Glavni » alibaba-info » Katere so najboljše alternative Netflixu za pretakanje serij in filmov?

Katere so najboljše alternative Netflixu za pretakanje serij in filmov?

AliExpress WW

Danes najpogosteje uporabljena storitev pretakanja in priljubljen po vsem svetu, je nedvomno Netflix. Ki vsebuje filme, serije, dokumentarne filme in vse, kar si lahko predstavljate, saj je na tem področju zelo popolna platforma, ki jo je mogoče maksimalno uporabiti iz katere koli naprave.

The udobje, ki ga ponuja ta platforma težko jih je najti pri drugih. Ima na tisoče filmov in serij. Ima tudi dokumentarne filme in ekskluziven odsek za otroke. Vse v HD, Full HD in tudi v 4K. Netflix lahko uporabljamo iz mobilnih naprav in iz njih prenesemo epizode, da si jih lahko ogledamo, ko nimamo interneta.

Tudi zelo dobro izkoristite povezavo kar imamo. V primeru slabe povezave se kakovost epizod samodejno zmanjša, tako da se čim hitreje naložijo, dokler se povezava ne stabilizira. Poleg tega ga je mogoče brez težav namestiti tudi na Smart TV, kar je za nas velika korist, saj si tako lahko najljubšo vsebino ogledamo na veliko večjem zaslonu..

Kazalo ()

  Katere aplikacije so boljše od Netflixa?

  Običajno je, da Netflix marsikoga ne prepriča, da ni tisto, kar pričakujejo, ali nima serije ali filmov, ki jih iščejo. Navsezadnje in odkrito povedano, se mnogi od nas naročamo samo na izvirnike te platforme, ki so zelo kakovostni. No, priznati je treba, da je razvil veliko vsebine, ki je postala izredno priljubljena med mladim občinstvom, kot serije in filmi. In omeniti je treba, da je večina uporabnikov te platforme mladih..

  Na srečo cena za enega Naročnina na Netflix je precej poceni, kar je še ena od njegovih prednosti privabljanja javnosti. Vendar vam želimo zapustiti majhen seznam platform, ki so podobne Netflixu in imajo veliko za ponuditi..

  • Amazon prime.
  • Blim.
  • Pokanje.
  • Mubi.
  • Qubit.
  • Disney+.
  • Počisti video.

  Čeprav je res, da moramo za uživanje v vsebini, ki je na voljo v njih, plačati naročnino, pri čemer so nekatere dražje od drugih. To je vredno storiti, saj vsak od njih ima izvirno vsebino ki jih lahko najdete samo v njih. Poleg tega, da jih lahko med drugim uporabljajo na napravah, kot so mobilni telefoni, Smart TV, tablični računalniki, prenosniki.

  Ali obstaja več možnosti za Netflix?

  Obstajajo tudi druge alternative ponujajo storitve kabelske televizije. Obstaja veliko podjetij, ki želijo skočiti na čoln in kar najbolje izkoristiti pretočno predvajanje, ki je tako modno in je morda še dlje. Ne da bi šli predaleč, bo Disney čez nekaj časa ponudil svojo lastno platformo za pretakanje, imenovano Disney +, kjer bomo lahko našli ves material tega podjetja ter materiale Star Wars in Marvel.

  Celo ekskluzivna serija Marvel z najbolj ikoničnimi liki kinematografskega vesolja tega. Torej, z nekaj besedami imamo danes veliko možnosti za Netflix, da lahko uživamo v veliki količini avdiovizualnih vsebin prek interneta..

  Čez nekaj let bo z novimi pretočnimi storitvami vse postalo bolj zabavno in kot vsi vemo, čim več storitev se pojavi, močnejša je konkurenca med podjetji in konec dneva samo uporabniki.

  Katera storitev pretakanja je najboljša?

  Pravzaprav ni storitev pretakanja boljša od druge. Lahko bi rekli, da je Amazon Prime precej blizu tega, kar ponuja Netflix. Danes pa je odvisno od tega, kaj želite zaužiti. Netflix Originals so odlični, vendar je to skoraj edina sveža ali nova stvar na platformi. Dolgo časa dodajajo nove sezone ali nove filme, tako da bo odvisno od tega, kaj vidite.

  Tisto, kar potem priporočamo, je to analiziramo možnosti, ki smo jih predlagali danes in ugotovite, katere so njegove splošne značilnosti, prednosti in slabosti. Tako da se lahko na njihovi podlagi jasno odločite in izberete platformo, ki vam najbolj ustreza in se prilagodi vašim potrebam in okusu vsebine..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar