Glavni » google » S Xiaomi lahko imamo vsi 65-palčni televizor

S Xiaomi lahko imamo vsi 65-palčni televizor

AliExpress WW

Podjetje Xiaomi ima en cilj, in sicer je, da ima lahko vsakdo doma odlično televizijo po nizki ceni. Zadnja napoved podjetja je, da bo novi 65-palčni zaslon prestopil meje azijskega velikana, da bo na voljo na celotnem mednarodnem trgu..

To ni prva televizija znamke, pred časom smo že prejeli 32, 43 in 55-palčne različice z zelo zaželenimi cenami in funkcijami. V AlixBlogu smo jih takrat že analizirali in s te druge povezave jih lahko še naprej najdete v AliExpressu s hitrimi pošiljkami s platforme Plaza, z ustreznima dvema letoma garancij in možnostjo vračila.

V tem članku bomo videli prednosti novega 65-palčnega zaslona, ​​datum in ceno, po katerem bo tržen na španskem trgu, kar bo tudi referenca tistim, ki ga želijo kupiti iz drugih držav..

Xiaomi Mi TV 4S 65 ″

Novi zaslon Xiaomi ima impresivne dimenzije, govorimo o televizorju z višino 83,6 centimetra brez podstavka. Če vgradimo osnovo, bomo imeli višino 90,7 centimetra in vse to skupaj s širino 145 centimetrov. Tako dobimo diagonalno površino 163,9 centimetra.

Pri zaslonu teh dimenzij moramo najprej oceniti, kakšna je najmanjša razdalja, s katere si ga lahko ogledamo. Za izračun moramo vrednost diagonale zaslona pomnožiti z dvema. Priporočljivo bi bilo sedeti na razdalji vsaj 327,8 centimetra, da v celoti uživate v zaslonu.

Naše priporočilo je, da se, če nimamo več kot 3 metre razdalje med sedežem in zaslonom, odločimo za manjše različice, kot je 55 ali 43-palčna, ki jo lahko gledamo na razdalji, manjši od 2 metra..

Ta zaslon ima tudi težo 17,56 kilograma brez podstavka in 18 kilogramov z vgrajeno podlago. Podnožje ima globino približno 32 centimetrov, vendar ga je mogoče namestiti tudi brez njega na steno s standardnim sistemom besta.

Na ta način ga lahko namestimo na fino pohištvo ali se celo pretvarjamo, da gre za sliko, ko ga ne uporabljamo. Na ta način bomo iz naprave v dnevni sobi prešli na okrasni predmet.

Kot je razvidno iz fotografij, ima zaslon izredno tanek okvir srebrne barve, zaradi katerega zasije, ko nanj pade svetloba. Njegova osnova, če se odločimo za uporabo, sta dve nogi v obliki črke v, ki ji dajeta dobro stabilnost, ne da bi povečali težo le za 500 gramov.

Zaslon, ki ponuja, koliko stane

S takšno velikostjo nam zaslon ponuja ločljivost 4K 3.840 x 2.160 slikovnih pik. Združljiv je s tehnologijo HDR 10+, ki bo bistveno izboljšala način prikaza barv in v manjših modelih Xiaomi ni vključena.

Vse je nameščeno na LED plošči, ki ne daje 178-stopinjskega vidnega kota. Njegova hitrost osveževanja slike je 60 Hz na sekundo, ni zelo visok parameter, vendar jo nadoknadi s čipom MEMC, ki še posebej izboljša hitro delovanje filmov, športnih programov ali iger..

Morda pri teh parametrih tam manjka največ v primerjavi z drugimi televizorji, vendar ne smemo pozabiti, da bo ta zaslon stal tretjino cene katerega koli drugega 65-palčnega televizorja.

Dober avdio sistem

Pri tako majhni debelini zaslona je obstajalo tveganje, da zvočna polja zvočnikov niso na višini. Za to je Xiaomi izdelal ta zaslon s štirimi zvočniki, dvema 16-milimetrskima visokotoncema, ki skrbijo za visoke tone. 30-milimetrski in 100-milimetrski nizkotonec, ki bo obvladoval srednje frekvence, in osnovni zvočnik, ki bo vodil zapise.

Vse to je bilo odobreno s tehnologijama Dolby Audio in DTS-HD, da daje zelo dober zvok glede na ceno zaslona..

Notranji računalnik Android

Zdaj, ko naši televizorji več kot le reproducirajo signal, ki nas doseže prek antene, je ta zaslon opremljen s 64-bitnim štirijedrnim procesorjem A55. Da premaknete notranji računalnik, enakovreden sistemu Chromecast.

S tem lahko vsebino brezžično delimo z mobilnih naprav na zaslon. Iz trgovine Google Play lahko namestimo tudi aplikacije za ogled video storitev, kot so Netflix, Youtube, Prime Video, Movistar Plus, Rakuten Tv, Atresplayer, Rtve in še veliko več aplikacij..

Druga odlika tega televizorja pri delu s sistemom Android je ta, da vam bo omogočil uporabo Googlovega pomočnika, ki nam bo omogočal izvajanje številnih nalog z glasom..

Da bi vse te aplikacije premaknili ločeno od procesorja, bomo v notranjosti našli 2 GB RAM-a in 16 GB za shranjevanje prenesenih programov in večpredstavnostnih materialov..

Povezljivost te televizije je še en izjemen dejavnik, saj bo imel fizično 3 vrata HDMI, 3 vrata USB 2.0, optični, analogni in kompozitni avdio izhod. Poleg tega, da lahko poveže antenski kabel, ima tudi drugo vtičnico, ki omogoča neposredno povezavo satelitske antene..

Pri brezžični povezavi bo deloval z 2,4 in 5 GHz AC WIFI protokoloma, da ne bo treba biti odvisen od fizičnega kabla, če imamo zaslon zelo daleč od usmerjevalnika. Povezava Bluetooth je različice 5.0, ki zmanjšuje porabo električne energije.

Uradni datum in ceno že imamo

Iz uradnih informacij Xiaomi-ja smo obveščeni, da bo ta zaslon v Evropi na voljo od meseca junija in da bo njegova uradna cena 649 EUR, napovedali pa so tudi, da bo ob uvedbi morda prišlo do promocije, ki zmanjšuje njegova cena pri neverjetnih 549 evrih.

Če torej za AMOLED zaslon teh dimenzij niste pripravljeni plačati približno 3000 EUR, bomo morali le enega počakati do junija. Bodite pozorni na ponudbe, ki jih prinašamo iz AlixBloga, kajti če jo združimo s promocijsko kodo, imamo lahko že sanjsko ceno.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar