Glavni » alibaba-info » Koliko časa traja baterija novih Google Pixel 4A, AXL in 5? Ali traja dolgo?

Koliko časa traja baterija novih Google Pixel 4A, AXL in 5? Ali traja dolgo?

AliExpress WW

Google je bolj znan kot iskalnik informacij in slik par excellence, ki vedno posodablja svojo vsebino in omogoča zelo dinamična iskanja. Zdaj imamo, da se je Google razširil na tak način tako da lahko zdaj računamo na mobilne naprave z dobro ločljivostjo in prilagodljivostjo glede na tehnološki položaj.

Pred časom nas je Google zelo navdušil nad govoricami, ki krožijo o tem, kakšen bi bil njegov novi mobilni telefon. Google Pixel je telefon, ki smo ga vsi nestrpno pričakovali in kljub temu, da je šlo le za uradno napoved in ga lahko pregledamo na svoji spletni strani, je več ljudi imelo dostop do njega in zdaj se lahko pogovorimo z malo več podatkov in govorice odstavimo.

Google Pixel je mobilni telefon, ki ga je Google izdal in deluje z operacijskim sistemom Chrome ali Android, toliko je razvoj te znamke telefonov, da danes gremo skozi peti model in se razvijamo, saj kot Zahteve uporabnikov se povečujejo, izboljšujejo se tudi naprave in to je, da je njihovo animirano ozadje že zahtevano v Androidu.

Lahko bi govorili o izboljšave procesorja, zaslona in zmogljivosti pomnilnika samo da omenim nekatere njene prenovljene funkcije, vendar ne moremo nehati govoriti o izboljšanju vzdržljivosti in težavah, o katerih je poročala baterija teh naprav, ki so prejele toliko pritožb.

Zagotovo ste videli oglas, kjer je Google predstavil svojo novo napravo, tam so pokazali, da je njihova neposredna konkurenca z Appleovim iPhoneom in Samsungovim vrhunskim modelom. Ponujajo veliko, kar je pri Googlu vedno izstopalo s specifikacijami, ki so bile vidne v uradni objavi lahko vidite, da bo tako, toliko, da boste zagotovo lahko prenesli animirana ozadja za te mobilne telefone.

Ampak obstaja ena stvar, na katero bodo vsi pazili in to je življenjska doba baterije, ki mora biti dobra avtonomija, Ker gremo na primer, je to ena izmed stvari, ki so jo od nekdaj najbolj kritizirali, pa tudi težave z barvo zaslona nekaterih mobilnih telefonov.

Kazalo ()

  Kako dolgo traja baterija Google Pixela?

  Kako dolgo lahko traja baterija Google Pixela, je bil test opravljen en dan. Komentiral je, da ta test je to storila z izmenjavo internetnih povezav in klicanjem in klasične uporabe, ki jih izvajamo vsak dan.

  Tisti, ki so ga preizkusili, pravijo, da je zaslon deloval približno 4 ure porabil le 40% baterije, kaj se je zgodilo v 12 urah skupaj. To je znak, da je njegova avtonomija zelo podobna drugim vrhunskim mobilnim telefonom, proti katerim bo moral konkurirati Google Pixel..

  Še eno pomembno dejstvo, ki ga je potrdil uporabnik, ki je preizkusil Pixel, je, da ima hitro polnjenje in to komentira  korak od 20% do 80% baterije v manj kot eni uri. To je tisto, o čemer bi lahko izvedeli več o novem Googlu Pixel. Počakati moramo, da se uradno zaženejo.

  Kakšna je zmogljivost baterije Google Pixela

  Pred kratkim je bil predstavljen Google Pixel in lahko rečemo, da Ima zelo podobno avtonomijo kot Galaxy S7. Upoštevajte, da se uporabnikom sredi dneva ne želi izprazniti baterije, zato je pomembno, da baterija mobilnih telefonov zdrži dolgo.

  Zahvaljujoč uporabniku Reddita poleg očitka baterije obstajajo tudi podatki iz fotoaparata zelo dobra je pri dnevni svetlobi, ko pa je treba fotografirati ponoči, to zelo razočara. Potreboval bi kvaliteten optični senzor, upajmo, da v tem smislu stvar ni tako kritična.

  Ob vsem tem lahko vidite, da je Google svoje delo opravljal zelo dobro, a ne toliko cena mobilnih telefonov je višja od mobilnih telefonov Samsung in Apple.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar