Glavni » alibaba-info » Pridobite slavne lutke LOL Surprise! v AliExpressu

Pridobite slavne lutke LOL Surprise! v AliExpressu

AliExpress WW

Občasno se pojavijo nove otroške mode, ki jih med malčki ni mogoče ustaviti (in na našo srečo jih je enostavno najti na straneh, kot je AliExpress). Lutke LOL Surprise! So najnovejši trend in čeprav so že nekaj časa zelo priljubljeni, se zdi, da so jih v zadnjem letu še toliko bolj, zdaj pa so njihove izdelke mogoče videti v skoraj vseh trgovinah z igračami.

Najbolj presenetljivo pri teh lutkah je njihova embalaža. Vstopijo v kroglo, zato ne morete vedeti, katera lutka je v njej, dokler se ne odpre in ne odstrani vseh 7 slojev, ki ščitijo lutko. Z odstranitvijo vsake bomo odkrili dodatek lutke:

 1. Skrivno sporočilo z namigom iz kluba, ki mu pripada lutka.
 2. Nalepka za zbiranje.
 3. Steklenička za hranjenje.
 4. Čevlji za lutke.
 5. Oblačila.
 6. Ekskluziven dodatek.
 7. Zapestje

Lutke in dodatki LOL Presenečenje! na AliExpressu

Je pa eden od razlogov, da so te le 4,5 cm velike lutke postale tako znane, njihova ekskluzivnost, zlahka so razprodane in stanejo med 5 in 160 evri. Obstaja več kot 40 različnih modelov, vsi so različni, tako da boste, če so vam všeč, zagotovo želeli imeti več kot enega. Zato bomo na tej prodajni strani kitajskega porekla razložili, kako najti punčke in druge dodatke znamke, da prihranimo denar.

LOL kroglice za lutke presenečenja

Iskanje kroglic za lutke LOL Surprise je zelo enostavno. Na tej povezavi boste našli kroglice iz različnih hišic in modele teh slavnih lutk: Confetti Pop, Little Sister, Hair Goals, Under wraps

...

Ker obstajajo prodajalci, ki spremenijo ime teh slavnih lutk, priporočamo tudi, da tudi tukaj poiščete več kroglic LOL Surprise.

Eaki: kitajske lutke po LOL presenečenju

Te slavne lutke so služile kot navdih za kitajsko blagovno znamko Eaki, v kateri najdemo kroglice presenečenja zelo kawaii lutk in hišnih ljubljenčkov, ki so super, če so nam všeč lutke presenečenja. Poleg lutke bomo našli še 5 dodatkov. Na tej povezavi jih je enostavno najti.

LOL dodatki za lutke

Ena od prednosti lutk LOL Surprise je, da jih je mogoče prilagoditi, čeprav so zelo majhne, ​​saj je veliko dodatkov. V AliExpressu smo našli veliko število poceni dodatkov: oblačila, naglavni trakovi, dodatki

...

Poiščite jih tukaj.

LOL Nalepke presenečenja

Ko imajo otroci radi lik, ne oklevajo prilagoditi vse svoje stvari z nalepkami svojih najljubših risb. Zato je vredno kupiti te pakete nalepk LOL Surprise, saj lahko dobite približno 50 nalepk za manj kot 3 evre.

LOL kape: Zaščitite se modno

Pokrovčki so odlični, da se zaščitite pred soncem in zato boste zagotovo radi vedeli, da so na AliExpressu kape LOL Surprise. So zelo izvirni in polni barv in bleščic, zato so malčki lahko zaščiteni in modni. Najdete jih s klikom tukaj.

Izvirne otroške ure LOL Surprise

Če želite izvirno in poceni darilo, ne oklevajte, takšna ura LOL Surprise bo presenetila vsakega otroka. Ura je skrita pod zapestjem LOL Surprise, ob strani pa boste našli projektor, ki prikazuje do 24 različnih grafik različnih lutk.

LOL nahrbtniki: zabaven in izviren

Če iščete nov nahrbtnik in želite edinstven slog, so ti nahrbtniki LOL Surprise tako izvirni in zabavni, da se jim ne boste mogli upreti. Kot lahko vidite tudi tukaj, so zelo poceni, saj lahko najdete nahrbtnike za manj kot 10 evrov..

LOL oblačila in dodatki

Na tej spletni strani kitajskega porekla je zelo enostavno najti vse vrste poceni oblačil za otroke. Če kupimo tudi oblačila z vašimi najljubšimi risbami, bo to zagotovo zadetek. Zato ne pozabite na te komplete oblačil z vzorcem Lol Surprise, nekateri vključujejo ujemajoče se kape ali torbe. Tukaj najdete tudi pižame in obleke.

LOL Brisače presenečenja

Če želite, da se vaši otroci odpravijo na plažo z brisačo, ki jim bodo zavidali prijatelji, ne oklevajte in si oglejte te brisače LOL Surprise, ki jih lahko najdete v različnih modelih in zelo poceni na AliExpressu, kot lahko vidite tukaj.

Najboljše trgovine z izdelki LOL Surprise

Kot lahko vidite, obstaja veliko izdelkov LOL Surprise, vendar obstaja nekaj specializiranih trgovin, kjer bomo našli več zanesljivih izdelkov. Torej, če ste želeli več, ne oklevajte in poglejte v naslednje trgovine:

 • Scarecrow Devil Store - najboljša trgovina za najdbo torbe LOL Surprise z dodatki za igranje z lutkami, kot so prikolice, avtomobili, letala, igrišča

  ...

 • Trgovina z igračami - V tej trgovini lahko najdete zelo poceni kroglice LOL Surprise.
 • Trgovina s pisarniškimi potrebščinami XC - Trgovina s pisarniškimi potrebščinami za otroke, kjer boste našli pakete svinčnikov, ravnil in druge pisalne potrebščine. Obstaja več otroških likov, med njimi LOL Surprise.
 • Trgovina Stor - trgovina AliExpress Plaza, specializirana za otroške izdelke Disneyjevih likov, Pokemona, Vojne zvezd, Spidermana, kjer boste našli zelo originalne izdelke LOL Surprise.
 • Trgovina Varlo - Trgovina AliExpress Plaza z brisačami LOL Surprise s pošiljanjem iz Španije.
 • Shop5074269 Trgovina - shranjujte z mnogimi predmeti LOL Surprise: lutke, torbe, kroglice, nahrbtniki in celo pisarniški paketi za vrnitev v šolo.
 • Trgovina Shop5129020 - Ta trgovina je precej nova, vendar ima veliko izdelkov LOL Surprise, zato si jo je vredno ogledati.

Več nasvetov in trikov za zanesljivo nakupovanje na AliExpressu

V AlixBlogu vam poleg analiziranja najboljših izdelkov na poceni straneh in razlage najnovejših novic iz AliExpressa radi pomagamo pri nakupih. Zato v naših vadnicah razlagamo najboljše nasvete in trike za varen nakup.

Pokažemo vam, kateri so najboljši načini plačila, katere vrste pošiljk so boljše, kako najti kupone za popust, kako vedeti, ali je prodajalec zanesljiv

...

Če ste pred kratkim kupovali na tej spletni strani, vam priporočam, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, v katerem vam razložimo vse, kar morate vedeti, preden začnete z nakupom..

In ti? So vam všeč lutke LOL Surprise? Radi prejemamo komentarje, ne oklevajte in nam spodaj pustite sporočilo s svojim mnenjem ali nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar