Glavni » alibaba-info » Katere so najboljše alternative igri Mobile Appeal?

Katere so najboljše alternative igri Mobile Appeal?

AliExpress WW

Ko pomislimo na besedne igre, ponavadi pomislimo nanje namizne igre. Toda zahvaljujoč tehnologiji imamo danes igre, podobne tradicionalnim družabnim igram. In v primeru Apalabradosa je eden najljubših uporabnikov po vsem svetu. To je preprosta igra, ki je ves čas, ko je bila na voljo za prenos, znala osvojiti milijone ljudi.

Če ste eden tistih majhnih skupin ljudi, ki se iz kakršnega koli razloga še niso odločili za prenos te aplikacije, vas vabimo, da vnesete naslednjo povezavo, da lahko prenesite in namestite Apalabrados v mobilni napravi. Poskusite izpolniti minimalne zahteve, da bo igra lahko delovala pravilno.

Seveda morate vedeti, da obstaja ta edinstvena igra besed. Veliko drugih je še več. Tak primer je Trivia Crack in številne druge alternative. Iz tega razloga vam bomo posredovali vrsto alternative Apalabradosu da morate vedeti in dokazati da ali da. Tako da se boste lahko zabavali s Trivia Crack ali katero koli drugo podobno igro.

Kazalo ()

  Vrh najboljših alternativ Apalabradosu

  Wordbrain

  prvi od alternative Apalabradosu ki ga menimo, da bi morali upoštevati, se imenuje WordBrain. Kot že ime pove, nas sili, da z možgani oblikujemo besede z vrsto črk, ki so nam na voljo v vsaki igri. Delovanje te aplikacije je za nove uporabnike zelo enostavno in razumljivo.

  Vse, kar morate storiti, je preprosto vzeti priložena pisma in iti ustvarjanje vseh možnih besed, ki jih je mogoče sestaviti z razpoložljivimi črkami. Sprva bo enostavno, saj boste začeli z nekaj črkami. Toda po napredovanju na ravni dobiš vedno več pisem. To pomeni večje število možnih kombinacij in več časa za razmišljanje o besedah..

  Hitri napad

  V primeru Snap Attack se izkaže tudi dobra možnost, ko smo se naveličali Izvirne besede. Kot nenavadno dejstvo morate vedeti, da so to aplikacijo razvili ljudje Microsofta. Na tak način, da boste pri namestitvi na svojo mobilno napravo ali katero koli drugo združljivo napravo videli veliko podobnost s slavno igro Scrabble in drugimi besednimi igrami, kot so križanke. Na tem posebnem naslovu lahko med številnimi drugimi bolj zanimivimi poudarimo funkcije, na primer, da lahko v aplikaciji tekmujete s tisoči igralcev.

  Besede s prijatelji

  K tretji od možnosti, ki jih želimo, da naši bralci upoštevajo, ko gre za alternative Apalabradosu, iz igre, kot je Besede s prijatelji. Deluje tudi kot Scrabble, in čeprav se njegova estetika nekoliko razlikuje od drugih različic, ga ne moremo priporočiti kot drugo alternativo Apalabradosu.

  Wordament

  Prav tako ne mislimo, da morate pri iskanju datoteke Wordament dati na stran igra podobna Apalabradosu vendar to ni original, saj bomo tekmovali z ogromnim številom uporabnikov od vsepovsod. Na koncu vsake stopnje bomo videli, kje smo bili, in če imamo radi izzive in se moramo premagati, je takih možnosti zelo malo.

  Igra je na voljo tako za naprave Android kot za iOS. Samo poiščite aplikacijo v ustrezni trgovini in začnite z namestitvijo.

  Alphabetty Saga:

  Če pomislimo na enega od največji studii za video igre po vsem svetu, kot je King, je jasno, da ne moremo pozabiti njegovega razvoja, zlasti v primeru Alphabetty Saga. O tej igri moramo reči, da je seveda sestavljena iz ustvarjanja besed, ki jih oblikujejo s črkami, vendar z omejitvijo največjega števila poskusov na obrat..

  Na koncu ostane samo, da izberete, katera možnost je za vas najbolj vpadljiva, in začnete s prenosom in namestitvijo. Če imate dober mobilni telefon, lahko prenesete vse igre in zavržete tiste, ki vam niso všeč..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar