Glavni » google » Katere je najboljše dodatke za prenos in namestitev v medijski predvajalnik Kodi?

Katere je najboljše dodatke za prenos in namestitev v medijski predvajalnik Kodi?

AliExpress WW

Ali želite namestiti ali prenesti dodatke Kodi za Android v španščini? Potem ste zagotovo prebrali številne članke o tej aplikaciji, ki ste jih navedli, in navedli nekaj razlogov, zakaj menimo, da je eden od neizogibno v vaših terminalih.

Resnica je, da ko govorimo o namestitvi in ​​konfiguriranju Kodi za Android, smo prepričani, da je eden najboljših aplikacije, ki jih lahko upoštevamo. Zato vam bomo danes pokazali nekaj njegovih najpomembnejših dodatkov.

Prva stvar, ki jo morate pri tem upoštevati, je, da ko bomo govorili o najboljših dodatkih Kodi za Android v španščini, bomo vam jih pokažem, res raznolika, zahvaljujoč kateri lahko brez težav uživate v svojih najljubših serijah in filmih.

Resnica je lahko boste videli vso vsebino, ki bi jo običajno videli na televiziji, čeprav s to prednostjo lahko dostopate do njega v natančnem trenutku, ki ga želite, ne da bi morali izvesti kakršno koli dodatno nalogo. Poglejmo torej, kako v španščini prenesti dodatke Kodi za Android.

Kazalo ()

  Korak za korakom prenesite dodatke Kodi za Android v španščini

  Nato vam bomo pokazali pet dodatkov Kodi, za katere menimo, da bi morali pri tem upoštevati največ vrste situacij, Dodatki Kodi, ki pomagajo izboljšati izkušnjo na naši televiziji, ko gre za dostop do vseh vrst raznolike vsebine, kot so filmi, serije, šport itd..

  Adryanlist

  Nato začnemo z enim od dodatkov Kodi najbolj izjemna teh časov. Ta še posebej izstopa predvsem zato, ker ima ogromno vsebine, posebej narejene za konfiguriranje Kodija na Smart TV, ki prav tako zanimivo pokriva kategorije, kot so filmi, šport in številne druge..

  Resnica je, da je ena njegovih glavnih prednosti povezano z vsebino Španska in latinskoameriška španščina, torej, če se raje izogibate angleščini in drugim jezikom, začnite tukaj.

  Pelisalacarta

  V drugem primeru imamo še enega od dodatkov Kodi, za katerega menimo, da bi ga morali dobro razmisliti. Govorimo o tistemu, ki ima ogromno filmov in serije v različnih jezikih, kot so latinskošpanščina, španščina in angleščina.

  Zahvaljujoč tej možnosti boste lahko videli najboljše 3D filme, ljubezen, grozljivke, dokumentarne filme, kriminal, napetost, drame, ki temeljijo na resničnih dogodkih, vse vaše najljubše serije in vse v hd.

  Bassfox

  BassFox je trenutno vtičnik za video uživa neverjetno priljubljenost, najprej zato, ker je v španščini. Vsebina je zelo raznolika, posodobitve pa so običajno stalne.

  V BassFoxu boste našli premierne filme in serije, na voljo je tudi Veliko število kanali, namenjeni predvajanju športa, televizije v živo, glasbe, fitnesa in telovadnice.

  Če želite dostopati do mednarodnih in lokalnih plačljivih televizijskih kanalov iz različnih držav, morate vedeti, da boste v tej aplikaciji ali drugem od dodatkov Kodi našli več kot zanimivi predlogi. Tudi tokrat je velik del njene vsebine na voljo v španskem, latinskoameriškem in španskem jeziku..

  Pleksus

  Še en dodatek Kodi, ki bi ga morali dobro poznati, je tisti, ki izstopa s ciljanjem na prenos vseh svetovni šport v živo. In čeprav moramo v tem primeru reči, da je vsebina večinoma v angleščini, nekaj jih ima tudi v španščini.

  Plexus on Kodi je zahvaljujoč svojemu programu dopolnilo najboljših in najbolj priljubljenih programov Kodi odlična kakovost slike in stabilnost, Ta dodatek je posebej osredotočen na prenos športnih dogodkov v živo, kar je bistvenega pomena na vašem seznamu dodatkov / programov na Kodiju.

  Ta dodatek velja za odvisnost, saj jih je treba uporabljati v različnih dodatkih z športne vsebine.

  Katoal

  In končamo z zadnjim od dodatkov Kodi, ki vam bo omogočil najti veliko različnih televizijskih kanalov, filmov, športov, serij in mnogih drugih. Kot lahko vidite pri teh dodatkih Kodi, smo v prisotnosti še enega več kot zanimiva raznolikost dodatkov za to aplikacijo.

  Dodatek Catoal na Kodiju je eden od dodatkov, ki že dobro potujejo po tem svetu, in tistih, ki do danes še naprej ohranjajo dobro stabilnost in brez težav delujejo, kar je bil ta dodatek postali priljubljeni pri mnogih.

  V njej lahko najdemo različne vsebine kot so filmi, serije, televizijski kanali, šport, otroci, radio, karaoke, odrasli, spletne kamere in še veliko več. Ta dodatek je osredotočen na španski, latinski in kastilski jezik, lahko pa najdemo tudi vsebine z vsega sveta.

  Kateri od teh dodatkov Kodi za Android v španščini, ki ga lahko prenesete, je tisti, ki vam je bil najbolj všeč?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar