Glavni » alibaba-info » Kakšne so minimalne zahteve za igranje igre Clash Royale v sistemih Android in PC?

Kakšne so minimalne zahteve za igranje igre Clash Royale v sistemih Android in PC?

AliExpress WW

Clash Royale je ena najpomembnejših iger, ki jih imamo danes, zlasti ob upoštevanju dejstva, da izhaja iz prejšnjega uspeha, ki so ga ljudje Supercella imeli že prej. slavni arhiv Clash of Clans. Dejansko ne moremo pozabiti, da trenutno vse vrste informacij o družbi Clash Royale gredo po spletu in zato ta članek dobiva pomen.

Resnica je, da v zadnjih tednih učimo nekaj nasvetov o Clash Royale, med katerimi lahko omenimo 5 strategij z montapuerco v Clash Royale, kako hitreje stopiti v Clash Royale ali pa tudi rešitev za prazen klepet v Clash Royale. Poleg tega vemo, da so imeli nekateri uporabniki težave z namestitvijo naslova na svojih terminalih Android.

Kazalo ()

  Minimalne zahteve za Clash Royale

  Kot smo že omenili, vemo, da imajo številni uporabniki težave s prenosom in namestitvijo Clash Royale na svoj računalnik Naprave Android, in zato vam bomo o tem svetovali. V tem konkretnem primeru gre predvsem za analizo minimalnih zahtev, ki jih potrebuje Clash Royale, ne le sprejemljivo, ampak tudi brez težav..

  Za začetek moramo govoriti o RAM pomnilniku, ki ga potrebujemo Naprava Android za Clash Royale dobro delate na njem, kar naj bi znašalo vsaj 500 MB, če pa doseže 1 GB, pa veliko bolje. V teh primerih je pomembna tudi ločljivost zaslona, ​​ki bi morala biti vsaj 800x480 pik, kar pomeni, da tu velika večina uporabnikov ne bo imela težav..

  Nekaj ​​pomanjkljivosti lahko najdemo v zvezi z operacijskim sistemom, ne zato, ker gre za Android, ki je tisti, ki ga zdaj analiziramo, ampak zato, ker vemo, katera je različica našega terminala. Clash Royale potem zahteva Različice Android 4.0.3 ali višje, da lahko deluje brez težav, o čemer se lahko obrnete v razdelku Nastavitve naprave.

  Kot ste že videli, so minimalne zahteve Clash Royale Resnično so osnovni in zato menimo, da večina uporabnikov ne bi smela imeti težav z namestitvijo, tudi če ima opremo nižjega cenovnega razreda. Poleg tega moramo upoštevati, da obstajajo še druga vprašanja, ki jih je treba igrati in uživati Clash Royale, kot je internetna povezava, ki jo imamo Wifi, ali vsaj 4G LTE, čeprav ga v tem drugem primeru ne priporočamo preveč zaradi stroškov, ki jih lahko povzroči.

  Kosi v Clash Royale

  Poleg tega, kar je bilo omenjeno doslej, nismo želeli nehati razmišljati, da bomo v Clash Royale morda imeli nekaj težav z urezninami, zato morate vedeti, da to ne vpliva samo na vas. Zlasti rezi v Clash Royale so na žalost precej pogosti in se zdi, da celo posebej vplivajo Uporabniki Nexusa 6P več kot druge naprave.

  Mobilne naprave na kratko so postale prenosne konzole marsikomu, ki prihrani razdaljo, ni, da bi jim morali veliko zavidati.

  Vemo, da nadzor ni enak in da je lahko tudi glede na spol bolj zapleten igrajte na mobilnem telefonu, Toda resnica je, da je v primeru strateških iger njihovo uživanje na dobrem mobilnem telefonu neprecenljivo, navsezadnje gre za žanr, ki se je z leti bolje razvijal na telefonih.

  In poleg vsega, kar prihajajo naslovi, kot so Clash Royale zaradi česar smo zasvojeni z njo in ne moremo nehati biti priklopljeni na zaslon telefona niti za nekaj trenutkov, čeprav je jasno, da te vrste iger zahtevajo minimalno moč v smislu strojne opreme, da brez kakršnih koli težav delujejo potem vam bomo povedali, kakšne so zahteve glede strojne in programske opreme, tako da s to igro ne boste imeli težav z združljivostjo naprav.

  Zahteve za igranje Clash Royale

  Procesor: V tem primeru ni potreben ravno zelo zmogljiv, kot pravimo, s preprostim 1 GHz, ki ga doseže, ob upoštevanju, da imajo najnovejši mobilni telefoni, tudi tisti nižjega cenovnega razreda, veliko več, v tem poglavju je edini Način, da imate težave, je, da vaš mobilni telefon zaostaja že nekaj let, veliko.

  Oven: Če želite igrati igro, potrebujete 512 MB, vendar je jasno, da če imate mobilni telefon samo s tem RAM-om, mu ga ne boste mogli v celoti nameniti, zato bo deloval precej slabo, morate imeti najmanj 1 GB RAM-a, da lahko uživate v Clash Royale, in idealno bi bilo, če bi imeli 1,5 GB več.

  Android: Različica Android je pomembna pri poskusu namestitve te igre, če nimate Android 4.0.3 ali novejšega, tega naslova ne boste mogli prenesti iz Trgovine Play in ga niti ne namestiti prek datoteke APK, zato imejte to zelo v mislih.

  Internet: Nujno je, da lahko igramo tovrstne igre, to je bistvo tega, vedno moramo biti povezani, zato priporočamo stabilno povezavo prek Wifi ali 4G, če je to mogoče, ali zelo dobro v 3G, ne glede na to, pomembno je, da je vaša povezava stabilna predvsem. Obstaja nekaj težav, zaradi katerih se igra ne igra v mobilnih napravah z računom Clash Royale ali računom Google Play..

  Lahko vam pokažemo več informacij, da boste lažje razjasnili svoje dvome. Tu lahko vstopite in si ogledate celoten vodnik za Clash Royale, ki smo ga pripravili posebej za vas.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar