Glavni » alibaba-info » Kako dolgo naj se prvič polni moj novi mobilni telefon ali tablični računalnik?

Kako dolgo naj se prvič polni moj novi mobilni telefon ali tablični računalnik?

AliExpress WW

Popolnoma vsi smo se že kdaj zgodili, da je pri nakupu nove tehnološke naprave ena od prvih stvari, ki jo vprašamo ali nam prodajalec pove, ta, da vam moramo ponuditi cikel polnjenja X ur pred začetkom uporabe.

Kako dolgo naj se tablični računalnik polni prvič?
Oglejte si ta video na YouTubu

In čeprav na splošno v MiraHowTo to običajno govorimo bolj kot karkoli o pametnih telefonih, še posebej v tem primeru ne želimo nehati komentirati, kaj se zgodi v primeru pametnih telefonov. tablete, zato pojdimo malo z informacijami o tem.

Prva stvar, ki jo morate upoštevati, je, da poleg cilja, ki ga imamo pri nakupu enega od teh terminalov z večjim zaslonom kot pri telefonih, njegova Lastnosti v bistvu so enaki in sprememb, ki presegajo dimenzije, ni preveč.

Torej, ko se soočamo s klasičnim vprašanjem, kako dolgo moramo pustiti polnjenje tabličnega računalnika pravkar smo pridobili, V tem članku vam bomo poskušali posredovati vse podrobnosti, ki jih morate upoštevati pri začetni bremenitvi.

Seveda je treba v zvezi s tem upoštevati veliko vprašanj, in prva stvar je, da so vsi ti elementi, ki jih bomo omenili, veljavni le, ko najdemo naprave novih mobilnih telefonov, ne takrat, ko kupimo že uporabljeno tablico.

Potem morate upoštevati, da skoraj vedno te naprave prihajajo z a začetni naboj to ne presega 50% baterije, zaradi česar so dvomi uporabnikov večji kot običajno.

Čeprav imamo radi zamisel o nakupu nove naprave, je normalno, da dvomimo o napravah Android, zato pred nakupom katerega koli modela najprej raziščite in poiščite tistega za svoj prednost.

Kazalo ()

  Kako prvič napolniti baterijo tabličnega računalnika?

  No, takrat smo se pogovarjali o tem, da bi morali prvič napolniti tablični računalnik, in najprej morate upoštevati, da je najbolj običajno priporočilo, ki nam ga strokovnjaki običajno dajo v zvezi s tem, da uporabljamo napravo dokler se baterija prvič ne izprazni.

  Po tem bi ga morali pustiti polniti toliko časa, da se baterija popolna.

  Res pa je tudi, da so bila vsa ta priporočila običajno bolj povezana z mobilnimi telefoni in stare tablete kaj z novimi.

  Danes je večina uporabnikov in strokovnjakov sprejeta, da lahko mobilno napravo, kakršno koli že je, odnesemo domov in začnemo uporabljati. Skoraj takoj, Zato vas ne bi smelo preveč skrbeti te govorice, da se prvič zaračuna za 8 ur..

  V vsakem primeru morate preveriti, ali je delovanje baterije tabličnega računalnika, in njegova avtonomija, so pravilni, saj se v primeru, da traja manj kot je navedeno, čim prej posvetujte s prodajalcem.

  Dolgoročno obstaja tudi nekaj priporočil, ki jih morate upoštevati v zvezi z uporabo baterije, saj morate na primer v tem smislu upoštevati, da prinašajo številne pomanjkljivosti, če puščate naprave polnjene celo noč, saj vsako minuto polnjenja z če je baterija že popolna, bo povzročila samo škodo.

  To pomeni, da morate biti v vseh teh primerih še posebej previdni, zato se ne ustavite analizirajte vse, kar vam povemo. Od vsega povedanega je pomembno, da ga vedno poskušate obdržati čim bolj napolnjenega, za vsak slučaj.

  Kaj pa storiti, če se moje naprave nalagajo počasi? No, v tem primeru morate upoštevati več dejavnikov, ki jih lahko vplivajo polnilnika.

  Polnjenje 8 ur ali več Ali je to mit ali resničnost?

  Veliko jih je miti o tabličnih računalnikih, kako izboljšati njegovo delovanje, kako napolniti baterijo, če jo je slabo pustiti polnjeno čez noč, če jo je slabo odklopiti med polnjenjem, če jo je treba izklopiti ali vklopiti.

  The prva obremenitev Za omenjene je izjemnega pomena; Čeprav določanje omejitve baterije ne traja tako dolgo, je večina baterij, porabljenih za prvo polnjenje, namenjena bolj tehničnim vidikom.

  Ko tehnologija napreduje, tudi baterije napredujejo, baterije z daljšim časom polnjenja, različni materiali itd..

  Zato se čas polnjenja prvič začne zelo spreminjati, zato je mit o 24-urnem polnjenju preteklost..

  Če veste vse to, lahko že uživate hitreje izkušenj s prvo uporabo tabličnega računalnika.

  Kolikokrat na dan ali v tednu običajno napolnite tablični računalnik?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar