Glavni » amazon » Kateri so najboljši nasveti in triki, da kar najbolje izkoristim moj HTC 10?

Kateri so najboljši nasveti in triki, da kar najbolje izkoristim moj HTC 10?

AliExpress WW

cOb večkrat, ko smo v zadnjem času govorili o najboljših terminalih, ki so bili do zdaj na trgu predstavljeni leta 2016, nismo mogli prenehati poudarjati vodilne vloge glavnih podjetij. Seveda jih imamo Samsung, Sony, Huawei ali Xiaomi, danes pa se želimo osredotočiti predvsem na to, kaj nam lahko ponudi HTC 10.

Kazalo ()

  HTC 10

  Najprej se moramo spomniti nekaterih tehnične značilnosti HTC 10, nova zastavna naprava tajvanskega podjetja, kot da bi kasneje malo bolje razumela, kaj sledi v članku.

  Nato ima HTC 10 5,2-palčni zaslon, ki bi ga lahko šteli za srednje velikega, kar pa pomeni tudi preskok za kakovost podjetja z vključitvijo težko pričakovane ločljivosti tipa QHD. Potem ima 12MP glavna kamera da podjetje zagotavlja, da je najboljše na trgu, in čeprav se ne strinjamo, je to velika razlika v primerjavi s HTC One M9.

  Druge zanimive podrobnosti, ki jih moramo pozneje razumeti, ko gre za HTC 10, so povezane s procesorjem Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820, ki ga spremlja grafični procesor Adreno 530 in 4 GB RAM-a. Z operacijskim sistemom Android ima 32/64 GB notranjega pomnilnika in 3000 mAh baterijo, zato je res popolna stava..

  Najboljši triki za HTC 10

  Najprej moramo poudariti, da je pri HTC 10 treba izkoristiti številne zanimive trike, saj si je tokrat tajvansko podjetje kot še nikoli doslej prizadevalo, da bi dobilo pametni telefon prve vrste, iz katerega bi se lahko pojavile vse vrste elemente pa je mogoče poudariti raje ostanemo z naslednjimi triki in skrivnostmi, za katere menimo, da bi jih morali poskusiti uživati ​​v največji možni meri.

  Bližnjica kamere

  Čeprav se tako kot v skoraj vseh pametnih telefonih teh časov, ko želimo vstopiti v aplikacijo kamere, moramo najprej dotakniti ustrezne ikone, ima HTC 10 zanimivo bližnjico. Gre za povlečenje zaslona dvakrat zapored s prsti, tako da aktiviramo trik, ki bo odprl kamero ne da bi se morali zavedati zaslona.

  Uporabite zvok visoke ločljivosti

  Tako kot je HTC 10 znatno izboljšal svojo glavno kamero, ne moremo pozabiti, da ima ta naprava še druge zelo priporočljive trike za uporabnike, ki želijo snemati koncerte ali situacije, v katerih je zvok iz okolice zelo pomemben. Ko med snemanjem preidemo na možnosti kamere, ne bomo mogli le izberite kakovost 4K, vendar zvok najboljše ločljivosti, s katerim bodo vsi avdiovizualni posnetki, ki jih dosežemo, bolj kakovostni.

  Gibalne kretnje

  Poleg zgoraj omenjenega ugotavljamo, da vam HTC 10 omogoča, da uživate tudi v drugih trikih, ki so v tem primeru neposredno povezani z gibi podobni gibi. Je ena izmed mobilnih naprav, ki imajo to vrlino, in lahko drsimo ali se dotaknemo, da odpremo različne možnosti in funkcije, ki smo jih konfigurirali. Obstajajo neverjetni triki, s katerimi bo vaš telefon izboljšal delovanje.

  Odstranite Blinkfeed

  Blinkfeed je aplikacija ki je privzeto nameščen v pametne telefone HTC 10 in čeprav se nekaterim uporabnikom zdi resnično privlačen, mnogi drugi trdijo, da v resnici ne dodaja preveč njihovih izkušenj. Če ga želite vseeno odstraniti, lahko to storite, saj morate le še naprej pritiskati na njegovo ikono in nato povleciti do možnosti brisanja na zaslonu, tako da lahko sprostite svoj prostor, ne da bi kar koli izbrisali.

  RAW način med fotografiranjem

  Način RAW se je v zadnjem času pojavil v številnih telefonih z najboljšo kamero na svetu, in čeprav ga osnovni uporabniki ne bodo uporabljali, bodo naprednejši v sebi imeli luksuznega zaveznika pri urejanju slik. V HTC 10 lahko to možnost aktiviramo tako, da gremo neposredno v aplikacijo kamere in izberemo različico Pro, od koder lahko izberemo RAW format za vse fotografije, ki jih posnamemo.

  Spremenite barvo zaslona

  Številni uporabniki HTC 10 Z barvo zaslona HTC 10 so bili nekoliko nezadovoljni in čeprav ga Tajvanci verjetno upoštevajo pri prihodnjih posodobitvah, ga lahko popravimo ročno. Če želite to narediti, moramo odpreti Nastavitve, Zaslon, Poteze in gumbi in v tem meniju izbrati barvo, ki nam je najbolj všeč, ali poskrbeti za njeno ustvarjanje sami, pomembno je izboljšanje učinkovitosti vašega mobilnega telefona.

  Pretakajte videoposnetke na Apple TV

  Čeprav je v splošnem prepričanje, da je Apple TV uporaben le, če imamo iPhone, HTC 10 se je izkazal za ključnega zaveznika pri uživanju teh naprav, Podpira Apple Airplay, sistem, ki nam omogoča prenos vsebine brez kakršnih koli kablov. Za to moramo vstopiti v aplikacijo HTC Connect in seveda imeti obe napravi povezani v isto omrežje.

  Spremenite temo ozadja

  Če se osnovna tema, ki se spusti privzeto na HTC 10 vam ni všeč ali želite preizkusiti, katere druge možnosti so vam na voljo, vse kar morate storiti je, da na začetnem zaslonu poiščete prosti prostor za ikone in pridržite, da se odpre meni, ki vam bo omogočil izbiro kakršna koli sprememba teme. Veliko jih bo na voljo, seveda pa lahko dodate tudi svojega.

  Kot lahko vidimo, HTC 10 ima pravi del trikov in skrivnosti kar lahko izboljša našo uporabniško izkušnjo, in seveda priporočamo, da si vzamete čas in težave, da pregledate vse te podrobnosti, saj je to najboljši način, da se telefon prilagodi našim potrebam.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar