Glavni » alibaba-info » Katera možnost je boljša: predplačniški ali naknadno plačani mobilni telefon? - Značilnosti, prednosti in slabosti

Katera možnost je boljša: predplačniški ali naknadno plačani mobilni telefon? - Značilnosti, prednosti in slabosti

AliExpress WW

Ko bomo v podjetju nabavili nov mobilni telefon, ga imamo dva načina nakupa isti bodisi naknadno ali predplačniško, kar nedvomno velikokrat zmede veliko število ljudi.

Zato vas v tem članku želim potem komentirati, kaj je najboljše za vas Predplačniško ali naknadno plačano? Poglejmo, nadaljujte z branjem in ugotovite, preden se popolnoma vržete v eno ali drugo.

Kazalo ()

  Predplačniško ali naknadno plačano? Povemo vam, katere so njegove prednosti in slabosti

  Prednost

  • Financiranje vrhunskih pametnih telefonov.
  • Ekskluzivne ugodnosti.
  • Neprekinjena storitev, če plačate pravočasno in če ne najamete storitve nadzora porabe.
  • Komercialna ponudba z boljšo dodano vrednostjo.
  • Enostavnost nakupa mobilnega telefona.
  • Ekskluziven nakup telefona.

  Slabosti

  • Za prvi najem je potrebna dobra kreditna zgodovina ali predplačilo.
  • Če ne nadzirate porabe podatkov, lahko plačate veliko denarja.
  • Najbolj privlačne načrte in ekipe običajno najamejo za daljši čas.

  Upoštevati je treba, da ko mobilni telefon kupimo pri predplačniški način, že je naša, zanjo ste že plačali in vam ni treba nič skrbeti.

  Poleg tega je veliko cenejši, ker očitno, ko bomo financirali na obroke obstaja nekaj zanimanja ki se dodajajo po malem vsak mesec in na koncu, ko končate s plačilom popolnoma vsega, se zavedate zneska "Extra ", ki ste ga na koncu plačali.

  Poleg tega je treba upoštevati, da je za predplačniške telefone večkrat na voljo kar nekaj ponudb, saj je jasno, da je pri vsakem poslu zaželena, da stranka plačati gotovino in vam ni treba uporabiti kakršnega koli financiranja, ki lahko zaplete nekatere stvari, zato je vedno cenejše. Včasih je razlika preveč opazna.

  Katera od obeh možnosti je za vas najboljša, če ste predplačniški ali postpaid?

  Ker imamo predplačilo, lahko nadaljujemo s klicanjem, mobilnim internetom itd. Brez kakršnih koli težav, saj je telefon zdaj naš smo ga plačali in če imate načrt, ni nobenih težav in se lahko kadar koli odjavite.

  Res je tudi, da lahko dobimo brezplačna oprema, čeprav je večina nižjega srednjega razreda, velikokrat pa izkušnje uporabe in zmogljivosti puščajo veliko želenega.

  In če ti naročite tarifni načrt v odprtem ali brezplačnem načinu, vam telefon ne bo ponujen, razen če plačajte celotno ceno z enim samim plačilom, v nasprotnem primeru morate kupiti načrt s prisilnim rokom.

  Nekateri operaterji svojim predplačniškim strankam ponujajo ekskluzivne ugodnosti, kot so popusti na določene koncerte ali prireditve, dejstvo pa je, da so naročniki s postpaidom prvi, ki uživajo v najboljših in novih tehnologijah operaterjev.

  Podobno mnogi novi in ​​vrhunski pametni telefoni Običajno se najprej ponudijo izključno s tarifnimi načrti, zato če ni v vašem interesu, da ga pridobite v tem načinu, ga morate poiskati sproščenega ali počakati nekaj časa, da se ponudi predplačniško.

  Ena od stvari, ki so všeč predplačniškim uporabnikom, je ta, da ko končajo s prednostmi svojega paketa, storitve ne morejo več uporabljati, je to lahko dobro, če tega ne želite porabite več, kot si lahko privoščite, No, pri predplačniku najprej plačate in nato porabite.

  Medtem ko v postpaidu najprej zaužijete, nato pa plačate, torej, če nimate nadzora nad poraba koristi na svoji liniji lahko na koncu plačate veliko več, kot znaša vaša mesečna najemnina.

  V primeru postpaid telefonov tega ni mogoče storiti, ker imate nekakšno pogodbo, morate plačati vsak mesec načrt, ki ste ga sprejeli, poleg tega, da boste morali vsak mesec plačevati na obroke, ki so lahko 6, 12 ali 18, in da je na koncu dražji.

  Da ne omenjam dejstva, da je predplačniški telefon brezplačen katero koli podjetje in postpaid, ni. Ko jo želite izdati, boste dobili dodatno ceno.

  Z nekaj besedami, če nimate vsega denarja, pridržite in ga shranite, da pridobite predplačniškega, saj je veliko bolj priročno za srednjeročno in dolgoročno, postpaid mobilni telefon srednjeročno in dolgoročno med pristojbino, načrtom in dejstvom, da ga bo nekoč treba sprostiti, bo na koncu bistveno dražji.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar