Glavni » alibaba-info » Katere so najboljše igre Android za igranje s prijatelji prek Bluetootha?

Katere so najboljše igre Android za igranje s prijatelji prek Bluetootha?

AliExpress WW

Ste se naveličali igranja s svojim mobilnikom? Torej morate vedeti, da obstaja veliko dobrih iger, ki jih lahko delimo s prijatelji, pravzaprav se izzovemo ob izkoriščanju povezav Bluetooth pametnih telefonov in ideja je, da pregledamo nekaj najbolj zabavnih. Na primer, v tem članku želimo govoriti o tem, kaj menimo najboljše igre Bluetooth za Android, torej, če vas zanima, ne smete zamuditi naslednjih vrstic.

Funkcija bluetooth je bila takrat pravi preboj v računalniški industriji, dovoljena povezava med napravami brez polaganja kabla.

Tako je mogoče povezati najrazličnejše naprave: med drugim pametni telefon in zvočnike, dva mobilna telefona, mobilni telefon in prenosni računalnik, tiskalnik in mobilni telefon., in pretakajte različne datoteke.  

Zanimivost tega, da lahko pregledam najboljše igre Bluetooth za mobilne telefone Android, je ta najdete več izredno privlačnih naslovov za tiste dolgočasne trenutke in vam ne bo treba več kot le, da boste na varni razdalji od svojega prijatelja ali znanca, da se boste imeli lepo.

Če ste eden tistih, ki se običajno zabavajo z najboljšimi konzolami na trgu, igrajo s prijatelji in sodelavci, potem ne dvomite, da s tem člankom boste našli vso zabavo, ki jo iščete. Torej pravilno povežite svojo napravo Bluetooth in se pripravite na igro

Kazalo ()

  Katere so najboljše igre za več igralcev, ki jih lahko igrate prek bluetooth androida

  Asfalt 8 v zraku: Prva od iger, ki je v tem segmentu pritegnila našo pozornost, je nedvomno Asphalt 8 Airborne, za katero moramo reči, da gre za tipičen dirkaški naslov, v katerem premagati bomo morali vse ovire in med njimi tudi naše prijatelje.

  Med najboljšimi dirkalnimi igrami ne moremo mimo te arkade, v kateri bomo morali obdržati prvo mesto na progi, lahko pa uživamo v povezavi z bluetoothom in izzivamo vse svoje tekmece, z več igralci do 12 igralcev. Torej, postavi se, postavi se, pojdi.

  Hearthstone Heroes of Warcraft: morda s Hearthstone Heroes of Warcraft, ki jih imamo ena najpomembnejših spletnih iger s kartami na svetu, tisti, v katerem bo treba izkoristiti vrline vsakega od krovov, da bo dosežen ves možen uspeh.

  To je naslov v katerem najdemo ogromno različnih črk, čeprav bo morda treba vedeti, kdaj uporabiti nekatere in kdaj bolje dati prostor drugim.

  Najboljše vloge in strateške igre za uporabo z bluetoothom na napravah Android

  Clash of Clans:  nedvomno je, da je Clash of Clans ena izmed strateških iger, ki vas lahko zabava na uro in da je v tem segmentu, ob upoštevanju, da ima tudi sistem obrambnega stolpa.

  Seveda lahko uživamo z vsemi svojimi prijatelji in ideja je, da izvajamo boljše in hitrejše napade kot sovražniki, zato jih lahko uničimo, preden nam povzročijo škodo.

  Dungeon Hunter 5: predzadnja od možnosti, ki jih najdemo pri poudarjanju Najboljše igre Bluetooth za Android danes Nedvomno gre za Dungeon Hunter 5, o katerem moramo reči, da bomo morali najprej ustvariti svoj značaj.

  Ustvaril lik, naslednji korak je povezan z razviti katero koli od več kot 70 misij, ki so na voljo, in na koncu seveda izberite tiste značilnosti, ki vas bodo ločile od drugih igralcev.

  Call of Champions: Call of Champions je eden izmed naslovov, za katerega menimo, da bi ga morali upoštevati v tem segmentu, zlasti v vašem primeru, saj boste morali uničiti sovražne stolpe, preden nasprotniki uničijo vašega, kot običajno pri tej vrsti igre.

  Hkrati morate to vedeti ta naslov ima nekaj diferencialnih značilnosti, Med njimi moramo omeniti majhen in notranji boj ali možnost nakupa znotraj njega, da dobimo več prednosti.

  Se ujemate z našo izbiro?  Komentirajte, kateri je vaš najljubši izbor Android igra za igranje s prijatelji prek Bluetootha in dolgčas na stran.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar