Glavni » amazon » Števec besed: najboljše brezplačne aplikacije in strani za štetje besed

Števec besed: najboljše brezplačne aplikacije in strani za štetje besed

AliExpress WW

A števec besed je lahko zelo koristno orodje pri pisanju kakršnih koli dokumentov. V mnogih primerih programi za avtomatizacijo pisarn ne ponujajo funkcije štetja besed določenega besedila, zato se je treba zateči k drugim orodjem, če je treba te podatke poznati..

Ob tej priložnosti vam prinašam nekaj orodij za štetje besede vaših dokumentov Hitro, natančno in do katerega lahko dostopate kadar koli in kjer koli že, lahko te kalkulatorje uporabite za šolske naloge, strokovnjake ali celo za življenjepis, članke, spremna pisma, knjige, predstavitve itd..

Kazalo ()

  Zakaj je potreben števec besed?

  V mnogih primerih je treba vedeti, koliko besede prinesejo vaš dokument, Na primer, če je vaš dokument za službo, imajo te običajno od tri tisoč do 8 tisoč besed, medtem ko je za osebno izjavo za prošnjo za delo šeststo besed.

  Da bi se izognili preseganju teh omejitev, je treba besedne zveze zamenjajte z besedami enostavneje, izogibajte se ponovitvam, preverite glagole in dobro premislite, kaj naj napišete.

  Kako uporabljati števec besed v programu Microsoft Office Word

  Ko pišete v dokument v Wordu, to samodejno prešteje število strani in besed, ki te rezultate prikažejo v vrstici stanja, to je na dnu programa.

  Če se število besed ne prikaže v vrstici stanja, potem z desno tipko miške kliknite vrstico stanja in nato kliknite štetje besed.

  Če želite preštej besede določenega odseka besedila morate le izbrati, to pomeni, da morate zasenčiti tisto, kar želite prešteti, in pri štetju besed vam bo povedal rezultat. Če se na primer pojavi 100/1000, to pomeni, da razdelek vsebuje 100 besed od celotnega števila besed v dokumentu, kar je 1000.

  Spletni števci besed

  Prav tako je mogoče dobiti a števec besed Na internetu obstaja zelo veliko različic, nekateri pa so lahko nekoliko neprecizni.

  Med najboljšimi števci besed, ki jih lahko najdemo, sta spletni strani števec besed in spletna stran za štetje znakov, ki sta dve zelo uporabni orodji. natančno in enostavno uporabe.

  Števec besed za mobilne naprave

  Če nimate dostopa do računalnika za uporabo Microsoft Office Word ali katero koli od prej omenjenih spletnih strani, ni razloga za skrb, obstajajo tudi aplikacije za tablične računalnike in telefone z Android, pa tudi za ios, Poglejmo, kaj so:

  Števec besed za Android

  To je aplikacija, ki jo najdete v Googlu Play in je popolnoma brezplačna, omogoča vam, da v besedilu preštejete vse besede in znake (brez presledkov). Če želite prenesti to aplikacijo, jo lahko uporabite naslednjo povezavo.

  Štejte besede in znake za iPhone, iPad ali iPod Touch

  Ta aplikacija vam omogoča tudi štetje besed in znakov med pisanjem, prav tako pa lahko kopirate in prilepite vsebino besedila v aplikacijo. Rezultati bodo predstavljeni samodejno, to je aplikacija, ki jo lahko poiščite v iTunes in je popolnoma brezplačen in tehta zelo malo, le 0,6 MB, na vašem mobilnem telefonu lahko vklopite ali izklopite števec ali korektor besed, prenesete lahko idealne aplikacije.

  Uporabite najboljše aplikacije za preverjanje slovnice besedila

  Veste zakaj števec besed na roki, Če pa izdelujete zelo dolgo besedilo, pri katerem morate imeti nadzor nad številom besed, je pomembno tudi, da imate aplikacijo, ki vam daje slovnico omenjenega besedila, spodaj bomo omenili le najboljše:

  • RAE: Nikoli ne škodi, če imate pomoč Royal Academy za preverjanje črkovanja in slovnice besedila, ki ga pripravljamo.
  • WordReference: je zelo uporabna aplikacija, saj nam poleg slovnične pomoči ponuja tudi popolno definicijo s sinonimi za izboljšati naše pisanje.
  • Tipkovnica Grammarly: ima inteligenten korektor, ki vam ne bo v pomoč le pri zelo dolgih besedilih, temveč vam bo pomagal tudi pri vsakem sporočilu, ki ga pošljete v svojo napravo.

  Pomembno je, da imamo vsa orodja, ki nam dajo priložnost, da v vsakem besedilu, ki ga napišemo, predstavimo popoln rezultat, zato priporočamo le najboljše aplikacije, ki so na voljo za Android, iOS in na spletu..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar