Glavni » android » Kateri so najboljši programi ali aplikacije za posnetek zaslona v mojem računalniku?

Kateri so najboljši programi ali aplikacije za posnetek zaslona v mojem računalniku?

AliExpress WW

Posnetek zaslona Vredno več kot tisoč besed, Ali pa je vredno več kot dolgo, težko razložljivo besedilno sporočilo ali e-pošta. Pojasnjen posnetek zaslona vam pomaga učinkovito komunicirati z ljudmi okoli vas in vodi do boljšega razumevanja, zmanjšanja napačne komunikacije in morda nekaterih nesporazumov.

Ta orodja v mnogih pogledih so nam olajšali življenje. Študenti lahko zdaj zlahka fotografirajo pripise, podane med spletnimi tečaji, ali pa za dobro uporabo uporabijo dober program za snemanje zaslona. Resnica je, da je bila nepogrešljiva tako za delo kot za študij, a o tem poglejmo še veliko več.

Kazalo ()

  ¿Zakaj je posnetek zaslona pomemben?

  V svetu, kjer je najboljši način komunikacije prek interneta, se je izkazal program zajemanja zaslona velikega pomena.. Vsi osebni računalniki ponujajo a gumb prtsc (ALT + PRINT), da kadar koli posnamete posnetek zaslona, ​​vendar je njegova uporaba omejena.

  Hitro dodajanje besedila, puščic, poudarjanje ali skupna raba slik bo vzelo dodaten napor in čas, če uporabljate tradicionalne metode. Po drugi strani pa bo aplikacija za zajem zaslona omogočila njegovo enostavno animacijo in spremljanje fotografij številne funkcije urejanja.

  Najboljše je, da ti programi in aplikacije niso dragi in ponujajo redne posodobitve. Z uporabo katerega koli od teh programov boste lahko brez težav delili prilagojeno sliko in video..

  ¿Katera so najboljša orodja za dober posnetek zaslona?

  Prišel je čas, da se naučimo, kako narediti posnetek zaslona neposredno iz računalnika in vse kar morate vedeti o njih. Videli boste, kakšne so njegove zmožnosti, funkcije, lastnosti, cene, prednosti in slabosti.

  ScreenRec

  To je najboljše orodje za zajem zaslona za hitra in varna poslovna komunikacija. ScreenRec je lahek, hiter snemalnik zaslona z enostavnim vmesnikom. Ni poln nepotrebnih funkcij in ne zahteva, da preberete 100-stranski uporabniški priročnik, da boste vedeli, kako ga uporabljati..

  Preprosto pritisnite Alt + S ali gumb Kamera da posnamete posnetek zaslona. Poleg tega ima ScreenRec tudi zmogljivosti za zajem videa, zaradi česar je v bistvu orodje Screencast in video snemalnik v realnem času..

  Orodje za izrezovanje sistema Windows

  Če ste utrujeni od pritiska na gumb "Natisni zaslon " in lepljenja posnetkov zaslona v Paint, vam lahko pomaga orodje za izrezovanje sistema Windows. Skrit v menijih, Ta preprosta aplikacija za zajem zaslona sistema Windows poskuša stvari narediti preprostejše: če želite poiskati orodje za izrezovanje sistema Windows, kliknite "Start " in vnesite "snip ".

  Je dobro organiziran in enostaven za uporabo. Še posebej lepa možnost je zapozneli posnetek zaslona ki vam omogoča zajemanje menijev, ki se prikažejo, ko premaknete miško. Poleg tega ima gumb "Kopiraj v odložišče ", ki vam prihrani nekaj klikov z miško.

  SnagIt

  To je orodje za posnetek zaslona izredno zanesljiv Trg je preživel desetletja. Ne samo, da je prilagodljiv, tudi udoben je za nošenje. Opremljen z optičnim prepoznavanjem znakov (OCR), uporabniku omogoča urejanje posnete slike, zato ni treba skrbeti za velikost nastale datoteke. To je plačilo, vendar vsestranske funkcije in kakovostni rezultati omogočajo, da je aplikacija SnagIt vredna vsakega centa..

  Posnetek zaslona

  To je aplikacija za zajem zaslona s številnimi funkcijami, zaradi katerih je popolna možnost delati čudeže s posnetimi slikami. Seveda vam omogoča zajemanje slik okna, določenega območja računalnika ali celotnega zaslona, ​​pa tudi, zajemanje spletnih strani v gibanju.

  Zajem zaslona Captor gumb PrtSc ali Print Screen v računalniku, tako da lahko s to programsko opremo posnamete posnetke zaslona s pritiskom na tipko, namesto da bi uporabljali aplikacijo. Za zajem in urejanje slik lahko uporabite tudi vgrajeno orodno vrstico. Slike lahko dodate okvirje, sence, zameglitve ali robne učinke.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar