Glavni » alibaba-info » Kateri igralci so najboljši za gledanje MKV videoposnetkov v sistemu Windows?

Kateri igralci so najboljši za gledanje MKV videoposnetkov v sistemu Windows?

AliExpress WW

Matroska je vrsta datoteke, ki je postala odlična možnost za shranjevanje večpredstavnosti, saj ne omejuje količine podatkov, ki jih lahko imate v isti datoteki, kar olajša iskanje in ogled. Zlasti za to vrsto formata je značilno, da razširitve za video, zvok in podnapise, zaradi česar je idealen za shranjevanje filmov ali TV-oddaj v različnih jezikih.

Razširitev Matroska za videoposnetke ‘‘ MKV ’’ ponuja a odlična kakovost slike in reprodukcija, za učinkovit ogled datotek MKV pa morate imeti v računalniku predvajalnik, združljiv s to vrsto datotek.

Kazalo ()

  Kako gledati MKV video posnetke v predvajalniku Windows Media Player

  Pred namestitvijo novega predvajalnika v računalnik morate vedeti, da je Microsoft z izdajo sistema Windows 10 razvil novo različico predvajalnika Windows Media Player, ki je sposoben domorodno predvajanje datotek s pripono .mkv, zato morate za predvajalnik pridobiti samo najnovejšo posodobitev za ogled MKV videoposnetkov brez nevšečnosti..

  Najboljši predvajalniki in alternative za gledanje MKV videoposnetkov v sistemu Windows

  Če iz nekega razloga ne morete prenesti sistema Windows 10 v računalnik, vam ni treba skrbeti, saj jih obstaja veliko predvajalniki datotek MKV združljiv z nazaj, ki ga lahko enostavno namestite v računalnik. Tu so najboljši predvajalniki za ogled MKV videoposnetkov v sistemu Windows:

  VLC Media Player

  Je multimedijski predvajalnik, ki ga lahko brezplačno namestite in uporabljate za ogled videoposnetkov različnih formatov, kot so MEPG, MP4, MKV, med drugim. Ena najbolj presenetljivih lastnosti VLC je kakovost slike in zvoka, ki jih ponuja, saj ima različne filtre, ki pomagajo izboljšati te elemente. Poleg tega je sposoben predvajajte videoposnetke 4K in Ultra HD.

  Pomembno je, da veste, da je VLC Media Player združljiv z vsemi različicami sistema Windows po XP. Če ga želite prenesti, lahko vstopite na uradno stran VideoLAN, neprofitna organizacija ki je bil zadolžen za razvoj tega multiplatform predvajalnika.

  JetVideo

  JetVideo je programska oprema, ki med drugim omogoča reprodukcijo zvoka in videa z izvornimi formati MKV, AVI, MP4. Ob istem času, to platformo deluje kot pretvornik kar vam bo omogočilo, da spremenite obliko videoposnetkov.

  Vmesnik tega predvajalnika je zelo učinkovit in uporaben za uporabnike, vendar je združljiv samo z operacijskim sistemom Windows XP, Vista in 7. Če želite prenesti JetVideo, morate le dostopati do spletnega mesta JetAudio.

  KMPlayer

  Ta večpredstavnostni predvajalnik vam omogoča gledanje MKV videoposnetkov brez uporabe veliko virov, ima pa tudi preprost in intuitiven dizajn kar je zelo enostavno za uporabo. Po drugi strani pa ima funkcije, ki pospešujejo hitrost predvajanja in zmanjšujejo šum. Če ga želite namestiti v računalnik, morate imeti Windows Vista ali novejšo različico.

  SMPlayer

  SMPlayer ima vse potrebne kodeke za predvajanje zvoka, videa in podnapisov v formatu Matroska. Poleg tega vam bo omogočil ogled videoposnetkov, ki ste jih že dodali na seznam, ki ste ga ustvarili v YouTubu.

  Glede svojega videza ima ta multiplatform predvajalnik raznolikost tem in ikon ki jih lahko nastavite glede na vaše želje. Namestite ga lahko v računalnik s sistemom Windows XP, 7, 8 in 10.

  MPC-HC

  MPC-HC je eden najlažjih predvajalnikov za Windows. Ta programska oprema ima večjezično podporo in omogoča predvajanje datotek različnih formatov, vključno z MKV.

  Nekaj ​​izjemnega pri tem igralcu je to ne bo vam prikazal nobene vrste oglasa in vam zagotavlja zaščito pred vohunsko programsko opremo. Upoštevati morate le to, da je MPC-HC na voljo samo za različice, ki so poznejše od sistema Windows 7.

  Video predvajalnik FreeSmith

  Gre za predvajalnik videov, glasbe in filmov, ki je združljiv z razširitvenimi datotekami MKV, MP4 in DVD. Toda ta programska oprema vam ne omogoča samo predvajanja različnih datotek, temveč tudi različne funkcije, tako da jih lahko urejate.

  Video predvajalnik FreeSmith popolnoma brezplačno in ga je mogoče namestiti v računalnike z operacijskim sistemom Windows Me (2000) ali novejšimi, zato vam ne bo treba skrbeti za posodobitev operacijskega sistema.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar