Glavni » google » Nakup Xiaomi Mi Power Bank: najboljša zunanja baterija za mobilne naprave

Nakup Xiaomi Mi Power Bank: najboljša zunanja baterija za mobilne naprave

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 20000mAh Power Bank Mini prenosni polnilnik Powerbank za iPad iPhone 11 XR Samsung S10 S20 Xiaomi Poverbank z LED Powe zaslonom Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Ena izmed dodatne opreme, ki jo uporabniki mobilnih telefonov najpogosteje uporabljajo, so zunanje baterije, ki se uporabljajo za polnjenje mobilnega telefona, ko niste doma, nimate dostopa do električnega omrežja ali podobnih primerov.

Danes obstaja veliko sort, znamk in modelov polnilcev in zunanjih baterij, ki vam lahko olajšajo življenje, vendar ne opravljajo vse enake funkcije. Preverili smo, da je Xiaomi Mi Power Bank ena najbolj kupljenih in najbolj cenjenih na trgu.

In še ena stvar, ki smo jo ugotovili pri AlixBlogu: nakup vaše Xiaomi Mi Power Bank v AliExpressu vam lahko prihrani dragocen denar, saj imajo na tej platformi kitajski prodajalci (pokazali vam bomo tudi najboljše trgovine) te zunanje baterije po zelo ugodni ceni. Če želite preiti na stvar, kliknite tukaj, da jih hitro poiščete.

Kaj točno je Xiaomi Mi Power Bank?

Za bolj brezvedne gre za zunanjo baterijo za mobilni telefon kitajske blagovne znamke Xiaomi, ki ima v svojem katalogu ne samo široko paleto pametnih telefonov, temveč tudi veliko paleto pripomočkov po zelo ugodni ceni in odlične kakovosti. Obstaja več modelov, odvisno od mAh (miliamper na uro): Xiaomi Mi Power Bank 5000, Xiaomi Mi Power Bank 10000, Xiaomi Mi Power Bank 10400, Xiaomi Mi Power Bank 16000 in najnovejši in najnovejši izdelek, Xiaomi Mi Power Bank 20000.

Baterije Mi Power Bank so med dobro prodajanimi dodatki na spletnih platformah zaradi dobrega razmerja med kakovostjo in ceno in bodo zagotovo postale temeljni in bistveni pripomoček, saj je razvoj Xiaomi stalen, zdaj pa ponuja modele z zmogljivost štirikrat večja od prve vrste, ki je bila dana na trg, ne da bi pozabili, da ne povečajo teže ali velikosti.

Eno izmed vprašanj, ki ste nas najbolj zastavljali: ali vam ustreza v žepu? Seveda. Ne bomo vas zavajali. Teža je glede na velikost velika, saj je običajno v baterijah, vendar ni pretirana. Zaobljen dizajn vam pomaga, da ga nosite v torbi ali žepu, ne da bi se sploh zavedali, da ga nosite.

Kaj je mogoče storiti s to dodatno opremo?

Napolnite katero koli napravo, ki v ta namen uporablja kabel USB. Združljivost je zelo visoka, saj velja za kateri koli Android in iOS. Če imate pametni telefon ali iPhone, [zaščiten z e-pošto], je združljiv z vašim telefonom.

Če govorimo na primer o trajanju razpoložljivega polnjenja, je mogoče iPhone 6 ali Samsung Galaxy S6 napolniti več kot trikrat, če naštejemo dva vrhunska mobilna modela. Oh, zmore tudi do trikrat več kot življenjska doba vašega naslednjega genetskega phableta. Vsa življenjska zavarovanja ?

In ne govorimo samo o dodatku, ki lahko polni mobilni telefon ali tablični računalnik. Uporabite ga lahko tudi za Ipad, PS Vita, GoPro ali Ipod Nano, med drugimi elektronskimi napravami.

Kako deluje Xiaomi Mi Power Bank?

Ko je priključen na polnilnik, ima 4 LED, ki označujejo raven napolnjenosti baterije. Priporočamo uporabo polnilnika 2 Amp. Tako bo nakladanje hitrejše. Če na primer uporabljate polnilnik 1 Amp, bo trajalo vsaj dvakrat dlje. Odnos je neposredno sorazmeren.

Nasvet AlixBlogger: Za polnjenje boste morali uporabiti polnilnik, ki ga imate doma, saj ni vključen v paket. Vključuje pa kabel microUSB-USB za polnjenje našega pripomočka.

Druga novost, ki so jo dodali novi modeli, je možnost polnjenja dveh naprav hkrati po zaslugi dveh vrat USB..

Modeli zunanjih baterij Xiaomi Mi Power Bank

Kot smo že omenili, obstajajo različne vrste zunanjih baterij Xiaomi, odvisno od mAh. Spodaj jih navajamo od manj do več miliamperjev (torej od manjše do večje nosilnosti). In seveda je vseh pet modelov na voljo na AliExpressu.

  • Xiaomi Mi Power Bank 5000
  • Xiaomi Mi Power Bank 10000
  • Xiaomi Mi Power Bank 10400
  • Xiaomi Mi Power Bank 16000
  • Xiaomi Mi Power Bank 20000

Primerjava cen AliExpress in Evropa

Če dnevno uporabljate več pripomočkov, ne bi smeli niti pomisliti na to. Naložbe v te zunanje baterije so majhne in vas lahko rešijo številnih težav. Preden se pogovorite o njegovi ceni, morate to vedeti Po različnih prodajalcih se potika veliko trzajev in tudi AliExpress ni nobena izjema. Seveda, pomirite se, preverili smo, da je veliko baterij Xiaomi 100% originalnih.

Trik, če želite vedeti, ali izdelek ni izviren, je, da ga preverite v tehničnih specifikacijah. Če prodajalec reče, da je original, mu zaupajte. In če imajo pečat zajamčene avtentičnosti, ste lahko prepričani.AG

Glede cene Xiaomi Power Bank na tej kitajski platformi smo ugotovili, da je izdelek vredno kupiti na AliExpressu. Zakaj? Vemo, da je varčevanje pomembno za vse uporabnike, tu pa so zunanje baterije za 15 evrov. Težko jih najdete ceneje. Tako je kot vse, večja je nosilnost, več stane, a če omenimo tudi najnovejši model, Xiaomi Mi Power Bank 20000, je na voljo za približno 30 evrov, odvisno od prodajalca..

Cenovno dostopne? Tako mislimo. Oglejte si druge platforme in sami se boste prepričali. Za vsak slučaj vam pustimo tudi vodnik za nakup zunanjih baterij AliExpress, kjer boste našli najbolj prodajane baterije v zgodovini in tudi Xiaomi Mi Power Bank, ki v zadnjem času postaja modna..

Najboljši prodajalci baterij Xiaomi Mi Power Bank na AliExpressu

Da vam bo lažje, spodaj prikazujemo štiri najboljše trgovine, ki ponujajo zunanje baterije Xiaomi. Poleg tega, da vam ni treba iskati po prodajalcu, smo si privoščili razkošje, da neposredno izberemo izdelke, ki vam jih dajo na voljo:

  • Oasis Trading Company LMT (5 diamantov)
  • Cn-Dražba (4 diamanti)
  • H&H Electronic (1 krona)

NE pozabite, da če kliknete neposredno na posamezno trgovino, vas popelje do banke Xioami Mi Power Bank, ki jo imajo v svojem katalogu. Verjamemo, da imajo vsi odlično oceno, zato se ne bojite za svoj nakup.

In seveda ne pozabite, da skoraj vsi prodajalci ponujajo brezplačno poštnino, kar je prav tako pomembno. Dokler izdelek ni zelo velik. Še ena prednost, zaradi katere carina ne bo imela težav in ne zadrži vašega nakupa.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar