Glavni » android » Katere so najboljše aplikacije za klepet in neposredno sporočanje za osebni računalnik?

Katere so najboljše aplikacije za klepet in neposredno sporočanje za osebni računalnik?

AliExpress WW

Ali želite vedeti, kateri so najboljši aplikacije za sporočanje za PC? Resnica je, da vsi uporabniki ne želijo komunicirati s prijatelji in znanci prek mobilnih naprav.

Kazalo ()

  Ali lahko neposredna sporočila uporabljate samo z mobilnih telefonov??

  Obstaja veliko ljudi, ki deluje iz računalnika in mu postane težko ali zapleteno, da ves čas vzame mobilni telefon, da odgovori na sporočila, ali pa se tako potopimo v delo, da pozabimo odgovoriti.

  Zato tokrat v naučili vas bomo posebnega ki so po našem mnenju najboljše aplikacije za pošiljanje sporočil za osebne računalnike, ob upoštevanju, da obstaja veliko možnosti v zvezi s tem.

  Resnica je, da bomo tokrat pregledali, kaj se nam zdi najboljša aplikacija za pošiljanje sporočil za računalnike z operacijskim sistemom Windows, nekateri tudi to zagotovo boste vedeli, in druge, ki bodo za vas popolnoma nove.

  Poleg tega morate vedeti, da boste v zvezi s tem našli veliko zanimivih informacij, veliko tega verjetno prej niste vedeli.

  Nekaj ​​neposrednih sporočil za Windows

  WhatsApp sporočila, ki jih zagotovo vsi poznajo.

  Prva aplikacija za pošiljanje sporočil za osebni računalnik, za katero menimo, da bi jo morali dobro razmisliti, bomo govorili o WhatsAppu. Resnica je, da čeprav to ni aplikacija avtonomna glede svojega delovanja V računalnikih ga lahko uporabljamo v osebnem računalniku, če je sinhroniziran s pametnim telefonom.

  Običajno ta aplikacija nima napak, ravno nasprotno, mnogim je to veliko lažje kot odgovarjanje na mobilni telefon, čeprav seveda lahko pride čas, ko WhatsApp Web odpove in se ne odzove, vendar so majhni težave, ki imajo preproste rešitve. Tako dobro bi morali analizirati možnost, da to izkoristite.

  Zahvaljujoč WhatsApp Web boste lahko opazovali popolnoma vse vsebine iz vašega računa WhatsApp, kot so klepeti, pa tudi fotografije, videoposnetki in druga vsebina, ki vam jo pošljejo. Kot smo že povedali, ne pozabite, da boste za uporabo WhatsApp Web morali pametni telefon sinhronizirati z računalnikom, zato ga ne pozabite izpred oči.

  Viber zelo znano sporočilo, ki ga danes uporablja veliko ljudi

  Viber je danes eden najslavnejših sporočil. Glede tega moramo to poudariti posebej izstopa ker vam bo omogočila komunikacijo s komer koli, v najboljšem slogu Skypea.

  Dejansko morate vedeti, da ima ta aplikacija polno funkcionalnost za Windows, Mac in Linux. Med njegovimi posebnostmi je varnost in zasebnost, saj ima zelo dobre možnosti, ki to omogočajo izbriši sporočila, poslana po naključju, ali igre, ki so vključene v aplikacijo.

  V najnovejši različici te aplikacije za pošiljanje sporočil je mogoče izbrisana poslana sporočila, tako da jih je mogoče izbrisati iz našega telefona od ciljnega telefona. Ne upošteva, ali je bilo že prebrano ali ne, preprosto ga izbriše iz obeh mobilnih naprav.

  Seveda to ne pomeni, da prejemnik sporočila ne more zajeti, ko je prejeto, niti da ga je prebral pred izbrisom, vendar je vsaj dokaz odstranjen, zato je, če smo dovolj hitri, mogoče, kaj pošiljke nihče ne opazi.

  Kik malo poznana aplikacija, ki pa je zelo enostavna za uporabo.

  Kik Messenger, bolj znan kot Kik, je še ena izmed aplikacij sporočila za pc da bi morali v teh primerih upoštevati veliko uporabnikov.

  Dejansko boste lahko izvajali individualne, skupinske pogovore itd. Kik nima le možnosti za video klepete, temveč tudi nalepke in celo a informativni del, z novicami o vaših najljubših temah.

  Google Hangouts sporočilo, ki ste ga zagotovo že videli, vendar ste mu dali priložnost?

  In končamo z enim od številnih poskusov Googlovih ljudi, da pritegnejo pozornost uporabnikov v smislu takojšnjih sporočil. Očitno se sklicujemo na vse, kar je povezano s pogovori Hangouts. V tem smislu morate vedeti, da lahko vidite vsa svoja sporočila iz Gmailovega računa, v Androidu in iPhoneu in celo prek razširitve Chrome, ki je na voljo za osebne računalnike z operacijskim sistemom Windows in Mace..

  Hangouts je brezplačna kurirska služba, video in glasovno, lahko s klepetalnicami Hangouts ohranite stik s komer koli. Pošljite sporočila svojim stikom, začnite brezplačne glasovne ali video klice ali sodelujte v pogovoru z eno osebo ali skupino.

  Če imate več vprašanj o tem, nam pustite komentar, da vam bomo lahko v zvezi s tem pomagali..

  Katere druge aplikacije za sporočanje za osebni računalnik poznate??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar