Glavni » alibaba-info » Kateri je najboljši forum AliExpress v španščini?

Kateri je najboljši forum AliExpress v španščini?

AliExpress WW

Posodobitev: nekaj časa smo odprli forum, vendar projekt ni šel dobro (veliko neželene pošte, skupnosti nismo ohranjali aktivne

...

) zato smo na žalost morali risati slepe. Spodaj priporočamo druge forume na AliExpressu.

Kateri je najboljši forum za nakupovanje v kitajskih trgovinah?

Forocoches. Točka. Vklopljeno Forocoches Obstaja ogromna skupnost kupcev z veliko izkušnjami pri nakupovanju v Aliexpressu in drugih azijskih trgovinah. Težava FC je, da nekatere njene vsebine niso na voljo, če niste registrirani (in povabilo za Forocoches je zdaj tako enostavno najti kot službo od 9.00 do 17.00 in štirinajst plač), in samo v Googlu bomo našli polovico torte.

A kljub temu je na Aliexpressu veliko niti, ki so dostopne, in dejansko vas bo večina iskanj v internetu pripeljala do teme Forocoches. V njih boste verjetno med "palicami" in "šurmani" našli zelo koristne informacije.

Alternative Forocoches

Obstajajo tudi drugi forumi, kjer se tudi veliko govori o najpomembnejši kitajski trgovini. Če vas zanima vrsta izdelkov za žensko občinstvo, so na forumih Vogue tudi uporabniki z veliko izkušnjami pri spletnem nakupovanju v orientalskih trgovinah..

Dobra možnost je tudi Kupec kupca, prav tako Mediavida, še eden najpomembnejših forumov v španskem jeziku..

In na koncu obstaja še en fantastičen forum za pogovor o Aliexpressu, skoraj tako dober kot Forocoches: komentarji spodaj. ?

Napišite dvome, ki jih imate, in poskušali jih bomo rešiti. S toliko zanimanja, kot če bi ga prijazno vprašal John Cobra.

Mimogrede, članek o nakupu oblek na Aliexpressu ima veliko uspeha. Ne zamudi!

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar