Glavni » alibaba-info » Kateri so najbolj prodajani poceni ogrlice?

Kateri so najbolj prodajani poceni ogrlice?

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 1: 1 Tiffon925 ogrlica iz srebra v ženskem nasmejanem obrazu v Evropi in luksuzni nakit v pogodbenem stilu, darilo za ženske Oglejte si najboljšo ceno Priporočena št. 2 Ogrlica Zapestnica Set nakita Ženske modne verige Zlata barva Konj Bič Ogrlica in zapestnica Vrhunsko darilo kakovosti Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. gN Pearl White Naravni sladkovodni biserni biserni 8-9mm biserni obeski Ogrlice 925 Posrebreni cvetni cirkonij Choker veriga gNPearl Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 VKME modne večplastne verižice z zlatimi verižicami, ogrlice za ženske, ogrlica s kristalno resico, ogrlico Vintage 2021 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. VKME Vintage Pearl Chain Choker ogrlica za ženske Elegantni biseri Poročne ogrlice Trendy Gold Fashion Chokers 2021 Nakit Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 VKME Vintage zlato srebrna križna ogrlica z dolgimi verigami za ženske Bohemia Večplastna ogrlica s črnimi črkami Charm 2021 Nakit Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Gospa Smith ogrlica, ogrlica po meri za ženske Dekleta Najboljše prijateljice Rojstni dan Poroka Božič Materinski darilo Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 2021 Triangle ogrlica moški in ženske nosijo verige Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Jazlynn ogrlica z imenom, ogrlica po meri za ženske Dekleta Najboljše prijateljice Rojstni dan Poroka Božič Materinski dnevi Darilo Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Ogrlica z imenom Ivonne, ogrlica po meri za ženske Dekleta Najboljše prijateljice Rojstni dan Poroka Božič Materinski darilo Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Kot veste, v AliExpressu obstajajo ogrlice, ki jih lahko podarite in podarite. V naši ljubljeni kitajski trgovini lahko najdemo nešteto modelov ogrlic, od plastičnih modelov, ki ne dosežejo evra na enoto, do bisernih ogrlic nekaj tisoč evrov.

Zato je pomembno, da pred nakupom v elektronski obliki razjasnite več konceptov. Med njimi vam lahko zelo pomaga poznavanje najboljših trgovin. Tudi komentarji kupcev, nedvomno dober način, da vnaprej veste o kakovosti ogrlice, ki jo boste dodali v svojo zbirko. To je nekaj najbolj prodajanih, najdete jih tako, da kliknete tukaj.

  
  

Kako kupiti poceni ogrlice v AliExpressu

Vsak ima svoj slog, zato je absurdno absolutno govoriti o najboljših ogrlicah na AliExpressu. Vendar vam svetujem, da si ogledate ta razdelek, kategorijo ogrlice in obeski, kjer so v vseh AliExpress zbrani najbolj prodani ogrlice in uhani.

Videli boste, da obstaja več kot dva milijona različnih ogrlic in obeskov, zato je najbolje, da ne hitite z iskanjem (kasneje boste videli najbolje prodajane izdelke, ki so vam lahko v veliko pomoč). Ali pa celo v iskalnik napišite želeni dragulj, da se lahko izognemo pojavljanju neželenih izdelkov med rezultati ?

Če želite obeskom dodati prstan, ne zamudite priložnosti, da preberete vadnico o iskanju dobrih in poceni prstanov na AliExpressu.

Ogrlice in obeski, ki jih navdihujejo znane blagovne znamke

Za razliko od drugih nakitnih izdelkov v AliExpressu obstaja kategorija blagovnih znamk nakita s tisoči ogrlic kitajskih belih blagovnih znamk, ki sodeč po številu prodaj izgledajo zelo dobro..

collares

Morda iščete obeske in ogrlice znamke Zara, Tous, Swarovski

...

in drugih blagovnih znamk, toda tisto, kar boste našli v AliExpressu, je druga vrsta dragulja, cenejša, narejena iz materialov nižjega razreda, vendar po dostopnejši ceni. Nekateri kitajski proizvajalci sicer upoštevajo modele znanih blagovnih znamk in jih pri izdelavi obeskov navdihujejo, vendar lastne izdelke lansirajo veliko ceneje, ne da bi jim bilo treba konkurirati na temnem trgu imitacij..

Če vam je všeč kaj podobnega Tousu, priporočamo naš članek o nakitu medvedov v slogu Tous na AliExpressu. Si želite ogledati poceni ogrlice v slogu Swarovski?

Najbolje prodajane ogrlice na AliExpressu

Tudi tokrat smo iz AlixBloga poskrbeli za težko delo in izbrali najboljše (glede na njihov ugled) prodajalce ogrlic in nakita iz vseh AliExpress:

StoreRatingLink
Shenzhen Tomtop Pojdi v trgovino
Gamesalor International Ltd Pojdi v trgovino
Hittime Pojdi v trgovino
Shenzhen YKS Pojdi v trgovino
YKS-Ezsources Pojdi v trgovino
Nakit Bamoer Pojdi v trgovino
DealPark Pojdi v trgovino
Henny Liu Pojdi v trgovino
T-Best Pojdi v trgovino
Trgovina s kristali Pojdi v trgovino
GaGa-Mart Pojdi v trgovino
Shenzhen Moonar Pojdi v trgovino
Nakit George Smith Pojdi v trgovino
MODA-TradeMall Pojdi v trgovino
UMODE nakit Pojdi v trgovino
Modro nebo Pojdi v trgovino
777 Trgovanje Pojdi v trgovino
Dorabeads Pojdi v trgovino

Kot ste morda že videli, gre za zelo visoke ocene: prodajalci dodatkov in nakita imajo skoraj vedno zelo velik ugled, kar je precej nad povprečjem AliExpressa, kar je dokaz, kako zadovoljni so uporabniki.

Očitno je, da sta dve stvari zelo jasni:

  1. Nakup ogrlic v AliExpressu je veliko cenejši kot kjer koli drugje
  2. Če ne pride do katastrofe, v 10-30 dneh prejmete naročilo doma

* Zagotovo mislim, da je idealno izbrati enega od prodajalcev v tabeli, saj imajo vsi več kot sprejemljive ocene. Moram pa tudi priznati, da sem se včasih zanašal na prodajalce z malo ugleda, da so kupili etuije za svoj Huawei, končni rezultat pa je bil enak kot v trgovini z odlično ceno. Stvar izbire trgovine, ki vas najbolj navdihuje.

Že veste, da se vedno spomnimo, da je za kakršna koli pojasnila glede naročila, plačila, časa dobave, carine ali velikosti idealno, da pišete neposredno prodajalcu. Če vam odgovori v kratkem času, je druga točka v prid, če veste, da je dober prodajalec.

Dvomiš?

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar