Glavni » alibaba-info » Skupinski nakupi: prihranite več pri nakupih v AliExpressu

Skupinski nakupi: prihranite več pri nakupih v AliExpressu

AliExpress WW

Nekateri kupci že vrsto let zahtevajo nove načine prihranka pri nakupih v AliExpressu. Tako je nastala pobuda, ki je nekaj časa imela nekaj uspeha: skupinski nakupi, ki so bili opravljeni prek forumov in skupin na družbenih omrežjih. Zamisel je bila združiti več ljudi, ki jih zanima isti izdelek, in se pogajati s prodajalcem, da bi dobili ugodno ceno. Vendar je ta sistem, ki se je zdel zelo ugoden, prenehal delovati, ko je videl, da so nekateri ljudje poskušali najti dobiček v ozadju tega pogajanja ali ko so preverili, da je v drugih trgovinah isti izdelek mogoče najti celo ceneje kot z nakupom v skupini.

Novi skupinski nakupi na AliExpressu: Kaj so to? Kako delujejo?

Vendar pa je AliExpress v zadnjih tednih v svoji mobilni aplikaciji lansiral nov razdelek, ki vam omogoča prihranek pri nakupu v skupinah. Zaenkrat še ni zelo dobro znano, vendar je vredno prebrati, da vidite, za kaj gre, in si vsake toliko ogledate. Opozarjamo vas, da lahko najdete odlične popuste, primerljive s tistimi, ki bi jih lahko našli v prodajnih časih, kot je 11.11, če vas izdelek zanima in je v tem oddelku naprodaj, je pravi čas za nakup.

Poleg tega je za razliko od skupinskih nakupov prek družabnih omrežij ta novi sistem, ki ga neposredno upravlja AliExpress, zelo preprost, ni vam treba čakati ali se pogajati z nikomer. Preprosto morate vstopiti v mobilno aplikacijo AliExpress in poiskati razdelek za skupinske nakupe. Videli boste izbor izdelkov iz različnih kategorij: moda, šport, tehnologija, lepota, obutev in dodatki

...

Izbira izdelkov se spreminja vsakih 24 ur, zato si oglejte ta razdelek vsakič, ko vstopite v AliExpress, saj boste morda našli ugodno ponudbo, ki jo iščete naslednjič. Najboljše je, da obstaja široka paleta izdelkov, od majhnih dodatkov po zelo nizki ceni (idealni za razvajanje) do obutve in oblačil mednarodnih znamk po zelo zanimivi ceni.

Kako deluje AliExpress Group Nakup

Čeprav se ta novi odsek imenuje skupinsko nakupovanje, bi ga bilo treba dejansko imenovati nakupovanje v paru, saj trenutno potrebujete le prijatelja, ki ga zanima isti izdelek kot vas, da lahko kupujete s popustom. Če imate prijatelja, ki ga zanima nakup, morate le kupiti in deliti nakup s prijatelji, ko bodo plačilo tudi dokončali, boste morali le počakati, da prodajalec pošlje izdelke.

Če nimate zainteresiranih prijateljev, AliExpress predlaga nakup skupin, kjer lahko najdete druge ljudi, ki jih zanima isti izdelek, ki še niso našli partnerja za nakup. Če vas izdelek zanima in nimate prijateljev, ki bi radi kupovali pri vas, bo AliExpress drugim uporabnikom pokazal vaš odprt nakup, da se lahko pridružijo tudi drugi. Če se po izteku ponudbe nihče ni pridružil vaši skupini za nakup, bo AliExpress vrnil denar za izdelek v največ 7 delovnih dneh.

Ko je ponudba končana, bo prodajalec izdelke poslal vsakemu kupcu ločeno kot pri katerem koli drugem nakupu, vi pa lahko uživate v svoji zaščiti kupca, zato se skupinski nakupi v resnici ne razlikujejo od nobenega drugega nakupa na AliExpressu: lahko uživajte v prednostih nakupa v skupinah in hkrati nakupa na AliExpressu.

Kaj pa, če vas izdelek, ki ste ga pravkar kupili v skupini, ne zanima? No, v tem primeru vam AliExpress ne dovoli odpovedi nakupa, zato morate biti zelo jasni, da želite to, kar ste pravkar kupili. Če pa tisto, kar prispe, ni tisto, kar ste pričakovali, lahko sprožite spor ali ga vrnete kot pri katerem koli drugem izdelku AliExpress.

Naše mnenje: ali se splača kupovati v skupinah na AliExpressu?

Po analizi ponujenih izdelkov in vedenju, kako delujejo ti novi skupinski nakupi, lahko zagotovimo dobre ponudbe za te skupinske nakupe. Na primer, ta ura Lemfo V11 je na prodaj po 19,69 evra, njena običajna cena pa je običajno med 25 in 35 evri, kot lahko vidite tukaj. Poleg tega gre za zelo priznano in priljubljeno blagovno znamko med kupci AliExpress, zato bomo izdelke zelo zaupanja vrednih blagovnih znamk dobivali z zelo zanimivim popustom..

Za razliko od hitrih nakupov je izbira izdelkov za skupinsko nakupovanje zelo zanimiva, izdelki, ki jih ponujamo v tem poglavju, so nam všeč. Zato ne oklevajte, če še niste preučili, kaj lahko najdete pri skupinskih nakupih AliExpress, ga obiščite naslednjič, ko odprete mobilno aplikacijo AliExpress.

Nadaljujte s shranjevanjem in odkrivanjem AliExpressa z našimi vadnicami

V AlixBlogu poleg analiziranja izdelkov in priljubljenih blagovnih znamk na AliExpressu radi razlagamo najboljše nasvete in trike, s katerimi lahko na tej spletni strani dobite najboljše nasvete in trike. Če se želite še naprej učiti in odkrivati ​​naše trike, vam priporočamo, da si ogledate naše vadnice, v katerih boste našli članke, ki so tako zanimivi, kot je ta, ki ste ga pravkar prebrali, pojasnjujemo pa tudi, kako pridobiti kupone, kateri so najboljši načini pošiljanja AliExpress , kako vedeti, ali je prodajalec AliExpressa vreden zaupanja

...

Če ste novi in ​​imate vprašanja o nakupu, vam priporočamo, da preberete naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer boste našli vse, kar morate vedeti, preden začnete z nakupom.

In ti? Kaj menite o teh novih skupinskih nakupih AliExpress? Radi bi vedeli vaše mnenje ali če se vam zdi ta članek zanimiv, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj, radi vas beremo!

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar