Glavni » alibaba-info » Conga Rockstar 500: nov sesalnik tipa "Dyson" prispe na AliExpress

Conga Rockstar 500: nov sesalnik tipa "Dyson" prispe na AliExpress

AliExpress WW

Cecotec je ena izmed blagovnih znamk, ki nas je v zadnjem času najbolj presenetila. Pridih svežega zraka na trgu z vse več novostmi, kjer je težko priti v ospredje, vendar je tej znamki iz Valencije uspelo združiti kakovost in dobre cene, zato ima vedno več privržencev..

Ena zadnjih novosti je nov ročni sesalnik, ki nas je presenetil s svojim odličnim delovanjem. Imenuje se Conga Rockstar 500 in je zaradi odlične vrednosti denarja lahko ena izmed najboljših alternativ Dysonovim sesalnikom in postane močan tekmec Xiaomijevim ročnim sesalnikom. Analizirali ga bomo in razložili, kako najti cenejšega na AliExpressu.

Značilnosti Conga Rockstar 500

Osnova tega novega ročnega sesalnika Cecotec je njegov novi brezkrtačni digitalni motor najnovejše generacije, s katerim je znamka dosegla sesalnik, ki ponuja večja hitrost in manj hrupa. Zahvaljujoč temu motorju se doseže moč 430 W in a 24.000 Pascalov sesalni tlak ali 130 vatov zraka, kar je daleč nad konkurenco.

Nekaj ​​zelo pomembnega pri tej vrsti sesalnika pa je njegova avtonomija, saj gre za zelo zmogljive naprave. Ta sesalnik Cecotec ima 2500 mAh litij-ionska baterija, ki mu omogoča doseg do 65 minut in se napolni v približno 4 urah. Ima 3 načine delovanja: Eco, Daily in Turbo, da prilagodi svojo moč našim potrebam

S svojo veliko močjo lahko s pomočjo nje posrkate tudi najmanjši prah nova motorizirana krtača imenovan "Jalisco", izdelan iz dveh materialov in ki v enem prehodu sesa trikrat hitreje. Če imate hišne ljubljenčke, je Conga Rockstar 500 tudi za vas, kot ga prinaša še ena krtača s ščetinami in silikonom kot nalašč za preproge, preproge in dlako hišnih ljubljenčkov.

Poleg teh dveh ščetk je Rockstar 500 opremljen z več dodatki, s katerimi lahko dosežete vse vogale vašega doma, to je komplet, s katerim lahko izvedete do 30 različnih kombinacij čiščenja:

  • 2 v 1 ozka krtača za pohištvo, vogale, letve

    ...

  • Široka krtača 2 v 1 za območja z več manevrskim prostorom.
  • Podolgovata krtača za pohištvo ali velike površine

    ...

  • Raztegljiva cev priti do vseh vogalov.
  • Union komolec za čiščenje na težko dostopnih območjih.
  • Mini motorizirana krtača posebej zasnovana za oblazinjenje.

Če ste alergični, vam lahko nakup te vrste sesalnika pomaga že od takrat ciklonski sistem filtracije omogoča ločevanje tudi najmanjših delcev z veliko učinkovitostjo. Na vhodu ima visoko učinkovit filter in na izhodu gobast filter. Prostornina rezervoarja je 0,8 litra, tako da lahko tla brez skrbi popolnoma očistimo.

Vsi sesalniki iz ponudbe Conga Rockstar

Ta novi sesalnik Rockstar 500 Conga Spremljala ga je predstavitev še dveh novih ročnih sesalnikov. Čeprav je model 500 paradni konj, imata druga dva sesalnika bolj prilagojene cene in nimata ničesar, česar bi lahko zavidala drugim modelom.

The Conga Rockstar 300 X-Treme Ima enak motor kot njegov starejši brat, zato ima enako sesalno moč, rezervoar, načine delovanja, vendar ima manj dodatkov (motorna mini krtača, podolgovata ščetka, podaljšek in priključni komolec niso vključeni).

The Rockstar 200 Elite Conga zniža svoje funkcije in ponudi boljšo ceno. Njegov motor z močjo 380 W zmanjša sesalno moč na 20.000 paskalov, ima samo 2 načina delovanja in nima enake dodatne opreme kot v prejšnjem primeru..

Conga Rockstar 500 proti Xiaomi proti Dysonu

Kot smo že povedali na začetku, je Conga Rockstar 500 morda eden najboljših ročnih sesalnikov na trgu. In to je, da je njegova velika sesalna moč (24.000 Pa ali 130 aW) precej nad modeli Xiaomi, kot sta Roidmi F8 Storm in celo Dyson V8 (115 aW). Vendar je pod Dyson V10 in V11 (151 aW oziroma 180 aW).

65 minut avtonomije je zelo podobno tudi pri modelih Dyson V10, V11 ali Xiaomi Roidmi F8 in precej nad modelom Dyson V8, ki ima le 40 minut. Poleg tega je vrh ponudbe Conga Rockstar tako opremljen kot Dyson in ima malo več rezervoarja.

Zato je za nas jasno, da je novi ročni sesalnik Conga Rockstar 500 čudovita možnost, saj kot vidite na tej povezavi stane manj kot polovico cene Dysona in so njegove lastnosti impresivne.

Kako kupiti ročne sesalnike Conga Rockstar po najboljši ceni na AliExpressu

Eden najboljših načinov za nakup izdelkov Cecotec je, da to storite prek AliExpressa, saj ima ta blagovna znamka uradno trgovino, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. Je del kataloga trgovin AliExpress Plaza, zato trenutno pošilja samo znotraj španskega ozemlja, koristi pa vam lahko 2-letna garancija, vračilo v 15 dneh in dostava v manj kot 5 delovnih dneh.

Če želite najti ročne sesalnike Conga Rockstar, jih lahko najdete v njihovi trgovini na tej povezavi. Nakup na AliExpress je odlična možnost, saj to spletno mesto ponuja kupone, neposredne popuste in številne ponudbe vsak teden, tako da prihranite denar za nakupe, zato je zelo enostavno prihraniti denar.

Če želite izvedeti več o delovanju tega spletnega mesta, vam priporočamo, da si ogledate naše vadnice, v katerih razložimo najboljše nasvete in trike za varen nakup in prihranek denarja za nakupe. Če začnete kupovati, lahko začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, povzetkom vsega, kar morate vedeti za prvi nakup.

In ti? Kaj menite o novem Conga Rockstar 500 podjetja Cecotec? Radi bi slišali vaše mnenje, pustite nam komentar spodaj.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar