav trenutno obstaja veliko sporočil, ki nam omogočajo komunikacijo z našo družino in prijatelji tudi brez potrebe po sprejemanju ali klicanju, resnica je, da je to v vsakem primeru še vedno funkcija, ki jo uporabniki cenijo.

'Ko me pokličejo, se prikaže glasovna pošta ' Kako lahko odstranim glasovno pošto?
Oglejte si ta video na YouTubu

Zato imamo, ko imamo težave s klici na pametnih telefonih, veliko trpljenja. Na primer, mnogi bralci nam to povedo glasovna pošta se samodejno aktivira ko se javijo na klic.

Če vsakič, ko pokličete in odgovorite na glasovno pošto, nadaljujte z branjem, ker vam bomo pokazali nekaj možnih rešitev.

Kazalo ()

  Pokličejo me in glasovna pošta ugasne

  No, najprej moramo to povedati Obstaja več dejavnikov, zakaj mobilni telefon ne sprejema klicev, med katerimi je eden najpogostejših povezan neposredno z napravo, ki ima težave s signalom. To lahko povzroči, ker smo nekje, kot so oddaljena polja, parkirišča itd. V teh primerih bo omogočena glasovna pošta.

  Če je težava zgoraj omenjena, to bi se moral rešiti skoraj takoj, ko se vrnete na signalno mesto.

  Ko me pokličejo, zazvoni glasovna pošta

  Po drugi strani pa so pogostejše težave, povezane s glasovna pošta je aktivirana, ker je kartica SIM v slabem stanju, verjetno iz vsakodnevne uporabe.

  Če želimo preveriti, ali je težava v tem, moramo vstaviti kartico SIM v drugo pametnega telefona, nato preverite kakovost signala in če nas klici dosežejo. Če novi pametni telefon še vedno nima signala, potem stavite na zamenjavo kartice SIM, v tem primeru se obrnite na podjetje, ki zagotavlja storitev.

  Če se situacije, ki smo jih omenili zgoraj, ne pojavijo, potem je možno, da težava prihaja neposredno s terminala, ki je lahko v letalskem načinu, ali z aktivirano preusmeritvijo klica.

  V obeh primerih morate vedeti, da je nastavitve, ki jih lahko kadar koli izključite v samo nekaj sekundah obnovi možnost prejemanja klicev in se izogne ​​glasovni pošti.

  Seveda, če se nočete udeležiti nikogar, ki vas pokliče, jih morate le ponovno aktivirati.

  Ali ste s temi triki znova lahko normalno prejemali klice na pametnem telefonu?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar