Glavni » amazon » Katere so najboljše aplikacije za odkrivanje in prejemanje opozoril o potresih ali potresih v Čilu?

Katere so najboljše aplikacije za odkrivanje in prejemanje opozoril o potresih ali potresih v Čilu?

AliExpress WW

Na žalost potresi v Čilu zgodijo se pogosteje, kot bi si v resnici želeli. Resničnost je, da se ne moremo spremeniti in da se s časom zdi, da je vedno slabša. Resnica je, da se lahko zavedamo vsega, kar se dogaja okoli tega vprašanja, da bomo dobro obveščeni in po potrebi sprejeli ustrezne ukrepe..

Res pa je, da obstajajo podjetja, ekipe in instrumenti, ki pomagajo pri odkrivanju potresov ali potresov, Te povprečna oseba ne izkoristi v celoti. Kar pomeni, da tako vi kot jaz nimamo enostavnega dostopa do informacij, ki nastanejo, ko v realnem času zaznamo potresno gibanje..

Zato so se različna tehnološka podjetja lotila naloge ustvarjanja aplikacije za zaznavanje potresov in potresi. Na ta način bo vsak uporabnik, ki ima katero koli od teh aplikacij nameščenih na svojem mobilnem telefonu, imel možnost vedeti, kaj se dogaja na tem področju.

Če slučajno živite v delu Čila, kjer so potresi pogostejši in zelo verjetni, nadaljujte z branjem tega članka. Tako lahko poznate nekaj aplikacije za zaznavanje potresov ki jih lahko namestite na svojo mobilno napravo in se zavedate teh nevarnih naravnih dogodkov.

Kazalo ()

  Aplikacije, ki vam bodo pomagale zaznati potrese in potrese

  Mobilni telefoni z vso tehnologijo, ki so jo kmalu postali naši najmočnejši zavezniki, če ne rečem. Zahvaljujoč njegovim funkcijam in zmožnostim imate zdaj možnost imeti dostop do veliko informacij zelo raznolika in zelo pomembna.

  In prav na to sposobnost dostopa do informacij se bomo zanašali, da vam jih bomo dali aplikacije, ki zaznavajo potrese. Na ta način se lahko zavedate vsega, kar se dogaja v zvezi z potresi v Čilu, da bi bili lahko obveščeni o varnostnem vprašanju istega.

  Potres v Čilu

  Ker vidite ime aplikacije, ni ravno preveč izvirno. Toda funkcije tega aplikacija, ki zazna potrese če je zelo koristno. Uporaba je izjemno preprosta, učinkovita pa je tudi pri zagotavljanju informacij, povezanih s potresi v Čilu..

  Sismo Chile pomaga uporabniku, da si vizualizira zemljevid z vsemi podrobnostmi, ki jih potrebujemo za popolno obveščanje. Prejemati morate opozorila, obvestila, informacije o moči potresa, napovedi o njem itd. To aplikacijo lahko prenesete na tej povezavi.

  Opozorilo Čila

  Aplikacija, podobna prejšnji. Ima zelo jasne in podrobne informacije o vsem, kar se dogaja okoli možnih potresov, ki ogrožajo Čile. Je aplikacija za zaznavanje potresov res neverjetno, saj postane zelo specifično. Nekaj, kar je nedvomno cenjeno in zelo koristno. Omogoča nam celo vizualizacijo, če je potres prevelik, poleg tega pa vam pokaže vse, kar bi lahko povzročil, na primer nekakšen cunami itd. Nahaja se v Trgovini Play in jo lahko prenesete po tej povezavi.

  Potresni detektor

  Nenazadnje priporočamo to aplikacijo, če živite v bližini naravnih dogodkov, kot je potres. Aplikacija nas sama opozori, ko je v bližini kakšna grožnja, ima napovedi, zelo podrobne informacije, ima celo klepet za vse, kar se lahko zgodi, kakršno koli nujno situacijo ali vprašanja, na katera želite trenutno odgovoriti. ..

  Je izredno uporabna aplikacija in brez dvoma jo morate imeti v telefonu, če ste Čilenka. Če vas zanima, lahko vnesete naslednjo povezavo in jo dobite tukaj.

  Čileanci moramo biti pri tem zelo previdni, saj že vemo, kaj se je že večkrat zgodilo v državi, kako težko je premagati potres in nevarnosti zanj, tudi tiste, ki niso velike razsežnosti..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar