Glavni » alibaba-info » Katere so najboljše brezplačne igre konjskih dirk za vaš mobilni telefon Android?

Katere so najboljše brezplačne igre konjskih dirk za vaš mobilni telefon Android?

AliExpress WW

Ob vstopu v trgovino Google Play lahko ugotovimo, da obstaja veliko število konjskih iger in da je večina njih na voljo brezplačno. Nadaljujte z branjem tega članka, ki vam ga predstavljamo in spoznavajte Katere so najboljše igre konjskih dirk za vaš mobilni telefon Android brezplačno??

Konji so čudovite živali, ki že tisočletja spremljajo razvoj človeka, bistvenega pomena v strateških igrah. Všeč so praktično vsem, zato raznolikost tovrstnih iger je tako široka. Nekateri so bolj osredotočeni na otroke, drugi na odraslo občinstvo.

Kazalo ()

  Najboljše igre za dekoracijo in frizerske konje za operacijski sistem Android

  Pletena griva za nego konjev

  Horse Care Braided Mane je igra urejanja dirkalnih konj. Morali boste pripraviti konja tako da je videti kot prvak.

  Igralec mora očistite konjsko grivo in sledite navodilom, da boste lahko naredili pričesko ki označuje igro ves čas.

  Igra deluje na napravah z operacijskim sistemom Android 2.3 in zahteva 45 MB prostega prostora za namestitev

  Konjska igra 2

  Horse Care Game 2 je igra, v kateri je igralčevo poslanstvo skrbi za konje, biti pozoren nanje, jih hraniti, čistiti in opravljati vse naloge, potrebne za dobro oskrbo konja. Ko se točke nabirajo, se nove dejavnosti odklenejo.

  Igra deluje na napravah z operacijskim sistemom Android 2.3 in novejšimi različicami. Potrebuje 6,5 MB prostega prostora na napravi za namestitev. 

  Sim Horse Train Transporter

  Sim Horse Train Transporter je igra, v kateri igralec deluje kot voznik tovornega vlaka, ki bo moral videti, da konji prispejo v dobrem stanju na cilj. Če konji utrpijo kakršno koli škodo, je igre konec in misijo je treba začeti znova.

  Ta igra deluje na napravah z operacijskim sistemom Android 2.3 in novejšimi različicami. V napravi potrebujete 50 MB prostega prostora da bi se lahko naselil. Priporočljivo je za otroke, starejše od 3 let.

  Katere so najboljše igre konjskih dirk?

  Ena izmed funkcij, pri kateri je ta čudovita žival največ prispevala k družbi, je prevozno sredstvo. Ker je konj naše glavno prevozno sredstvo, človek zaradi svoje nestrpnosti izstopa izumil konjske dirke, kar bi kasneje vodilo do tekmovanj, kot so Formula 1, Nascar itd..

  Analog avtomobilskim dirkam je namen tovrstnih iger osvojite določen turnir in bodite najhitrejši na progi.

  Konjske dirke 3D

  Konjske dirke 3D je igra, ki se osredotoča na vznemirjenje konjskih dirk. Igralec mora poznati vsakega konja v igri naučite se jih obvladovati in iz njih izkoristite čim boljše rezultate. Naučiti se morate tudi tehnik, da se izognete oviram ali jih preskočite.

  Cilj je sodelovati na tečajih ovir za jahanje po vsem svetu in narediti svojega konja izstopajočim, pridobivanje mednarodne slave. Pomembno je vedeti, da boste v tej igri imeli različne površine (trava, pesek), na katerih bodo potekale dirke, kar bo preverjalo znanje vašega konja. 

  Igra deluje na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih z operacijskim sistemom Android 2.1 ali novejšimi različicami. Za izvedbo namestitve potrebujete 15 MB. Starostno priporočilo je za otroke od 3. leta dalje.

  Photo Finish Konjske dirke

  V tej igri boste morali razvijte vse svoje sposobnosti, da bo vaš konj postal najbolj zmagovalni žrebec na dirkališču in doseči svetovno slavo. Dejavnosti segajo od izbire konja, treninga, okrasitve za dirko in jahanja, da se vozi kot veter.

  Ko boste dosegli triumfe, boste imeli veliko več virov, da boste lahko razvili svojega vzornika. Ta igra je kombinacija vseh prejšnjih, ki smo vam jih predstavili.

  Photo Finish Horse Racing deluje na operacijskem sistemu Android in zahteva, da je v vašo napravo nameščenih vsaj 90 MB.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar