Glavni » alibaba-info » Nakup poceni stenskih nalepk v AliExpressu

Nakup poceni stenskih nalepk v AliExpressu

AliExpress WW


V zadnjem času vsepovsod vidimo okrasne vinile, ki so odlična, poceni in zelo izvirna rešitev za okrasitev vseh vrst površin. Te nalepke, natisnjene ali s svilenimi zasloni na vinilnih ploščah, ne služijo samo za okrasitev sten, z njimi lahko okrasite katero koli površino ali ravno predmet: od stekla, do vrat, pohištva, hladilnikov, ploščic, naprav itd..

Dejansko je uporaba okrasnega vinila ena najhitrejših, najučinkovitejših in stroškovno najučinkovitejših možnosti za personalizacijo prostora. Poleg tega, da so vinili uporabni kot dekoracija doma, so odlični tudi za pisarne, restavracije, bare, hotele in kakršne koli komercialne prostore (zagotovo ste že videli logotip ali ime podjetja, pritrjenega na steno več trgovin !)

  • Otroški okrasni vinili (Walt Disney, Pixar, Minions, Frozen, Cars

    ...

    )

  • Dekorativna pisarna iz vinila
  • 3D okrasni vinili

Glede na veliko obstoječe povpraševanje so se številne spletne trgovine, kot sta Mr. Wonderful ali Ikea, specializirale za prodajo teh okrasnih dodatkov. Podobno tudi AliExpress ponuja širok katalog stenskih nalepk po posebej ugodni ceni. V današnji objavi vam bomo pokazali najboljše trgovine, kjer lahko kupite te zabavne nalepke, idealne za edinstven in oseben pečat vaših domov homes

Najboljše poceni trgovine z okrasnimi vinili

Shenzhen Tomtop Technology Co., Ltd. - Ta trgovina, ocenjena s 4 kronami, ponuja veliko okrasnih vinil za okrasitev sten vaših domov (obstajajo vse vrste: za kuhinjo, dnevno sobo, otroke itd.). Najdete jih v «Izdelki»> «Dom in vrt»> Dekoracija.

Gamesalor International Ltd. - Ta kitajski prodajalec ima odličen sloves (3 krone) in ponuja zelo izvirne in poceni nalepke za stene, kot so inspirativni citati in besedne zveze, ki so idealni za postavitev na glavno steno vaše dnevne sobe ali delovne sobe. Najdete jih v «Izdelki»> «Okraski za dom».

Modna trgovina Fancyqube - Ta je s 4 kronami ena najboljših trgovin z dekoracijo. V razdelku "Pošiljanje s Kitajske" si lahko ogledate nekaj njegovih originalnih vinil, na primer originalne svetovne zemljevide.

DealPark - Ta trgovina je zelo cenjena (2 kroni) in njen odsek «D-Home Decoration» ima širok katalog dekorativnih stenskih nalepk in oken po zelo ugodnih cenah.

velik supermarket za U - Ne spreglejte ponudbe te trgovine (2 kroni), ki ima poseben del okrasnih vinil. Našli ga boste v zavihku «Izdelki»> «Modna nalepka za steno». Ima tudi širok katalog otroških vinil.

Poceni okrasni vinili na AliExpressu

AliExpress ponuja najboljšo zbirko vinilnih nalepk za stene in ravne površine z neverjetnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Našli boste zelo poceni okrasne vinile različnih modelov, oblik in barv: vinile za okrasitev kuhinje, avtomobila, spalnice, pohištva itd..

Poleg tega ima AliExpress ogromno nalepk za stene za otroke. Stene najmlajših (otrok in dojenčkov) lahko okrasite s smešnimi in barvitimi nalepkami metuljev, živali, oblakov, vil, rož, skilinov, risank

...

Najenostavnejša in najbolj izvirna formula za okrasitev otroške sobe ali igralnice!!

Nasveti za nakup vinila na AliExpressu

V večini primerov bodo vsi okrasni vinili, ki jih najdete na AliExpressu, zelo poceni in kakovostni. Vsekakor pa je pred nakupom vedno priporočljivo, da pogledate ugled prodajalca, število prodaj in ocene drugih uporabnikov. Pomembno je tudi, da natančno preberete opis izdelka in če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite neposredno na prodajalca AliExpress..

Pojdite na AliExpress! 

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar