Glavni » alibaba-info » Nakup ur Curren v AliExpressu: ocene, cene in modeli

Nakup ur Curren v AliExpressu: ocene, cene in modeli

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 R192 Vrhunska znamka luksuznih curren zlatih kvarčnih ur za moške 2020 Vodoodporni kronograf Zlata moška ročna ura Relogio Masculino Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 R195 Relogio Masculino Moške ure Vrhunska znamka Luxury Curren Original Watch Full Steel Quartz Ročne ure Moda Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 R195 Relogio Masculino Moške ure Vrhunska blagovna znamka Luxury Curren Original Watch Full Steel Quartz Ročne ure Moda Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 R192 Luksuzna blagovna znamka Curren Gold Quartz Watch moški 2020 Vodoodporni kronograf Zlata moška ročna ura Relogio Masculino Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 R195 Relogio Masculino moške ure Vrhunska znamka Luxury Curren Original Watch Full Steel Quartz Ročne ure Moda Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Casual športne ure CURREN Modra Vrhunska znamka Luksuzna vojaška usnjena zapestna ura Man Clock Fashion Chronograph Ročna ura Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Moška ura CURREN Vodoodporna luksuzna poslovna modna moška ura Usnjena športna moška ročna ura Dropship Relogio Masculino Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Moške digitalne ure CURREN Fashion Sport Gold z uro iz nerjavečega jekla Kronograf Luminou Ročna ura Moška zapestna ura za moške Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Vrhunska znamka Moške ure CURREN Modne luksuzne znamke Kvarčne ure iz nerjavečega jekla Enostavne tanke moške ure Moške ure Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 CURREN Luksuzna moška ura Date Sport Športne vojaške moške ure Usnjeni jermen Quartz Business Men Ročna ura Darilo 8225 Poglejte najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Kitajska znamka ur, ki se vzpenja in o njej se vedno bolj govori, je Curren, predvsem zaradi vsestranskosti svojih modelov in prilagoditve moški, ženski, športni, priložnostni in klasični modi. Skoraj vsa področja pokrivajo z resnično ugodnimi cenami.

Če je vprašanje, ali obstajajo ure Curren na AliExpressu, je odgovor pritrdilen, zato ugotovimo, kateri so najbolje prodajani modeli, primerjava cen na AliExpressu in drugih platformah za spletno trgovanje in pregledali bomo najbolj prodajane, tako da če se odločite za nakup naročila je čim bolj zanesljivo in varno. To je nekaj mojih najljubših, vse jih lahko najdete tukaj.In če želite poiskati druge znamke ur, si lahko ogledate ta vodnik z več kot 10 znamkami ur iz Kitajske.

Modeli in cene Curren Watches

Ure Curren si zaslužijo svoj članek, da o njih spregovorimo. V zadnjem času smo videli, kako uporabniki AliExpress navadno kupujejo ure te znamke, in kot rezultat vprašanj, ki nam jih je zastavilo nekaj bralcev, smo se odločili napisati to besedilo. In če vam besede ne ustrezajo, je tu vizualni dokaz ur Curren, ki jih je uporabnik pustil na YouTubu. Vredno si je ogledati triminutni videoposnetek, če želite dobiti idejo o izdelku, ki ga boste kupili - tako boste že na hitro ugotovili, da gre za ure z odlično izdelavo in materiali, če preverite končna cena.

Jasno je bilo, da bodo te ure uspele. Obstaja nekaj modelov z več tisoč prodaj, na primer trije na spodnji sliki. Saj vidite, da lahko za 10 ali 11 evrov kupite kitajsko uro Curren. Dostava je popolnoma brezplačna. Druga prednost je, da gre za majhen paket zelo redko, da se vaše naročilo ustavi na carini in morate doplačati. Te težave so precej moteče, vendar se jim v primeru ur enostavno izognete.

Te ure si je vredno ogledati. Zagotovo vam je všeč kakšna referenca. Cena je med modeli običajno podobna, vendar se dizajn res spremeni. Izbirate lahko med neskončnim številom, od bolj športne do veliko bolj uradne in klasične ure, idealne za pomembne dogodke. Za ogled najbolj prodajanih modelov kliknite tukaj.

Curren na AliExpressu proti Curren na Amazonu

Prva stvar, ki jo morate vedeti, je, da ima Curren svojo spletno trgovino, vendar smo opazili eno; cene na AliExpressu so nižje od cen na uradni spletni strani kitajske blagovne znamke, zato boste morda imeli srečo in našli popust na svoj izdelek.

Kako bi lahko bilo drugače, pri Amazonu ure Curren prodajajo tudi po ugodni ceni, a ob primerjavi s cenami AliExpress sklepajo, da so nižje tudi na kitajski platformi. Govorimo o razlikah okoli 10 evrov .. Načeloma se ne zdi veliko, čeprav če menite, da vas ura v AliExpressu stane 10, v Amazonu 20 pa je dvojna

...

Upajmo, da na Kitajskem kupite dva različna modela po ceni enega na drugem spletnem mestu.

S tem člankom smo spoznali razcvet prodaje te blagovne znamke. Obstajajo celo modeli, ki se premikajo iz druge roke. Pravzaprav je ne razumem, saj za ceno nove na AliExpressu ni vredno poskušati kupiti rabljene ure Curren, nikoli ne veste, kako bo prišla

...

Najboljši prodajalci ur Curren

Da bo vaš nakup čim bolj zanesljiv in varen, je idealno, da med številnimi kitajskimi prodajalci izberete tistega z odličnim ugledom. Se pravi, podali bomo pregled, da vam bomo jasno pokazali: da ima trgovina eno ali več kron pomeni, da so ji uporabniki zagotovili izjemen ugled med vsemi zgodovinskimi prodajami. Ne pozabite, da ta razvrstitev vključuje tudi medalje in diamanti. Pri AlixBlogu štejemo za zanesljivega prodajalca iz 1 diamanta, čeprav to ne pomeni, da obstajajo trgovine z medaljami ali brez ugleda, ker so na primer že kratek čas na AliExpressu in še niso mogli prejeti uporabniških ocen.

Tisti, ki so jih prejeli, je 5 trgovin, navedenih spodaj. Vsi imajo v svojem katalogu ure Curren in eno skupno značilnost: ugled. Po 2 kroni. Zagotovo je nakup tukaj sinonim za zaupanje.

  • Utopija
  • Coo Watch
  • VANA Trgovina
  • Shezhen Bosebay Watch & Clock Co., Ltd.
  • Majhen butični svet

POMEMBNO: samo kliknite ime trgovin in odpeljali vas bomo do njihovega notranjega iskalnika, kjer boste našli vse razpoložljive modele. Tu vam svetujemo, da naročite po prodaji in si ogledate, kaj kupujejo drugi. Če vam je model še posebej všeč, preglejte komentarje drugih kupcev.

Še zadnji pomemben nasvet

Če že veste, kateri model Curren želite, ga lahko poskusite vtipkati neposredno v iskalnik AliExpress..

curren-modelos

Kot ste videli na sliki in preverili, ali ste jo iskali, obstaja kar nekaj različnih modelov, med katerimi izstopajo Curren 8139, Curren 8110, Curren 8023 in Curren 8106.

...

čeprav jih je še veliko več!

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar