Glavni » alibaba-info » S tem zaganjalnikom spremenite kateri koli Android v Samsung Galaxy S8

S tem zaganjalnikom spremenite kateri koli Android v Samsung Galaxy S8

AliExpress WW

Samsung je svoje mobilne naprave vedno dobavljal z zaganjalnikom po meri, ki je znan kot TouchWiz, čeprav se s tem imenom uporablja v večini naprav z Android Marshmallow, od tam pa se od različice 7.0 vdelane programske opreme začne imenovati Samsung Izkušnje, ampak znotraj vsega in pri varčevanju razdalj je še vedno enako. To je zaganjalnik Samsung.

Osebno je to eden izmed zaganjalnikov, ki mi je najbolj všeč, moram priznati, da imam rad TouchWiz in celo Samsung Experience, saj je zaganjalnik, ki ga ima Samsung S8, eden najljubših in deluje na precej tekoč način v vseh pogledih.

Kazalo ()

  Kako prenesti zaganjalnik Samsung S8

  Če želite doživeti izkušnjo Samsunga na kateri koli napravi, je to povsem mogoče, saj je zaganjalnik Samsung TouchWiz uradno brezplačno na voljo v Trgovini Play, lahko ga prenesete po tej povezavi.

  Ko končate s prenosom in ga namestite, morate samo pritisniti tipko Domov ali Start in dobite možnost za zagon katerega koli zaganjalnika, preprosto kliknite TouchWiz in nato označite, kje piše "Vedno ", tako bo vedno ostal v zaganjalniku Samsung S8.

  Če želite uporabiti zaganjalnik, ki ste ga uporabljali, lahko TouchWiz odstranite iz mobilne naprave, kot bi to storili s katero koli drugo aplikacijo, in to je to..

  TouchWiz Samsung uporabite na katerem koli Androidu

  Kot vedno tudi Android izstopa od ostalih operacijskih sistemov, saj ima možnost, da čim bolj prilagodi katero koli mobilno napravo, ki ima omenjeni operacijski sistem, od telefonov, ki niso zakoreninjeni, do tistih s korenskim dostopom, v slednjem primeru se možnosti prilagajanja znatno razširijo.

  V Trgovini Play je na voljo veliko število zaganjalnikov, vsi kakovostni in odvisno od tega, kateri uporabljate, lahko vaš mobilni telefon deluje bolj ali manj nemoteno, zato priporočam, da preizkusite vsakega od tistih, ki so na voljo v tej poiščite takšnega, ki ne ustreza le vašemu okusu, ampak je sposoben tudi popolnega dela na vaši mobilni napravi.

  Kot vedno, če imate kakršen koli dvom, ga lahko pustite malo spodaj, v polju za komentar.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar