Glavni » amazon » Pretvornik PDF v druge formate

Pretvornik PDF v druge formate

AliExpress WW

The PDF (prenosna oblika dokumenta) je ena najpogosteje uporabljenih oblik dokumentov. Njegova velika prednost je v tem ni dokument, s katerim bi bilo mogoče enostavno manipulirati, toda tisto, kar je včasih prednost za druge, se lahko spremeni v slabost, če moramo delati z dokumentom. V teh primerih lahko uporabimo a Pretvornik PDF v druge formate

Kazalo ()

  Kaliber, pretvornik PDF v ePUB

  Številne knjige, ki se prenašajo prek spleta, so v obliki PDF, ki pa je, čeprav jo običajno prepoznajo glavne digitalne bralne naprave, bralcem ni vedno všeč. V teh primerih potrebujemo a Pretvornik PDF v ePUB in v tej zadevi je Kaliber eden najboljših.

  Caliber je bil ustvarjen kot program za upravljanje elektronskih knjig in organizatorjev, vendar je ena njegovih najpomembnejših lastnosti ta, da lahko pretvori različne formate (vključno s PDF) v ePUB.

  Brezplačna e-knjiga o hrčku

  Hamster Free Ebook je pretvornik e-knjig, sposoben pretvoriti različne formate v ePUB. Temelji na kalibru, njegovo delovanje pa je zelo preprosto in intuitivno.

  Brezplačen pretvornik PDF

  Brezplačni pretvornik PDF je še en program, s katerim lahko uporabljamo pretvori dokument v obliki PDF v dokument v drugi obliki, zlasti v formatu ePUB, čeprav nam med drugim omogoča tudi pretvorbo PDF-ja v navadno besedilo, HTML ali SWF.

  Njeno delovanje je preprosto kot nalaganje datoteke, katere obliko želimo spremeniti, izbira izhodne oblike in dajanje v pretvorbo. Mi lahko prilagodite kakšno stvarda, vendar so spremembe, ki nam jih omogoča, minimalne.

  Cometdocs

  Če ne želimo prenesti nobenega pretvornika PDF, ga lahko tudi uporabimo spletni pretvorniki PDF kot Cometdocs. Lahko izvleče vse podatke iz datoteke PDF in jih pretvori v dokument Word, Excel, AutoCAD, HTML itd.. Deluje tudi obratno in nam omogoča ustvarjanje dokumentov PDF iz skoraj vseh drugih oblik, ki smo jih uporabili.

  Nitro Cloud

  Nitro Cloud je še ena storitev digitalnega upravljanja dokumentov, ki nam omogoča spreminjanje formata, ne da bi morali prenesti kakršno koli programsko opremo na naši napravi. Z brezplačnim orodjem lahko naredite do pet konverzij na mesec.

  Tabelarično

  Če ste kdaj želeli kopirati tabelo v dokumentu PDF, ste že ugotovili, kako težko je. Tabula je program, specializiran za izvlecite informacije iz tabel iz dokumentov PDF. Omogoča nam kopiranje in lepljenje stolpcev in vrstic, ne da bi pri tem naredili kaj iz kvadrata, tabele lahko prenesete tudi neposredno v obliki CSV.

  Katero koli od teh orodij izpolnjuje potrebne zahteve, da postane vaš pretvornik glave PDF.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar