Glavni » alibaba-info » Corning Gorilla Glass ali DragonTrail, kaj je boljše? - Značilnosti in razlike

Corning Gorilla Glass ali DragonTrail, kaj je boljše? - Značilnosti in razlike

AliExpress WW

Mnogi ljudje niti ne vedo, o čem govorimo, kadar se sklicujemo na enega ali drugega Corning Gorilla Glass ali DragonTrail. Oba sta vrsta zaščitnega stekla, ki se uporablja v mobilnih napravah, vendar moramo priznati, da je Corning Gorilla Glass tisto, ki ima največjo mednarodno popularnost. To je zato, ker ga uporablja večina proizvajalcev.

Resnica je, da se ti zaščitniki zaslona uporabljajo ravno za to, da lahko zaščitite zaslon ali različne naprave ali med padci, praskami, praskami, med drugim. In ko govorimo o zaščiti svojih pametnih telefonov, želimo to narediti z najboljšimi in najsodobnejšimi materiali, ki jim zagotavljajo večjo trajnost..

Ko se iz takšnih ali drugačnih razlogov zgodi tovrstna nesreča in vaš mobilni telefon pade na tla, zaidete v duševno paniko, ki vas ohromi in da v nekem trenutku nočete preveriti, da se boji, da je vaša naprava utrpela nepopravljivo škodo. Če pa ga dvignete, se zavedate, da je v popolnem stanju, dihate in cenite, da se ni zgodilo nič hudega. To je zato, ker zaslon je ojačan da zdrži vplive.

Kazalo ()

  Najboljše steklo Corning Gorilla

  Nihče se ne more stoodstotno izogniti padcu ali hudemu udarcu opreme, če pa je mogoče, lahko napravo prepreči in zaščiti z najboljšimi materiali ali kristali, ki so na voljo in so v ospredju tehnologije. Očitno, kot smo vam že povedali, prva izmed njih je najbolj priljubljena in tista, ki na splošno velja za skoraj vse naprave, ki jih poznamo.

  Vendar malo po malo japonski izdelek se vse bolj uveljavlja in navsezadnje bi bilo za Corninga idealno, da ima konkurenco, saj so na ta način bolj pod pritiskom, da nam ponudijo boljši izdelek.

  DragonTrail proti Corning Gorilla Glass

  Začnimo od osnove, ki Corning prihaja iz Amerike Y. DragonTrail je izdelan na Japonskem. Zdaj sta oba ultratanek alkalni alumosilikatno steklo, ki deluje kot zaščita zaslona za mobilne naprave..

  Različic Corning Gorilla Glass, ki jih imamo na voljo, je več, kar je pri nas že nekaj let in obstaja do četrte različice. Če želite podrobneje vedeti, kaj je Corning Gorilla Glass, koliko različic ima in razlike med enim in drugim, kliknite na prejšnjo povezavo. Namesto DragonTrail Lahko bi rekli, da se šele začenja in ga zato ima, vendar je to očitno na isti ravni kot zadnji Corning.

  Po drugi strani se ameriški izdelek uporablja v številnih drugih izdelkih, kot so očitno pametni telefoni in tablični računalniki, pa tudi prenosni računalniki, predvajalniki, televizorji itd. Za zdaj se japonska možnost uporablja na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih. Oba sta izjemno odporna na praske, poškodbe na splošno, udarci in so tudi precej tanki, idealni za zaščito zaslonov.

  Če lahko ali želite kupiti pametni telefon, ki ima na primer DragonTrail ali drugače Corning Gorilla Glass in je dvom ravno v to, da mislite, da je drugi boljši od tistega, ki je priložen napravi, sta v resnici oba enako in lahko bi rekli, da so razlike nične.

  Oboje zaščitite mobilni telefon na brezhiben način In to je zdaj nekaj pozitivnega, čeprav upamo, da bosta v prihodnosti obe tehnologiji začeli napredovati tako, da se bosta nenehno izpopolnjevali, kar je vedno dobro za stranke..

  V vsakem primeru vedno priporočamo, da kupite kaljeno steklo, ki so precej trde, odporen in najboljše od vsega je, da so zelo poceni in jih je enostavno spremeniti, zato zaščita zaslona z nečim dodatnim nikoli ne škodi in če je poceni in ga je mogoče zelo enostavno spremeniti, no, veliko bolje.

  Kaljeno steklo ima svoje prednosti in slabosti, ko ščiti zaslon vašega mobilnega telefona. Kaljeno steklo dodajte dodatno zaščito mobilnemu telefonu, toda zasloni sami izboljšujejo svoj odpor. Potem bi bilo priporočljivo, da ocenite, katera vam najbolj ustreza.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar