Glavni » alibaba-info » Spoznajte vse najpomembnejše zastave na svetu in njihova imena. Učite se ob zabavi!

Spoznajte vse najpomembnejše zastave na svetu in njihova imena. Učite se ob zabavi!

AliExpress WW

Zastava je praviloma pravokoten kos blaga, okrašen s črtami različnih barv, ščitov ali simboličnih figur, ki se uporabljajo kot oznake države, ekipe in drugih. Vedeti vse svetovne zastave Lahko je zapleteno zaradi njihovega velikega števila, vendar je učenje njihovega razlikovanja lahko tudi zelo zabavno zaradi nekaterih aplikacij, ki jih najdemo v trgovini Google Play.

Dokazano je, da je igra dober način učenja, zato so te igre prikazane tako za otroke kot za odrasle.

Kazalo ()

  Zastave držav sveta

  Ta igra ima v zastavah odlične protagoniste, z njimi pa sestavlja več Miniigre. Obstajajo preizkusi, v katerih se nam prikaže več zastav, zato moramo uganiti, katera zastava ustreza državi, za katero smo pozvani, obstajajo črkovalne igre in celo časovne igre, v katerih moramo zadeti čim več zastavice v minuti.

  Deluje na napravah z Operacijski sistem Android 2.3 in novejše različice, za namestitev potrebujete 13 MB prostega prostora, zdaj morate prenesti le Zastave držav sveta

   Kviz z logotipi - Zastave

  Logo kviz igre so zelo priljubljene in v tem primeru gre za to urejen v središču samo na zastavah. Slog igre je običajen, zastava nam je prikazana in poskusiti moramo uganiti, kateri državi pripada, če se zataknemo, se lahko zatečemo k namigom.

  Vsakič, ko dobimo pravi odgovor, se nam prikažejo podatki o državi, v katero zastava pripada.

  Deluje v napravah z operacijskim sistemom Android 2.1 in novejšimi različicami, za namestitev zahteva 1,4 MB prostega prostora. Prenesite logotip kviz - zastave

   Test svetovnih zastav

  Igra je sestavljena iz skupno 230 zastavic, ki jih je mogoče uganiti v 10 nivojih različnih težavnosti. Ima način učenja, v katerem igralec nima časovne omejitve, da ugane zastavico, in vključuje tudi spletni način za več igralcev. Če želite spodbuditi igralca, lahko svoje rezultate primerjate z najboljšimi igralci po vsem svetu in dobite lahko tudi različne dosežke.

  Deluje na napravah z Operacijski sistem Android 2.3 in novejše različice, zahteva 5,1 MB prostega prostora za namestitev. Torej morate prenesti Test of the Flags of the World

  Ugani državo!

  Ta igra je zelo podobno kot Logo Quiz - Zastave. Pokaže se nam zastava države in pod kupom neurejenih črk, s katerimi lahko oblikujemo njeno ime.

  Ta različica vključuje več kot 120 zastav in v primeru, da se zataknemo, ga lahko delimo na Facebooku, da nam bodo prijatelji lahko pomagali.

  Deluje na napravah z Operacijski sistem Android 2.3.3 in novejše različice zahteva 8,2 MB prostega prostora za namestitev. Naložite Ugani državo!

  Če želite igrati iz svojega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, vas bo morda zanimalo tudi: igranje pasijansa Mahjong za svoj mobilni telefon, morda igranje šaha na vašem mobilnem telefonu ali pa se preprosto vse modne igre zabavajo s spreminjanjem sloga.

  Zabavne aplikacije za študij

  Ob upoštevanju števila držav, ki sestavljajo Organizacijo Združenih narodov (ZN), obstaja 153 držav, vendar se to razlikuje glede na referenco, ki jo uporabljamo. Tako lahko poznamo neskončne kulture, narečja, ozemlja, značilne jedi, zastave in simbole.. 

  Ko prevzamemo pobudo za izvedeti nekaj o vsaki državi na svetu, omrežje je temeljno orodje. Pri brskanju po internetu bomo naleteli na toliko koristnih informacij, poleg tega pa obstajajo tudi aplikacije, ki so nam v pomoč pri študiju. 

  Spodaj si oglejte nekaj dobrih aplikacij: 

  • Države sveta: Zagotavlja informacije o 195 državah, med drugim glede zastave, glavnega mesta, oblike vlade, jezika, valute, prebivalstva, turizma. Ima tri igralne načine in ima velikost 9,4 MB. 
  • Celine in države: Vključuje dragocene informacije o veri, predsednikih, prebivalstvu, prestolnicah, zastavah, zemljevidih, atlasih. Velikost je 12 MB. 
  • Geografija (države, prestolnice in zastave sveta): Je izobraževalna aplikacija, ki si pomaga zapomniti informacije s pomočjo vprašalnikov in iger. Velikost 25 MB. 

  Uporabite tehnološka orodja (pametni telefon, osebni računalnik itd.), Da se boste učili na zabaven način in v udobju svojega doma. 

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar