Glavni » alibaba-info » Nakup poceni kompresijskih hlač in srajc v stilu Under Armour na AliExpressu

Nakup poceni kompresijskih hlač in srajc v stilu Under Armour na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Moška oblikovalna oblačila za hujšanje Korzet Telovnik Majica Stiskanje trebuha Trebušček Nadzor trebuha Tanko spodnje perilo Cincher Glej najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Moški korektor drže Kompresijski oblikovalec za nadzor poprsja Oblikovalci prsnega koša Moški shujševalni prsi Spodnje perilo Trebušna trebušna majica Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Moška trenirka za steznik Kompresijska srajca za hujšanje Majica za hujšanje s tankim zgornjim delom telesa Oblikovalec ozke spodnje majice Tummy Control Ground Glejte najboljšo ceno Priporočena št. Nova modna majica s kratkimi rokavi s kratkimi rokavi O-Neck Compression O-Neck Compression Moške majice s kratkimi rokavi Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Moški oblikovalec pasu Trener za treniranje pasu Majica za hujšanje Savna Znojni brezrokavnik Kompresija Majica Workout Majice brez oblačil Fat Burner Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Odlične majice Moške majice s kravato Punk Rock Band Album Glasba Kompresijske majice s kratkimi rokavi Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Delovne srajce Crew Neck Kratke smešne delovne ponudbe Vodja projekta Kompresijske majice za moške Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno Nº 8 Muscleguys Fashion T-Shirt Moška bombažna kompresija Dihanje Moška Moška majica s kratkimi rokavi Fit s kratkimi rokavi Telovadnice Tee Majice s kratkimi rokavi Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Bombažna majica Majica s kratkimi rokavi s potiskanim ovratnikom Majice s kratkimi rokavi Lignji in kiti Casual Lovers za moške Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 TUNSECHY Brezplačna dostava 2019 Moške kompresijske majice s kratkimi rokavi Hlačne nogavice Majice s kratkimi rokavi Fitness ozka oblačila Majice Poglejte najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Zdravo! Ta članek posodabljamo o tem, kako na AliExpressu najti izdelke, ki jih je navdihnila blagovna znamka Under Armor, saj nas je več znova vprašalo, ali so na tej platformi za e-poslovanje originalna oblačila in obutev Under Armor. Na žalost ne, zato obstajajo druge poceni alternative, ki izdelujejo generične kompresijske majice za tek ali iskalni tip.

Kaj pa superge Under Armor? No, originalnih ni mogoče najti, vendar sem še vedno optimističen. Na AliExpress prihaja vedno več izvirnih žanrov, zato je morda le vprašanje časa. Počakajte malo in se vrnite na špansko različico platforme in poiščite blagovno znamko. Seveda ne pozabite, da mora prodajalec, pri katerem kupite izdelek, preprečiti prevare ali težave s ponaredki, natančno določiti, da je blago verodostojno in ne imitacija. To bo izvedeno z vključitvijo žiga zajamčene avtentičnosti v opis izdelka..

AG

Kaj je Under Armour in zakaj so njegova kompresijska oblačila tako uspešna?

Under Armour ponuja priložnostna športna oblačila in dodatke od leta 2006, ko so se odločili predstaviti svojo prvo kolekcijo čevljev. Ta ameriška blagovna znamka je bila zelo sprejeta in število prošenj, ki so nas vprašale o njej, samo potrjuje to teorijo. Resnica je, da je njegova zgodba zelo radovedna, kajti le 10 let pred Kevinom Plankom se je igralec ameriškega nogometa posvetil izdelavi oprijetih majic, ki so jih postavili pod oklep ameriškega nogometa in ki vsrkavajo znoj

Od takrat so to blagovno znamko nosili Jamie Foxx, Michael Phelps, Tom Brady ter drugi športniki in zvezdniki. Škoda, da na AliExpressu ni oblačil Under Armor, vendar imamo srečo, da si vsaj ogledamo njihove kitajske kolege z zelo ugodnimi in privlačnimi cenami..

Če ne iščete Under Armourja in vam ni mar za blagovno znamko, je ta možnost zelo veljavna. Vaš žep se vam bo zahvalil ?

Naše priporočilo za nakup oblačil v stilu Under Armor na AliExpressu

Zelo težko smo našli trgovino, ki je imela izdelek Under Armour. Dejansko je bila misija praktično nemogoča. Iz tega razloga priporočamo, da če ne najdete izdelka, ki bi vas popolnoma prepričal, ga ne kupujte..

Dve kitajski znamki poceni kompresijskega oblačila, o katerih bi morali vedeti

V celotnem spektru prodajalcev kompresijskih majic in kompresijskih hlač na AliExpressu sta dve znamki, ki po številu prodaj in pozitivnih ocenah izstopata od ostalih. Prvi se imenuje 2XU (najdete ga s klikom tukaj), drugi pa Lucky Sailing (ki ga najdete tukaj) in ki smo ga že omenili v članku o poceni nogometnih dresih.

Oba sta zelo zelo poceni in glede na to, kar nam govorijo nekateri bralci, dajeta zelo dobre rezultate..

Kot ste morda že videli, so zelo modne tudi kompresijske majice, ki jih navdihujejo superjunaki:

Imate popolnoma vse superjunake (tako Marvel kot DC), vendar ne pozabite, da čeprav se na sliki zdi, da imata dva prodajalca popolnoma enako srajco, sta lahko različno izdelana. Zato priporočam, da preverite ocene in kupite tistega, ki ima najboljše.

Vzorec kompresijskih srajc superheroj si lahko ogledate s klikom tukaj.

Pazite se zavajajočih imen izdelkov

Največja težava pri nakupu originalnih oblačil na AliExpressu je, da obstajajo trgovine, ki prodajajo izdelke, podobne UA-jem, z besedami, kot so "pancir pod majico" in podobno.

...

Iz tega razloga se ti izdelki pojavljajo pri iskanju ključne besede "Under Armour", tudi če niso iz te blagovne znamke. Bodite previdni pri tem. Samo poglejte ceno. Vedeli boste, da je izdelek izviren po svoji ceni (in kot sem vam že povedal, za pečat zajamčene verodostojnosti) preprosto tako, da ga primerjate s tiskanino oblačil UA iz Amazona ali drugih platform

...

. izdelki te blagovne znamke so odlični (kape, majice, superge ..), a ZELO dragi!

POMEMBNO: Obstajajo primeri kupcev, ki so mislili, da kupujejo tehnične majice znamke, v resnici pa gre za popolnoma drugačno znamko. Očitno je to povzročilo kar nekaj pritožb. Zato morate biti previdni in pred nakupom narediti veliko raziskav!!

Priporočam, da kmalu preberete komentarje kupcev, preverite ugled prodajalca in mu seveda pišete, če kaj dvomimo.

Zaključek: moj glas gre za trgovine s kompresijskimi oblačili in tehnične majice z belimi etiketami

Tudi če izdelkov Under Armor ne najdete, obstaja veliko drugih, ki prodajajo kompresijsko opremo in tehnične drese drugih blagovnih znamk (ali nobene znamke, vseživljenjska bela etiketa) in imajo zelo visok ugled in odlične ocene..

Obstaja veliko odličnih prodajalcev, vendar smo za hitrejše iskanje izbrali 17, ki imajo danes najvišjo oceno prodajalca:

StoreReputationLink
Snow Mountain Fly Fox Pojdi v trgovino
Najboljši tempo Pojdi v trgovino
elinkmall Pojdi v trgovino
Veleprodaja velika stvar Pojdi v trgovino
Zmaga na nebu Pojdi v trgovino
Sončnica Pojdi v trgovino
Prikazovanje zase Pojdi v trgovino
Svilena pot Pojdi v trgovino
Starking Pojdi v trgovino
Moj slog 1314 Pojdi v trgovino
YRD Pojdi v trgovino
Judy Store Pojdi v trgovino
Froomer Show Pojdi v trgovino

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar