Glavni » amazon » Katere so najboljše brezplačne aplikacije za koledar in dnevni red za Android?

Katere so najboljše brezplačne aplikacije za koledar in dnevni red za Android?

AliExpress WW

Če imate mobilni telefon Android. ne glede na to, iz katerega proizvajalca je, zagotovo ima koledarska aplikacija ki je privzeto in vam omogoča dobro organizirane vse dogodke in sestanke ter obveznosti in izlete, ki jih boste morali izvesti v naslednjih nekaj tednih. Z Google Koledarjem lahko izvozite in sinhronizirate dogodke in rojstne dneve na Facebooku

In čeprav je večina izmed njih preprostih in resnično dobro delujejo, vam v tem primeru želimo pokazati, kako je mogoče najti v trgovini Google Play, samo jo prenesite in v njej boste našli še nekaj enako zanimivih možnosti oz. celo pomagali izboljšati izkušnjo, ki jo običajno imate s temi aplikacijami kot koledarjem, s konkretnimi primeri.

Kazalo ()

  Android in koledarji, ki jih je treba videti

  Najprej moramo imeti v mislih, da ko se potopimo vase aplikacijo Trgovina Google Play, trgovina, ki je mati vseh drugih aplikacij, lahko ugotovimo, da je na koledarju na tisoče možnosti. Vendar se bomo ustavili pri nekaterih tistih, za katere menimo, da so najboljši, bodisi zaradi njihovih funkcij bodisi zaradi ocene, ki jim jo dajo uporabniki, kot tudi zaradi testov, in zakaj ne, enega imate že nameščenega v svojem lastni pametni telefon.

  • Googlov koledar: Če se moramo pogovarjati o koledarjih za Android, ga lahko prenesete iz Googla Play, ne dvomimo, da je ena najboljših izkušenj, ki nam je na voljo, Google Koledar, ki kljub temu ne prihaja privzeto na vseh teh napravah, kljub temu kaj bi lahko verjeli. Zanimivo pri tem je, da se samodejno in popolnoma sinhronizira s koledarjem, ki je privzeto, in da ima ogromno vsebine, na primer ustvarjanje dogodkov, načrtovanje, vključno s forumi ali zemljevidi, in celo opomnike iz e-pošte elektronsko prejemamo.
  • Danes koledar: Še en predlog v koledarjih za Android, ki je v zadnjem času pridobil veliko prostora, je Koledar danes, saj imamo v tem primeru aplikacijo, trenutno Beta, ki pa vsebuje veliko notranjih orodij in deluje, kot da bi bila dokončna. Med njegove prednosti moramo izpostaviti dobro dosežen vizualni videz, pa tudi slog, ki ga navdihuje Material Design, zaradi česar je zelo lep na pogled, ki združuje vse vsebine z mojstrstvom..
  • Microsoft Outlook: Mogoče je radovedno, ker samo po sebi ni aplikacija za koledar Android, resnica pa je, da lahko z Microsoft Outlookom tudi teden ali mesec brez težav organiziramo. Vsebino lahko celo brez težav kombiniramo z vsebino Gmaila ali katerega koli drugega e-poštnega sporočila, zahvaljujoč dejstvu, da je podjetje nabavilo aplikacijo Sunrise Calendar, pa pričakujemo, da bo v bližnji prihodnosti dodalo še veliko drugih vsebin, ki bodo presegle tekmece. ..
  • VAPNO: čeprav ga verjetno ne poznate s tem imenom, ne moremo pozabiti dejstva, da je koledar, ki so ga razvili ljudje Any.do, zagotovo pritegnil vašo pozornost, saj vam omogoča upravljanje celotnih seznamov opravil, tudi s sinhronizacijo z Google ali Exchange koledarji brez težav. Njegova uporaba je tako preprosta kot povezovanje z računom Any.do, sinhronizacija vseh nalog, ki jih želimo, in nato korak za korakom začeti odkrivati ​​vsako od njegovih značilnosti, na primer zanimiv socialni in navigacijski odsek.
  • SolCalendar: Da, malo bolj znan od nekaterih tekmecev, ki jih predstavljamo danes, je treba najprej poudariti, da ima SolCalendar sinhronizacijo z ogromno drugimi izdelki, kot so Google Tasks, Google Maps ali Foursquare, kar samo po sebi daje nadpovprečna moč. Kot že ime pove, ima lunine koledarje in številne druge, in če ste ljubitelj pripomočkov na glavnem zaslonu, jih ne smete zamuditi za ves svet..

  Kot ste že videli, imamo ogromno možnosti, ko gre za koledarske aplikacije za Android, in vse, kar morate storiti, je, da med tistimi, ki so na voljo, izberete tisto, ki vam je najbolj všeč, in jo začnete uporabljati za organiziranje dneva danes brez večjih nevšečnosti. Na enak način lahko samodejno sinhronizirate Google Koledar in Outlookov koledar s svojim iPhoneom

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar