Glavni » alibaba-info » Kako dolgo naj prvič polnim baterijo prenosnika

Kako dolgo naj prvič polnim baterijo prenosnika

AliExpress WW

Ko kupimo prenosni računalnik ali mobilno napravo. Na splošno nam prodajalec priporoča, kako dolgo naj prvič polnite napravo. Težava je v tem, da ti prodajalci v resnici nimajo veliko pojma, saj so se trenutno njihove naprave in baterije precej spremenile..

Kako dolgo naj prvič polnim baterijo prenosnika ali računalnika?
Oglejte si ta video na YouTubu

Danes bomo videli kako dolgo naj prvič polnim prenosnik. Tako, da ste v času zelo jasni kako dolgo moram prvič polniti zvezek ne smete imeti težav z baterijo ali skrajšati njene življenjske dobe.

Kazalo ()

  Polnjenje prenosnika prvič

  Prodajalci običajno priporočajo, da baterijo prenosnika popolnoma izpraznite, dokler se ne izklopi sama. Potem, ko ga morate napolniti, vam rečejo, da morate to storiti do 12 ur. Nekaj, kar je lahko precej nevarno za tisto, kar bi bila baterija za osebni računalnik.

  Nove naprave se prodajajo z litijevimi baterijami. Medtem ko so te baterije precej bolj trpežne in odporne kot pred nekaj leti. Očitno je, da potrebujejo določeno skrb, da v optimalnih pogojih ohranijo njegovo življenjsko dobo.

  Koliko ur prvič napolnite prenosnik

  Trenutno prenosnega računalnika ali mobilne naprave ni treba polniti za kakršen koli čas. Te baterije so bile ustvarjene ravno za polnjenje časa, ki se nam zdi primeren, nimajo spominskega učinka ali česar koli podobnega. Zato vam prenosnika ni treba polniti več ur. Samo potrebne.

  Ko je baterija na 100%, lahko polnilnik odklopite s trenutnega in ga normalno uporabljate. Življenjska doba baterije bo optimalna in ne bo se zgodilo nič slabega.

  Nasprotno, če imate računalnik predolgo priključen na napajanje in ga uporabljate za igranje iger ali izvajanje nalog, ki porabijo preveč virov. Pregreli se boste in na koncu poškodovali vse njegove sestavne dele.

  Torej, da poskusim malo povzeti:Prenosnik je treba prvič napolniti točno določeno število ur? Odgovor je ne, naložiti ga morate, kolikor se vam zdi primerno. Če se vam mudi in je baterija na 80%, lahko prenosnik brez težav odklopite in ga napolnite še en dan.

  Litijeve baterije nimajo težav, kot so jih imele stare baterije, ki so bile nedvomno preveč staromodne. Trenutno oba Tablični računalniki, kot so prenosniki in mobilne naprave, imajo litijevo baterijo tako da lahko naložite le toliko ur, kot si želite. Pa tudi zato, da jih lahko odklopite, ko se vam zdi primerno.

  Kot vedno, če kaj dvomite kako dolgo naj prvič polnim prenosnik lahko nam pustite komentar malo spodaj.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar