Glavni » amazon » Katere so najboljše aplikacije za počasne in stare mobilne telefone Android? - Prenos enostavno

Katere so najboljše aplikacije za počasne in stare mobilne telefone Android? - Prenos enostavno

AliExpress WW

Ste se kdaj vprašali, katere so najboljše stare mobilne aplikacije? Prva stvar, ki jo moraš vedeti v tej situaciji.

To je, da jih je nekaj posebej priporočljivo za te telefone ki jih imamo doma in ki jih resnici na ljubo komaj niti uporabljamo. Če imate pametne telefone, ki jih skoraj ne uporabljate, nadaljujte z branjem tega članka, če želite izvedeti več.

Preden vam pokažemo, katere so po našem mnenju najboljše aplikacije za stare mobilne telefone Android, moramo to povedati v primeru vaš stari telefon ni Android, ampak Java, imate tudi nekaj alternativ.

Na primer, menimo, da je Argim.net spletno mesto, ki ima ogromno vsebine Java za mobilne naprave, tako da lahko začnete z razmišljanjem o svojih možnostih.

Kazalo ()

  Tu lahko najdete najboljše aplikacije za vaš stari mobilni telefon

  Če imate stari mobilni telefon Android, morate vedeti, da številne aplikacije z njim ne bodo združljive, na primer WhatsApp, in to zaradi nekaterih omejitev, ki jih stare različice Androida imajo.

  Zato vas bomo naučili nekatere druge alternativne aplikacije, ali triki, za katere menimo, da bi jih morali upoštevati v teh posebnih situacijah.

  Ena glavnih aplikacij, ki je tako ali tako ne morete ustaviti namestiti v pametni telefon Android stari je Facebook, čeprav boste verjetno imeli premalo notranjega prostora za shranjevanje, boste morali s te povezave prenesti njegovo lažjo različico.

  Facebook Lite, namesto prvotne aplikacije, ki ni le pretežka, ampak tudi porabi tudi preveč virov.

  V primeru WhatsApp boste to videli nimate možnosti neposredne namestitve aplikacije iz trgovine Google Play in v tem primeru priporočamo, da jo namestite prek APK-ja in izkoristite nekatere njegove stare različice.

  Že smo se naučili, kako namestiti staro različico WhatsApp na vaš mobilni telefon Android, tako da veste, kako to storiti.

  In od vsega, kar smo v tem trenutku omenili, menimo, da bi morali namestiti tudi aplikacijo kot čistilo za svojo napravo in med številnimi zanimivimi, Clean Master je eden najboljših.

  Dejansko bomo priporočili to aplikacijo ki ga lahko prenesete iz trgovine za predvajanje. Deluje kot čistilec, protivirusni program in tudi pospeševalnik naprave.

  Danes je na stotine mobilnih naprav. Vsako leto izidejo novi telefoni z dokaj impresivnimi lastnostmi. Pa vendar mnogi izmed nas mobilnega telefona ne menjamo vsako leto in enako ohranjamo, dokler ne preneha delovati ali pa se tega naveličamo.

  Aplikacije se razvijajo in zaradi števila funkcij, ki jih imajo, zahtevajo vedno več virov. Te stare naprave ne more zagnati vseh novih aplikacij na enak način kot trenutni telefon srednjega razreda.

  Torej bomo videli, kako prenesti aplikacije za počasne in stare telefone. Alternativne, a uradne različice aplikacij ki se danes najbolj uporabljajo.

  Te lahke aplikacije priporočamo za počasen Android

  Mnogi razvijalci so zaskrbljeni uporabniki, ki imajo stare naprave, počasen ali nižji konec. Med njimi je Facebook tisti, ki je zelo pomemben za lahke aplikacije in o njih bomo govorili natančno.

  Facebook Danes je najbolj uporabljeno socialno omrežje. Težava je v tem, da je aplikacija Facebook precej težka, ne samo zato, ker porabi veliko prostora za shranjevanje (ki narašča, ko aplikacijo uporabljamo), temveč zato, ker uporablja tudi veliko mobilnih podatkov in porabi veliko baterije.

  Nekaj, kar želimo priporočiti in je zelo nemogoče, da bo v določenem trenutku zelo koristno, je to, da veste, kako lahko v svoj Facebook račun vstopite brez e-pošte ali brez telefonske številke.

  Običajno je za naprave, ki nimajo toliko moči "trpijo " pri odpiranju in zagonu aplikacije. Toda na srečo obstaja uradna alternativa, ki je precej lažja.

  Facebook Lite

  Ta različica socialnega omrežja ima nekatere funkcije manj kot polna različica. Vendar je neverjetno, kako hitro deluje na kateri koli napravi. Pa ne samo to, ampak porabi manj baterije kot aplikacija, ki jo vsi poznamo, in tudi manj mobilnih podatkov.

  Prav tako porabi manj sistemskih virov in praktično ni notranjega pomnilnika. Zato je ta aplikacija idealna za stare ali počasne naprave.

  Tudi za mobitele nizkega ali srednjega razreda, ki imajo malo prostora za shranjevanje. Če socialnega omrežja ne uporabljate preveč, ga lahko namestite ta različica je enaka za prihranite baterijo.

  Za tiste, ki imajo dva Facebook računa. Oni lahko uporabite eno s polno različico socialnega omrežja in drugo s svojo lažjo različico. Prenesite Facebook Lite iz trgovine Google Play, ki je, kot že veste, uradna trgovina Android za aplikacije in igre.

  Facebook Messenger Lite

  Za pogovor s prijatelji na tem socialnem omrežju potrebujemo Messenger, obstaja pa tudi Lažja različica te aplikacije ki dela čudeže.

  Spet ima nekaj manj funkcij, vendar to sploh ni pomembno, saj lahko klepetate s prijatelji ali kličete, pošiljate zvoke itd. Brez kakršnih koli težav in ima vse prednosti, ki jih ima Facebook Lite: manj porabe baterije, mobilnih podatkov in notranjega pomnilnika.

  Dela čudeže na kateri koli napravi ne glede na obseg ali če je prestar. Lahko ga prenesete iz trgovine Google Play pod imenom Messenger Lite.

  Preden končate s to vadnico, je pomembno, da to upoštevate in da morate vedeti, kako lahko znova aktivirate račun Facebook. začasno onemogočen.

  Katere druge aplikacije za stare mobilne naprave bi nam lahko priporočili? Če imate kakršna koli vprašanja in bi radi, da jih rešimo z vadnico, lahko pustite v komentarjih in na to bomo z veseljem odgovorili na najboljši način.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar