Glavni » alibaba-info » Katere najboljše domače in prave 3D filme si lahko ogledate doma?

Katere najboljše domače in prave 3D filme si lahko ogledate doma?

AliExpress WW

Čeprav kino že skoraj stoletje vedno navdušuje ljudi, nimajo vsi zgodbe, ki bi uspela očarati tiste, ki ga gledajo. V vseh teh letih je bilo nepozabnih filmov in drugih ne toliko. nekateri so se odločili, da bodo sledili istemu kinematografskemu slogu, drugi pa izkoriščajo tehnologijo in tako lahko snemajte 3D filme.

Čeprav je res, da so filmi z igralci v živo zelo dobri (ne vsi), so 3D animirani filmi nedvomno eden najboljših. Seveda je vse odvisno od tega, kdo jih proizvaja in kako jih proizvaja, saj je v zadnjih 20 letih prišlo do resničnih nesreč.

Ali vsega tega ne bi radi vedeli najboljši filmi v 3D ki so uspeli zbrati milijone dolarjev in so hkrati postali najbolj cenjeni in najbolj gledani vseh časov? Zato vas vabimo, da nadaljujete z branjem tega članka in odkrijete, katere smo pripravili posebej za vas.

Preden začnete, morate vedeti, da imate tudi možnost gledanja filmov in serij v 3D, z resničnimi ljudmi in drugimi prek Cuevane. Tu vam puščamo popoln vodnik, da se lahko naučite, kako to storiti.

Kazalo ()

  3D filmi, ki si jih morate nujno ogledati

  Oblačno z možnostjo mesnih kroglic (2009)

  Če ste že videli animirani film v treh dimenzijah, vam niti ni treba povedati, kako se spreminja izkušnja uživanja v risbah. In to ni dvoma Oblačno z možnostjo mesnih kroglic je odličen primer tega. To je film, ki ima neverjetno svetle barve, hrano, ki nam bo vzbudila apetit, in like, zaradi katerih se bomo resnično zabavali z malčki..

  Gor (2009)

  Pixar je eden izmed filmske študije že dolgo dela stvari bolje. In seveda eden tistih, ki je takrat prvi stavil na zagon produkcije, posebej zasnovane za tri dimenzije. Up je živi dokaz za to. Gre za risani film, ki vsebuje tudi filozofske in zabavne argumente.

  Hobit: nepričakovano potovanje (2012)

  Poleg vključitve tako pomembne tehnologije, kot je prihod treh dimenzij, tega ni dvoma Hobit: nepričakovano potovanje ima svojo težo v svetu kinematografije. V tem primeru je režiser Peter Jackson vzel enega od J.R.R. Tolkiena, da ga pripelje na velik zaslon s polnim izkoristkom 48 sličic na sekundo, tako da nas je prevzela bližina akcije.

  Beowulf (2007)

  Beowulf Je prvi izmed vseh posnetih filmov, ki smo si ga morali ogledati v treh dimenzijah, vsaj z vidika njegove kronološke objave. Okoli tega filma moramo reči, da so se mnogi celo spraševali, ali je Angelina Jolie, ki se je pojavila na sceni, resnična ali je produkt animacije. V vsakem primeru, če bi želeli vedeti kako bi tri dimenzije lahko spremenile perspektivo človeškega telesa, to je film, ki si ga moraš ogledati.

  Prometej (2012)

  Dogodivščine Tintina (2011)

  3D tehnologija je bila večkrat prilagojena zgodbam, ki so že imele svoje mesto v zgodovini, kot se to zgodi ob Tintinove pustolovščine. To je precej nenavadna in zanimiva priredba, ki je znala očarati mnoge odrasle in ne tako odrasle. In kako tega ne doseči, če za vsem tem ogromnim delom stojita dobro znana Steven Spielberg in Peter Jackson.

  Zgodba igrač 3 (2010)

  Če obstaja film, ki praktično ne potrebuje predstavitve v nobeni obliki, v kateri bi ga morda želeli uživati, je to očitno Svet igrač, v tem primeru tretji del slavne animirane sage. Z večjo zmožnostjo ponujanja ozadij in tekstur znakom.

  Tron: Zapuščina (2010)

  Ko gre za izkoriščanje tridimenzionalne tehnologije za uresničitev namišljenih svetov, je jasno, da moramo citirati Tron: Galaksija kot eden izmed najboljši predlogi, ki so del žanra znanstvene fantastike.

  Avatar (2009)

  Če pomislimo na filme, posnete skoraj izključno in izključno, da bi v celoti izkoristili tehnološki napredek nove dobe, ni dvoma, da Avatar, Jamesa Camerona, bo med priljubljenimi v javnosti. Glede tega filma moramo reči, da ni le eden z največ zaslužki v zgodovini, ampak je tudi bistveno prispeval k masivnosti 3D in zato ga bomo vedno zapomnili.

  Gravitacija (2013)

  Zdaj pa, če želite sedeti pred velikim zaslonom ali televizorjem in v celoti uživati ​​v izkušnjah 3D filma, potem je Gravity najboljša možnost, ki jo imate na voljo. V tem primeru gre za enega tistih filmov, ki, če ni briljantno, zabaven, resničnost pa je, da so vsi učinki najboljši, ko vidimo Sandro Bullock, kako plava v vesolju, za njo Mednarodna vesoljska postaja je bila uničena.

  Zdaj veste, da 3D filmi niso edina stvar, v kateri lahko uživate. Obstajajo tudi filmi, ki spadajo v žanr komedije. če pa vam je ljubše, si lahko tudi ogledate serije in filme prek pretakanja.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar