Glavni » android » Kakšna tveganja predstavlja namestitev prenesenih APK-jev na telefon Android?

Kakšna tveganja predstavlja namestitev prenesenih APK-jev na telefon Android?

AliExpress WW

Čeprav je res, da znotraj Trgovina Google Play Najdemo ogromno in raznovrstnih aplikacij, niti ni manj resnično, da včasih morda želimo kakšno, ki tam ni na voljo. Takrat, ko pridejo v poštev datoteke z ročno namestitvijo, imenovane tudi APK-ji, o katerih želimo danes malo spregovoriti..

Resnica je, da v več kot enem članku vztrajamo namestitev te vrste vsebine, in od tega nas je veliko uporabnikov vprašalo, kakšna so tveganja namestitve APK-ja v Android. Nato vam želimo pokazati, katere elemente morate upoštevati v teh primerih, nevarnosti, ki ste jim izpostavljeni, in vse informacije, ki jih je treba upoštevati v zvezi s tem..

Če se sprašujete, katere programe običajno namesti APK, moramo omeniti igre na srečo, ki so prepovedane v Trgovini Google Play, pa tudi druge, ki imajo občutljivo vsebino za javnost. Včasih uporabniki ročno namestijo aplikacije prek datotek APK, ker imajo tako vedno na voljo najnovejše različice, kar je še ena razlaga primera..

Kazalo ()

  Kakšna so tveganja namestitve APK-ja?

  Kot smo že povedali, obstaja veliko dobrih aplikacij za mobilne naprave Android, ki niso na voljo v Trgovini Google Play, in takrat se uporabniki odločijo za datoteke APK. V čem je težava?? Da so te datoteke APK včasih okužene, imajo zlonamerno programsko opremo ali viruse in lahko povzročijo ogromno škodo na naših terminalih, je idealno, da imate protivirusni program.

  Da bi se izognili tem težavam, razvijalci Androida onemogočajo možnosti Neznani viri ali Neznanega izvora, ki ga najdete v razdelku Nastavitve, Varnost vašega mobilnega telefona. Težava je v tem, da moramo za namestitev APK-jev omogočiti to funkcijo. S tem odpremo varnostno luknjo, zaradi katere lahko virus vstopi v napravo.

  The tveganja namestitve APK-ja v Androidu jih je takrat veliko, izstopata pa vsaj dva. Prvo in najpomembnejše je povezano z možnostjo okužbe naše naprave z zlonamerno programsko opremo in s škodo, ki jo bo treba oceniti v posameznih okoliščinah. V drugih primerih smo dejansko naročeni na Premium SMS pakete in čeprav se naš pametni telefon ne okuži, bomo na koncu konec meseca porabili ogromno denarja, kar tudi ni preveč spodbudno..

  Kako se torej izogniti tveganjem pri namestitvi aplikacije APK? No, čeprav pri tej vrsti vadnice nič ni 100%, je prvo priporočilo, ki vam ga lahko damo, da APK vedno prenesete z varnega spletnega mesta. Čeprav bi jih v teh primerih lahko omenili več, verjamemo v to APKMirror je najboljši med njimi, in si lahko ogledate vse aplikacije, ki so na voljo na tej povezavi.

  Druga zelo pogosta iskanja, ki jih uporabniki Mobilne naprave Android To so storili v smislu te vrste predmeta, neposredno pa so povezani z naslednjim: kako namestiti Xapk v Android, kako namestiti APK v Android iz računalnika, namestiti APK brezplačno, namestiti pepe, datoteke APK ni mogoče odpreti , kako namestiti aplikacije na Android iz osebnega računalnika, ker ne morem namestiti APK-ja na svojem Androidu ali ne morem odpreti datotek APK na svojem Androidu. Če imate v zvezi s tem več vprašanj, nas ne nehajte spraševati, zakaj vam lahko pomagamo v zvezi s tem, ne pozabite prenesti odličnega protivirusnega programa.

  Prednosti namestitve APK-ja

  Ponujajo različne strani Prenos APK-ja za namestitev aplikacij, ki jih v Googlu Play pogosto ne najdemo, in čeprav lahko povzroči zmedo, obstaja med njihovimi namestitvami več prednosti:

  • Mnogi so razvijalci, ki raje ponudijo svoje aplikacije samostojno.
  • Ljudje želijo prenesti MOD, izboljšane različice aplikacij, format APK pa omogoča, da jih skupaj z dobro ekipo prenesete skupaj z njihovim ustvarjanjem.
  • Obstaja možnost, da dobite vprejšnje različice aplikacije posodobljen za starejše naprave, tako da jih lahko uporabljate.

  Obstoj več aplikacij je privedel do Ustvarjanje datoteke APK, za pomoč pri prenosu in namestitvi, kadar jih ni mogoče najti v Trgovini Google Play.

  Ali ponavadi namestite datoteke APK v vašem Androidu? Kakšne so vaše izkušnje?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar