Glavni » google » Nakup moških ur Megir: cene in pregledi na AliExpressu

Nakup moških ur Megir: cene in pregledi na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 R135 Megir pravokotna številčnica iz usnjenega jermena za moške Casual Blue kronograf kvarčne ure Moška ročna ura montre Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 R135 Megir pravokotna številčnica iz usnjenega traku za moške Casual Blue kronograf kremenčeve ure Moška ročna ura montre Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 MEGIR Moške ure Vrhunska znamka Luksuzne ročne ure Man 3006 2050 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 R135 Megir pravokotna številčnica iz usnjenega jermena za moške Casual Blue kronograf kvarčne ure Moška ročna ura montre Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Kvarčne ure MEGIR iz nerjavečega jekla za moške Siva številčnica Vodoodporen kronograf Poslovna ura Moška ura Relogio Masculino Oglejte si najboljšo ceno Priporočena št. MEGIR moške ure Luksuzna ročna ura vrhunske znamke z originalno škatlo za ure Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Ure MEGIR Moški usnjeni jermen Kronograf Quartz Watch za moške Military Sport Vodoodporna ročna ura Relogio Časovne ure Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Kvarčne moške ure znamke Megir Modne ure Kronograf iz pravega usnja Ura za nežne moške študentje Reloj Hombre 2015 Glej priporočeno najboljšo ceno št. 9 M107 Megir Ženske analogne kvarčne ure Modne ure iz traku iz nerjavečega jekla Ročne ure za ženske Rose Gold Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Ženske ure MEGIR Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Ena glavnih prednosti nakupa ure kitajske znamke je, da lahko, če imate strožji proračun, dostopate tudi do kakovostnih modelov ur po nizki ceni. Za te priložnosti obstajajo zelo koristne blagovne znamke, na primer Megir. Za nakup zelo poceni moške ure je lahko dobra izbira.

Imamo srečo, saj je v AliExpressu zelo veliko modelov ur Megir, ki jih lahko pogrešate pri izbiri najprimernejšega. Pred nekaj dnevi sem brskal in mislim, da je minilo petnajst minut, dokler nisem videl celotne zbirke na voljo. In kar je najpomembneje, cena. Presenetilo me je, da prodajo od 20 do približno 50 evrov, odvisno od več dejavnikov, ki jih je treba upoštevati. V tem iskanju jih lahko najdete vse, vendar priporočam, da nadaljujete z branjem, da boste vedeli, katere so najbolj prodajane in najbolj prodajane.

Ure Megir: najbolj prodajani modeli na AliExpressu

Med tisoči prodaj, ki jih je Megir v zadnjih letih opravil na AliExpressu, je nekaj modelov, ki izstopajo nad drugimi. Morda je to zaradi raznolike cene in spektakularnega dizajna. Nad to znamko sem navdušen. Med temi štirimi, katero bi izbrali?

megir2

Težko se je odločiti, kaj ??? Morda mi je najbolj všeč tretja, ura z visoko odpornim steklom, kjer izstopajo njeni ogromni gumbi na desni strani, pa tudi trije številčnice, ki opravljajo svojo funkcijo (minutna kazalka, sekundna roka in kronometer). Na splošno lahko rečemo, da ima ura svež in privlačen dizajn, ne da bi ji bilo treba zavidati uram, ki pomnožijo njihovo nizko ceno..

Veste, stane 32 evrov, med funkcije, ki jih ima, pa poleg očitnega prikazovanja časa vključuje še datum, vodoodpornost, biti sposoben prenesti nič več in nič manj kot največ 30 metrov pod vodo. Ura Megir ima mehak silikonski trak, odporen na uporabo in tudi udoben za nošenje. Zlahka se prilega roki, saj je skupna teža 120 gramov.

Toda ne moremo se osredotočiti izključno na te modele, saj je približno 2000 rezultatov, če Megir iščete na AliExpressu. Obstajali bodo modeli, ki prodajajo različne trgovine, in druge, ki so bolj ekskluzivne. Če niste vedeli, Megir svoje zbirke razvrsti v 4: minimalistična, klasična, okostnjaška in letalska. Priporočam, da vstopite na uradno spletno stran proizvajalca in zapišete modele, ki so vam najbolj všeč. Nato primerjajte z modeli AliExpress in zagotovo vas čaka prijetno presenečenje. Oglejte si, kako so ure cenejše na tej kitajski platformi:

comparativa

Ista ura v AliExpressu stane 34 evrov, v uradni trgovini pa 49 evrov. Saj vidite, da je popolnoma enako. Ker obstaja toliko različnih modelov, da se med njimi izgubite, je idealno, da preverite podrobnosti izdelka. Prav tako ne boli pogled na mnenja drugih kupcev in število prodaj. Več kot je prodaje, bolj zanesljivi se nam zdijo prodajalec in zadevni izdelek. Ko smo že pri zanesljivih prodajalcih, jih je tukaj nekaj, ki ne bi smeli propasti.

Vrhunske trgovine z urami Megir

Med več kot 2 milijonoma različnih ur na AliExpressu so vedno boljši ali slabši prodajalci. Obseg prodaje ur v tem konzorciju je brutalen do te mere, da je vsak dan na tisoče nakupov z vseh koncev planeta. To je enostavno preveriti. Večina kitajskih prodajalcev ur ima odličen sloves, saj govorimo o izdelku, ki stane ustrezen denar, in kar vsi zahtevamo od našega prodajalca, sta resnost in varnost..

V naslednjih petih trgovinah, ki smo jih izbrali po iskanju po njih, ste lahko sproščeni:

  • Coo Watch
  • Liandu Watch
  • Yiku
  • Vana Trade
  • Prihranite čas

Za seboj imajo na tisoče prodaj in mimogrede dokaj obsežen katalog. Da bi vam olajšali stvari, smo že filtrirali vse ure Megir, ki jih imajo, zato samo kliknite ime trgovine in odpeljali vas bomo neposredno v njihove zasebne trgovine z urami. Tam je že odvisno od vas. Prednosti nakupa Megirja, predvsem razmerje med kakovostjo in ceno dodatne opreme. Slabosti? Morda čakalna doba, čeprav so pošiljke vse krajše in so majhen predmet, lahko pozabite na tiste tipične nerede na carini.

In če želite brskati po drugih kitajskih znamkah ur, preberite vadnico, ki so jo kolegi iz AlixBloga napisali pred nekaj dnevi. So zelo priporočljive nizkocenovne znamke za omejene proračune.

Sprehodite se po AliExpressu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar