Glavni » amazon » Katere so minimalne in priporočene zahteve za prenos in predvajanje GTA 3 v mojem Androidu?

Katere so minimalne in priporočene zahteve za prenos in predvajanje GTA 3 v mojem Androidu?

AliExpress WW

Če želite prenesti GTA 3 na Android, morate to vedeti da obstaja vrsta minimalnih zahtev da bi ga lahko dosegli. Pozanimajte se podrobno in za to nadaljujte z branjem.

Ena največjih franšiz za videoigre po vsem svetu je nedvomno GTA. To je ena najbolje prodajanih iger, in ne da bi šel naprej, ima GTA 5 med vsemi različicami prodanih več kot 75 milijonov izvodov, tako da boste lažje razumeli, kaj ga ustvarja.

Katere so minimalne in priporočene zahteve za prenos in predvajanje GTA 3 na mojem Androidu
Oglejte si ta video na YouTubu

V Androidu, čeprav nismo imeli različice GTA 5, je podjetje, zadolženo za objavo te odlične video igre, mnogim uporabnikom omogočilo sanje. Napredek, ki smo ga dosegli na Androidu, je popolnoma impresiven, in medtem ko smo čakali na GTA 5, nam je Rockstar pred časom omogočil, da smo uživali v prilagoditvi GTA 3 za Android, to je bilo super.

Jasno pa je, da morate izpolnjevati nekatere minimalne zahteve, da ga lahko uporabljate na svojem mobilnem telefonu, o tem pa vam bomo povedali spodaj..

Kazalo ()

  Katere so glavne značilnosti te video igre?

  GTA 3, je razvil DMA Design, vendar je za objavo zaslužen Rockstar Games, od leta 2001. Na voljo je med drugim na različnih platformah, kot so: Android, IOS, PlayStation 2 in 4, Microsoft Windows. Poleg tega je prejel nagrado zlati džojstik za igro leta.

  Igra je prilagojen mobilnim zaslonom na brezhiben način, z zelo udobno igro, ki govori resnico. Upoštevajoč, da tovrstnih naslovov na splošno ni lahko igrati ali vsaj navajati na začetku.

  Prav tako, če bi naprava podpira USB OGT, Lahko postavite krmilno palčko USB in jo povežete s svojim mobilnim telefonom, da jo lahko uporabljate in mirno igrate. In to je, da vam nedvomno lahko povemo, da je na ta način veliko bolj udobno.

  GTA 3 je ena izmed najbolj priljubljenih in najljubših video iger v svetu fantov, še bolj pa, zahvaljujoč dejstvu, da  lahko uporabljate iz udobja mobilnega telefona. Kakovost, ki vam nedvomno omogoča, da jo izkoristite v svojem največjem sijaju. Dandanes, trikov je na tisoče da bo zabava s to videoigro vedno bolj zanimiva.

  Kakšne so minimalne zahteve za prenos GTA 3 na Android?

  Čeprav že obstaja prilagoditev video igre GTA 3, da jo lahko uživate v naši napravi Android, morate vedeti, da mora biti v skladu z vrsto minimalnih zahtev za njegovo namestitev. To pomeni, da ne hitite s poskusom prenosa igre, ne da bi prej preverili delovanje vašega mobilnega telefona..

  Razlog? Vsi pametni telefoni nimajo potrebnih specifikacij za delovanje te video igre. Zato bomo v nadaljevanju podrobno razložili kaj vaš mobilni telefon potrebuje za brezhibno delovanje GTA 3.

  Procesor: Prosimo, upoštevajte, da a 1,2-GHz štirijedrni procesor za pravilno delovanje. Čeprav ima večina mobilnikov srednjega razreda še zmogljivejše procesorje. V primeru, da imate telefon nižjega cenovnega razreda, boste na to morali biti zelo pozorni.

  Oven: Vaša naprava imeti naj bi 1,5 GB RAM-a vsaj da bi lahko predvajal naslov brez kakršnih koli težav z upočasnitvijo ali LAS.

  Mogoče celo z malo manj RAM-a, morda z 1 GB lahko udobno igrate, vendar je jasno, da se morda ne bo premikal zelo gladko. Vendar ni vse izgubljeno, lahko pa izberete tudi več trikov za povečanje tega pomnilnika v vašem Androidu.

  Vesolje: To je treba imeti skoraj 2 GB razpoložljivega prostora za prenos in namestitev igre. Ne potrebujete ravno malo prostora za shranjevanje, zato imajo lahko nizkokakovostne naprave, ki običajno prihajajo s samo 8 GB (in več kot polovica jih ostane v operacijskem sistemu), težave pri prenosu igra.

  Tudi ne pozabite, da GTA 3 za Android stane 5 USD, očitno ni zastonj. Če želite prenesti igro samo vstopiti moraš v trgovino  v Trgovini Play lahko brez težav hitro kupite in prenesete.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar