Glavni » alibaba-info » Nakup afriških tkanin v AliExpressu

Nakup afriških tkanin v AliExpressu

AliExpress WW

V zadnjih letih so tkanine z vzorci spet postale zelo priljubljene, afriške tkanine pa so bile navdih številnim mednarodnim modnim znamkam, zlasti za oblačila v "vintage" slogu. Danes vam bomo pokazali, kako na AliExpressu najti poceni afriške ali "voščene" tkanine. Te tkanine, ki izvirajo iz azijske kulture, so kot nalašč za izdelavo oblačil, torb in dodatkov.

Izvor voščenih tkanin ali afriških tkanin

Izvor teh pisanih tkanin je zelo zanimiv. Čeprav jih vsi povezujemo z Afriko, je resnica, da je njihov izvor azijski: nizozemska vojska je afriške plačance vključila v svoje vrste v Indoneziji, kjer so odkrili tkanine z vzorci batik. V svojih državah so nekatere od teh tkanin vzeli s seboj, kjer so postali zelo priljubljeni..

Nizozemci so to priljubljenost izkoristili in začeli po industrijskih postopkih izdelovati tiskane tkanine, da bi jih prodali v Afriki, eno najbolj znanih nizozemskih podjetij za proizvodnjo te vrste blaga je Vlisco, ustanovljeno leta 1846.

Industrijalizacija batika v Indoneziji ni uspela, v Afriki pa so se ženske zaljubile v te pisane tkanine, zaradi česar so bile simbol njihove kulture. Voščene tkanine so postale neverbalni jezik, vsaka tkanina prenaša sporočilo glede na svojo barvo, ozadje ali obliko, ob določenih vzorcih obstaja celo določen protokol.

Najboljše afriške tkanine v AliExpressu

Iskanje tovrstnih tkanin na AliExpressu je zelo enostavno: v tem iskanju lahko najdete na tisoče zelo poceni afriških tkanin, razvrščeno je po številu prodaj in kot vidite, imajo nekateri več kot 600 prodaj in njihovi komentarji so zelo dobri. Najboljše od vsega je, da lahko najdete celo tkanine blagovne znamke Vlisco z garancijskim žigom, lahko pa najdete tudi cenejše in manj kakovostne tkanine z afriškimi potiski, zato vam bomo razložili, kako razlikovati dobro voščeno tkanino.

Afriške bombažne tkanine

Afriške tkanine z največ prodajo so bombaž, saj imajo visoko kakovost tako v vzorcih kot v tkaninah. S klikom tukaj jih je enostavno najti in kot boste videli, imajo vsi podobno ceno. Na prvih mestih najdete tkanine priljubljene nizozemske blagovne znamke Vlisco. Vedeli boste, da so znamke, ker v opisu vsebuje "verodostojno tkanino iz 100% bombažnega voska", na fotografijah drugih kupcev pa lahko vidite, da je tkanina opremljena z garancijskim pečatom Vlisco. Obstaja veliko različnih barv, do 42 različnih vzorcev. Cena je približno 25 evrov za 6 metrov blaga, približno 5 metrov in pol.

Če želite reference proizvajalcev, ki prodajajo tkanine Vlisco, vas bomo pustili pod njihovimi imeni:

  • Guang Zhou prva tkanina
  • Trgovina blaga Ding Dong
  • Trgovina s čipkami iz karbazola
  • Trgovina z oblačili Haxia Fare

Afriški vosek iz poliestra

Obstajajo tudi druge cenejše afriške voščene tkanine. Nimajo proizvodnega pečata Vlisco, stanejo pa skoraj polovico, zato so dobra cenejša alternativa. Največja razlika je v vrsti blaga, izdelani so iz poliestra in ne iz bombaža kot prejšnji. Na tej povezavi jih je enostavno najti, in kot vidite, njihova cena ne presega 15 evrov za vsakih 6 jardov.

Afriške tkanine z visoko kakovostno čipko

Kot smo že povedali, so te tkanine cela koda oblačenja, iz njih se izdelujejo obleke za praznovanja in prireditve, zato obstajajo različice za te priložnosti, med najbolj priljubljenimi so tkanine s čipko, ki jih najdete s klikom tukaj.

Afriške vzorčaste tkanine z okrasnimi kamni

Druga možnost je, da na tkanino vključite okrasne kamenčke in diamante, da dobite bolj dovršen dotik. Od drobnih diamantov do okrasnih z zlatimi poudarki so te tkanine kot nalašč za posebne priložnosti. Očitno ne gre za drage kamne, ker bi bila cena zelo visoka.

Obstaja tudi nekaj afriških tkanin, ki kombinirajo bleščice, bisere, žamet

...

So tkanine vrhunske kakovosti z veliko detajli in odličnimi zaključki s precej visoko ceno. Če pa vas zanima, jih lahko najdete s klikom tukaj.

Visokokakovostne afriške tkanine

Zgoraj smo vam pokazali, kako najti afriške bombažne tkanine, ki so bolj kakovostne od poliestra. Obstajajo pa tudi druge tkanine višje kakovosti kot Vlisco, z boljšimi postopki tiskanja ali z bolj zapletenimi oblikami, ki jih najdete v AliExpressu na tej povezavi.

Nasveti za nakup afriških tkanin

Zdaj, ko veste, kako najti te pisane tkanine, priporočamo, da pred nakupom natančno pregledate opis izdelka, da boste vedeli, da boste prejeli točno tisto, kar mislite. AliExpress deluje le kot posrednik med prodajalcem in kupcem, tako da je vaš denar varen, dokler ga ne prejmete, zato je vse ostalo odvisno od prodajalca, zato je zelo pomembno, da preverite podrobnosti, na primer vrsto tkanine ali velikost tkanine ..

Najboljši triki za varno nakupovanje na AliExpressu

AliExpress je postal ena od referenčnih strani za nakup prek spleta. Če pa ne veste, kako deluje, zagotovo dvomite. Pri nakupu afriških tkanin, kot smo že povedali, je najbolje, da si dobro ogledate opis in si ogledate komentarje drugih kupcev, v primeru dvoma priporočamo, da se obrnete na prodajalca.

Če pa dvomite o delovanju te spletne prodajne platforme, vam priporočam, da si ogledate naše vadnice, kjer razložimo, kako deluje, kateri načini plačila obstajajo in kateri so najboljši načini pošiljanja

...

Če ne veste, kje začeti, vam priporočamo, da preberete naš dokončni vodnik po AliExpressu, razložimo vam vse, kar morate vedeti pred nakupom.

In ti? Ste že kupili afriške tkanine na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar