Glavni » alibaba-info » Nakup ženskih ur za ženske in moške na AliExpressu

Nakup ženskih ur za ženske in moške na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 S111 Moške luksuzne ure iz nerjavečega jekla Vrhunska znamka Relogio Masculino Ženevska okrogla kvarčna ura Moške poslovne ure Moške Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Ženske modne ure V2100 Ženske oblikovalske ženske ure 2020 Ženevska luksuzna znamka Diamond Quartz Gold Zapestne ure Darila za ženske Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 OA209 Moška športna ura Ura Moški koledar iz nerjavečega jekla Quartz Ročna ura Ženevska ura Ure Moška ura Moška ura Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Ženske modne ure V2100 Ženske oblikovalske ženske ure 2020 Ženevska luksuzna znamka Diamond Quartz Gold Ročne ure Darila za ženske Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 OA209 Moška športna ura Ura Moški koledar iz nerjavečega jekla Quartz Ročna ura Ženevska ura Ure Moška ura Moška ura Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 R152 Najbolje prodajane moške zapestne ure Svetleč kazalec iz nerjavečega jekla zapestna ura Luksuzna znamka Moški šport Ženevske kvarčne ure Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Quartz Watch Ženske Modne Ženske rimske številke Umetne usnjene analogne zapestne ure ženske ure Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 S111 Moške luksuzne ure iz nerjavečega jekla Vrhunska znamka Relogio Masculino Ženevska okrogla kvarčna ura Ure za moške Poslovne ure Moška Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 OA209 Moška športna ura Ura Moški koledar iz nerjavečega jekla Quartz Ročna ura Ženska ura Ure Moška ura Reloj Hombre Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 R152 Najboljše razprodane moške zapestne ure Svetleč kazalec iz nerjavečega jekla zapestna ura Luksuzna znamka Moški šport Ženevske kvarčne ure Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Če pogledamo med poceni kitajske znamke ur, smo naleteli na Ženevo, proizvajalca ur, ki v glavnem deluje na ženskem trgu z več kolekcijami, osredotočenimi na raznobarvne ročne ure, čeprav po drugi strani ne pozabijo, čeprav v manjši meri Ženeva ure moški z bolj klasičnimi dizajni in za bolj formalne priložnosti.

Ženeva je nizkocenovna kitajska blagovna znamka, specializirana za oblikovanje, izdelavo in distribucijo analognih ur, ki posnemajo ženevske ure, švicarske znamke, ustanovljene konec 19. stoletja. Povprečna cena njihovih ur je približno 10 evrov na AliExpressu, kjer lahko najdete skoraj 20.000 različnih modelov. Dolgčas gledate ure? Ne skrbite, to se vam ne bo zgodilo. Za lažje iskanje sledite tem korakom v tej vadnici ali kliknite tukaj, če jih želite videti zdaj.

Kje lahko kupim ure v Ženevi?

Obstaja kar nekaj spletnih nakupovalnih platform, kjer lahko kupite ženevske ure. Amazon, Ebay, rabljeni trg, AliExpress

...

po trgovinah ne bo, zanemarjanje. Glavna stvar je, da izberete tistega, ki vam daje največ samozavesti. V primeru AliExpressa obstajajo znotraj te kitajske znamke poceni ur precej ugodne cene. Izbrati morate le dobrega prodajalca in model, ki vam je najbolj všeč.

Ženske ženske ure

Mnogi pravijo, da je Ženeva blagovna znamka, specializirana za ženske ure, in imajo prav. V glavnem izdelujejo tako klasične kot priložnostne ženske modele v različnih barvah. Ena glavnih značilnosti je trak, ki ima lahko tudi barvo po vaši izbiri. Zaprite zaponko, ne pozabite.

geneva

Vam je všeč ta ura? Stane 4,55 evra

...

Ne mislite, da boste videli cene, ki so veliko višje od teh

...

Hej, priporočam, da v Ženevo vnesete iskanje žensk in rezultate razvrstite po ceni

...

Drug trik je razvrščanje po prodaji. Tako boste vedeli, katere modele so ljudje največ kupili. Z večjo prodajo boste zagotovo prebrali več mnenj, s katerimi boste zagotovili, da je vaša ura idealna.

Na primer, ta dva na naslednji sliki sta najbolj prodajana. Unisex kremenčeve ure za 3 evre. Omenili smo tudi ure za ženske in moške, vendar obstajajo zelo dobre kolekcije za oba spola.

geneva-unisex

Govorimo o dveh modelih z več kot 10.000 prodajami

...

Če vam je všeč, mislim, da bi ga morali naročiti zdaj. To je 3 evre !! A po drugi strani ne bodite prenagljeni. Obstaja toliko različnih modelov in prodajalcev, da boste morda videli ponavljajoče se reference, nekateri bodo vredni enako, pri drugih pa bo majhna razlika

...

Moške ure v Ženevi

Presenečen sem, ker nisem poznal kolekcije moških ur v Ženevi. Ko sem izvedel, sem si hitro ogledal moške modele in nekaj je takšnih, ki se lahko predstavljajo kot glavna znamka.

...

. In kupili smo jo za 10 evrov in se praktično pretvarjajo, da so ura v Ženevi. Če ste ljubitelj zbiranja tega dodatka, je nujno, da ga poskusite..

geneva-men

Oborožite se s potrpljenjem in preglejte katalog moških ur v Ženevi na AliExpressu. O potrpežljivosti pravim, ker se vam časa ne bo dolgočasilo, obstaja skoraj 2000 različnih modelov.

Kvarčne in umetne ure iz Ženeve

Ženevske ure lahko iščete tudi po materialu, iz katerega so bile zgrajene. Na eni strani so kremenčeve ure in klasične in luksuzne kolekcije, na drugi pa plastične, zaradi svojih presenetljivih barv bolj ležerne in športne.

  • Poiščite kvarčne ure v Ženevi
  • Poiščite ženevske plastične ure

Brez dvoma obstajajo 3 trgovine, v katere bi zaupal in naročil ženevske ure. Seveda bi mi morali biti všeč nekateri modeli, ki jih imajo na zalogi, vendar mi to ne bo zelo težko, saj bom razširil zbirko na podlagi ur kitajskih blagovnih znamk. Mimogrede, če želite brati o drugih kitajskih znamkah ur, vam v AlixBlogu nekatere priporočamo zelo poceni.

Tri najboljše trgovine z urami v Ženevi v celotnem AliExpressu

Ne bi gledal naprej. Trije prodajalci z več kot odličnim ugledom in zgodovinskimi prodajnimi številkami, ki jim lahko zaupate. Nekatere od teh bi bile nedvomno moja najljubša trgovina za nakup ženevskih ur.

  1. Shenzhen YKS (3 krone)
  2. Feitong (3 krone)
  3. Trgovina Aukyes Inc (2 kroni

Čeprav to ne pomeni, da ni drugih pristojnih trgovin. Ali veste še kaj?

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar