Glavni » google » Kateri so najboljši ukazi za napredno in učinkovito iskanje v Googlu

Kateri so najboljši ukazi za napredno in učinkovito iskanje v Googlu

Kadar moramo kaj iskati po internetu, v naslovno vrstico vedno vnesemo popolne informacije o tem, kaj iščemo, da bomo prvič vedno dosegli najboljši rezultat.

Velikokrat z neuspešnimi rezultati iskanja in iskalnih orodij ne uporabljamo pravilno In zato ima Google kot enostavno orodje za iskanje in vadi vrsto nasvetov, ki nam bodo pomagali izboljšati iskanje, shraniti ali prenesti informacije ali slike. Zahvaljujoč algoritmom, ki jih uporablja to podjetje, poenostavljajo naše iskanje in nam prihranijo čas.

Google je nedvomno vodilni iskalnik na svetu, prej številka ena, prvo orodje, ki ga imamo mnogi pri roki, ko želimo nekaj izvedeti ali se informirati, tudi prvo pri iskanju slik..

Kazalo ()

  Google Napredno iskanje

  Trenutno milijoni ljudi po vsem svetu poskušajo v tem iskalniku poiskati nekatere druge zanimive informacije. Vendar le redki to vedo s tem iskalnikom so povezane vse vrste trikov, da jo še bolj izkoristite.

  Zato smo v tem članku želeli pregledati nekaj najboljših Google ukaže za bolj učinkovito iskanje in doseganje več rezultatov, vrsto trikov, ki vam bodo zagotovo omogočili, da poznate iskalnik par excellence kot še nikoli doslej.

  Googlovi ukazi za iskanje

  • Rezultati iskanja z ključne besede - sopomenke: če želite, da vaše iskanje vrne rezultate s sopomenkami, uporabite simbol ~ pred besedo.
  • Poiščite vsebino na spletnem mestu: če želite, da iščete znotraj spletnega mesta, ne da bi ga vnesli, To morate storiti na naslednji način: site: miracomohacerlo.com "Google ".
  • Poznajte kalorije v izdelku: če ste še posebej previdni glede vse hrane, ki jo jeste, boste morda želeli vedeti, kakšne kalorije ima. V tem primeru morate piši neposredno "kalorije ”Sledi ime izdelka in končali ste. Na primer: "kalorije hamburgerja " ali "kalorije pice ".
  • Upoštevajte čas v državi: če napišete "čas " + ime države. Na primer: "španski čas ", Google vam bo pokazal, koliko je ura takrat v določeni državi.
  • Poznajte menjalne valute: velikokrat morate delati z valutami dveh ali več držav, nato pa morate vedeti, da če v iskalnik vnesete besedno zvezo, kot je "koliko evrov je 5 dolarjev ", Google vam bo ponudil lza takojšnjo rešitev ali odziv, ne da bi ga bilo treba ročno iskati.
  • Poiščite podobne spletne strani: če je spletna stran, ki jo imate na voljo, videti kot tista, ki jo iščete, vendar ni ravno tista, ki vas zanima, morate vedeti, da lahko najdete tudi druga podobna spletna mesta. Vse, kar morate storiti, je povezati se pred podobnim spletom, ki ga želite iskati. Na primer: "Sorodno: miracomohacerlo.com "
  • Rezultate filtrirajte po ključnih besedah: če želite, da so vaša iskanja veliko natančnejša, morate izkoristiti obstoj ukaza inURL, nato dodajte ključno besedo. Na primer: "InURL: Googlovi ukazi ".
  • Elipsa leta: če želite iskanje določenega obsega let, samo uporabite "

   ...

   ...

   2000 ".

  • Poiščite predpomnjeno kopijo strani: če se vam je že kdaj zgodilo, da se stran izbriše ali je ni mogoče naložiti, morate vedeti, da jo je še vedno mogoče iskati. Vse, kar morate storiti, je še vedno dostopati do njegove vsebine iz kopije predpomnilnika. Na primer: "predpomnilnik: miracomohacerlo.com"Ali kateri koli drug URL.
  • Hitri prevodi: Google ima tudi možnost, da nam omogoči dostop hitri prevodi s klikom na gumb. Če študirate ali berete v drugem jeziku, je odlično.

  Kot lahko vidite, smo vam pustili nekaj Googlovih ukazov izvedite učinkovitejša iskanja za katero verjamemo, da vam bo v pomoč. Seveda, če imate kakršen koli dvom o tem, nam pustite komentar in poskušali vam bomo pomagati kot v katerem koli članku.

  Kateri od teh Googlovih ukazov za učinkovitejše iskanje je po vašem mnenju najboljši??

  Priporočena
  Pustite Komentar